Følg os

Bolig Sponsoreret

Sådan gør du flytningen lettere

Moderne møbler

En flytning kan hurtigt udvikle sig til en stresset og problemfyldt affære, hvis man ikke er tilstrækkeligt organiseret. I dette blogindlæg får du en masse gode råd til en problemfri flytning, hvor du ikke er nødsaget til at belaste hverken krop eller hjerne. Brug fem minutter på at læse blogindlægget, hvis du gerne vil blive klogere på emnet.

Lad et flyttefirma klare det hårde arbejde

Der er ingen grund til, at du og dine nærmeste venner skal bruge timer og atter timer på at slæbe kasser og møbler op på tredje sal, når det er muligt at overlade det hårde arbejde til et flyttefirma. Du bør gøre brug af professionel flytteservice, hvis du hverken har tiden eller kræfterne til at varetage det krævende arbejde på egen hånd.

I stedet for kun at anmode om ét flyttefirma tilbud bør du bede om 3 tilbud på flytning, så du ikke skal betale flere penge for flytningen end højst nødvendigt. Det er ikke unormalt, at der er flere tusinde kroners forskel på det billigste og dyreste tilbud.

Colego

Du kan læse meget mere om at indhente tilbud på forskellige serviceydelser på https://colego.dk/, som er et nemt, gratis og tidsbesparende digitalt værktøj.

Vær organiseret fra start til slut

Det er alfa omega, at du er organiseret fra start til slut, hvis du skal undgå at miste overblikket undervejs. Der er intet at sige til, at du kan have svært ved at bevare overblikket, hvis din nuværende bolig er fyldt med kasser og møbler, men lad dig ikke slå ud af lidt flytterod.

I relation til ovenstående får du lige en håndfuld gode tips:

 • Lav en liste over alle flytterelaterede opgaver (skriv dem i prioriteret rækkefølge og notér evt. deadlines)
 • Skriv på alle dine flyttekasser (så du nemmere kan huske, hvad de forskellige kasser indeholder – køkkenmaskiner, tøj, boligtilbehør, kontorartikler m.v.)
 • Undgå at gå i panik, selvom din tidsplan skrider en smule

Nogle mennesker er fra naturens side mere organiserede end andre, men det ændrer ikke på, at alle mennesker kan lære at mestre denne disciplin.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bolig

Her er de bedste indretningsråd, når I sammen skal forny boligen

Kvindelig indretningsekspert

Her i foråret 2020 har der været tid nok til at se på sit hjem med nye øjne. Langt de fleste har haft tid til både at indrette hjemmet på nye måder og få en masse inspiration på nettet. Det er sikkert også sådan for de mange, der bor eller flytter sammen. At der er markant mere tid til at tale om, hvordan jeres drømme for indretning er. Det er på mange måder tid til den luftforandring, der hører foråret til. Men hvor det godt kan være svært at blive enige om de store linjer i hjemmet, så kan I ofte hurtigt blive enige om de små ting.

Hvordan indretter jeg mit hjem, så det altid er moderne?

Når det kommer til de store linjer, så skal I tænke på det der skal være jeres basis. Det vil sige både form og farver, men også om der skal være mange små ting eller som de fleste nogle enkle få praktiske ting. De fleste vil gerne have en god kombination af hygge og enkelthed – den såkaldte nordiske minimalistiske stil. Det er praktisk og nemt at gøre rent. Samtidig står hjemmet også i rene linjer og med plads til de forskellige møbler. Men du kan gøre meget selv. Er I til de afrundede eller mere kvadratiske møbler. Det kan også være et kompromis mellem de to ting. Det er handler i al fald om at er et roligt udtryk, men der er forskel på om det er en lille lejlighed med små rum eller en stor med store vinduespartier og højt til loftet. Det samme gælder farver og farvesammensætning. Her kan det være svært, hvis I er to der skal bestemme. Her kan moderne kunst være en god måde at skabe fælles grund. Her kan der komme god farve på væggen, og samtidig have et fedt maskulint og feminint udtryk. Når de store linjer er på plads, så kan der kæles for detaljen.

Tre gaver til hjemmet – sådan kan I enes om boligindretning

De små gaver til hjemmet – sådan er det med alle de små ting, der udgør det unikke og charmen ved et hjem. Der skal dog købes en del. Især hvis der skal et friskt pust ind. Det er ofte sådan, at det bliver en tur i IKEA, og så er det hele overstået. Her er et par gode råd til at nyde glæden ved indretning:

 • Se jer godt om og find inspiration på nettet og når I shopper
 • Snak om indretning – og respekter at smag er en individuel ting og uenighed giver nuancer
 • Køb nye ting ind i mindre doser og nyd de små ændringer sammen
 • Benyt lejligheden til at give hinanden og hjemmet gaver

Hvilke gaver skal du købe til hjemmet?

En god ting at være fælles om skal helst bidrage til de store linjer. En af de trends, der kører i øjeblikket er tæpper. Her giver I boligen varme og et individuelt præg. Der er både moderne tæpper og der er de klassiske tæpper. Så er der spørgsmålet om, hvilke gaver til hende og hjemmet, som er til at foretrække. Her kan det være en lille bedende Buddha, der både en enkel i sit udtryk, men samtidig er spirituel, enkel og klæder mange hjem. Det kan også være et flot litografi eller en vase. Det kan dog være en udfordring lige at finde det rette til ham. Mænd ønsker tit de lidt større ting, der er meget maskuline i sit udtryk – og ikke altid har finesse. Men så kan det være en god flaske vin til deling og fælles nydelse i de nye fine rammer. Det kan både sikre den gode smag – og husfreden.

Læs mere

Bolig

Sådan gør du sofaområdet til dit feminine fristed

Kvinde sidder i sofa

Som kvinde foretrækker du sandsynligvis den feminine og moderne boligindretning, hvor der ikke bliver sparet på hverken nips eller farver. Er det korrekt antaget, så bør du også give din stue, ikke mindst sofaområdet, noget kærlighed. De fleste danskere tilbringer adskillige timer i og omkring sofaen hver dag, hvorfor det er alfa og omega, at dette område er hyggeligt og lægger op til maksimal afslapning.

Prøv med lammeskind

Kan man i virkeligheden tale om feminin indretning uden også at tale om lammeskind? Spørger du os, så er der ingen tvivl om, at svaret er nej. Det typiske lammeskind er nemlig indbegrebet af charme og hygge, hvilket falder i de flestes smag. Ikke mindst er trenden udbredt blandt kvinder, der glædeligt dekorerer både spisestole, lænestole og sofaer med skindet. Du kan gøre det samme, hvis du synes, at den store lædersofa eller den klassiske lænestol bliver lidt for kold og sjælløs at se på.

Skal man være med på boligtrenden i dette årti, så må man ikke gå ned på lammeskind. Det er især værd at kigge nærmere på det islandske lammeskind, der byder på høj kvalitet og findes i adskillige størrelser og farver. Du kan købe billigt lammeskind her, hvad enten du er mest til den ene eller anden skindtype.

Vælg en utraditionel vægfarve

Selvom hvid, hvid og mere hvid er det sikre valg, så er det også en god idé at eksperimentere med lidt andre farver. Du kan f.eks. vælge at male én af væggene i stuen lyserød eller babyblå. Det kunne f.eks. være den væg, hvor fjernsynet hænger. At male bare én ud af fire vægge vil kunne gøre en verden til forskel, hvis man ønsker at gøre stuen mere personlig og levende. Bliver resultatet ikke som ønsket, så kan du altid male væggen hvid igen. Ergo er der ingen større risiko forbundet med det.

Gå all in på nips

Der er selvfølgelig ingen regler uden undtagelser, men stort set alle kvinder kan lide nips af forskellige arter. Har du også en stor kærlighed til små pynteting, så hold dig ikke tilbage med at shoppe amok. Du kan f.eks. shoppe søde træfigurer, duftlys, vaser og andre charmerende små pyntegenstande. Selvom det kan være svært at holde sig tilbage, så bør du selvfølgelig tænke over, hvad der passer sammen, så den røde tråd bliver bevaret. Er du glad for dansk design, så kan du i øvrigt med fordel kigge nærmere på de skønne væsener fra Kay Bojesen.

Læs mere

Bolig

Disse elementer og egenskaber skal et køkken byde på

Flot køkken

Alle undersøgelser peger på, at kvinder bruger mere tid i køkkenet end mænd – selvom mændene er kommet bedre med. Derfor er det heller ikke så mærkeligt, at det typisk er kvinden, der står for at vælge det nye køkken, hvis det gamle står for forfald. Er du også blevet sat til at finde et nyt køkken, så kan du med god grund alliere dig med os. Vi har lavet en masse research på området og kan derfor guide dig i den rette retning.

Rummelighed

Første vigtige faktor kan forkortes ned til ét ord; rummelighed.

For at kunne lave god mad og trives undervejs er det alfa og omega, at der er god arbejdsplads. Er man i gang med at bygge et nyt hus, bør man sætte rigeligt med kvadratmeter af til køkkenet, så man ikke kommer til at stå klemt, når man skal lave aftensmad til hele familien eller forberede børnenes madpakker. Der skal ikke kun være masser af gulvplads, så man kan være der fysisk. En håndfuld gode arbejdsområder er også et must.

Praktik

Det gode køkken skal naturligvis også være praktisk på alle områder. Her tænker vi især på, at køkkenet ikke skal være alt for sart, så der bliver behov for konstant rengøring og vedligeholdelse. Tør man nærmest ikke at opholde sig i køkkenet, fordi man er bange for at lave pletter, ridser eller noget helt tredje, så har man formentlig valgt det forkerte køkken. Heldigvis findes der masser af designer køkkener, der foruden at byde på et lækkert design er meget praktiske. Se mere på kustomhouse.com, hvis du vil have et køkken, der er både stilrent og praktisk.

Unikt

Der findes masseproducerede køkkener, og så findes der skræddersyede snedkerkøkkener i eksklusiv kvalitet. Sidstnævnte er dem, vi vil anbefale dig at kigge nærmere på. Disse køkkener er noget særligt, fordi de bliver designet og fremstillet ud fra dine ønsker og krav. Uanset hvor kræsen og kreativ du måtte være, så kan du være næsten sikker på, at det kan lade sig gøre at indfri dine ønsker.

Kustomhouse vil med al sandsynlighed kunne hjælpe dig med dit køkkenprojekt. De kan også kontaktes, hvis der ønskes et luksus badeværelse, eller hvis behovet for eksklusive garderober skulle opstå. Her har vi at gøre med en virksomhed, der gør dine drømme om et unikt og personligt hjem til virkelighed. Se mere på deres hjemmeside. Første skridt på vejen er at booke et gratis møde.

Læs mere

Bolig

Flettede kurve er et hit – derfor er de så populære

Flettet kurv

Følger du diverse boligmagasiner eller kigger du med, når de populære bloggere lægger billeder op af deres hjem på Instagram? Ja, så ved du nok, at flettede kurve er et kæmpe hit for tiden. De bliver brugt til alt fra opbevaring og indkøb til blomster og juledekorationer.

Men hvad er det lige, der gør, at flettede kurve pludselig er blevet så populære? Årsagerne er naturligvis mange, men vi har taget et kig på nogle af de kvaliteter, som de flettede kurve har – måske det kan forklare populariteten.

Flettede kurve er alsidige

Andre kurve kan have den ulempe, at de er lidt rigide og muligvis også lidt tunge i det. Men ikke flettede kurve. De er nemlig oftest fleksible og lette at flytte rundt på. Samtidig gør deres farve og design, at de også er lette at se på i indretningen.

Derudover kan de bruges til alt. Hvad end du er på udkig efter en ny vasketøjskurv eller måske en kurv til opbevaring af huer og handsker, så er flettede kurve for dig. Men det er ikke kun opbevaring, som de er gode til.

Flere og flere vælger også at bruge fletkurve til at opbevare blomster og planter i. En blomsterstand i flet til gulvet giver trods alt et noget andet udtryk end en stor og tung krukke.

Flettede kurve er neutrale i farven

Som du måske er klar over, så er farver en af de ting, som virkelig går på og af mode, som vi andre skifter tøj. Det er måske en overdrivelse, men der er ingen tvivl om, at der gennem årene har været forskellige farver på mode i hjemmet.

Lige nu er jordfarver noget af det absolut hotteste inden for boligindretning, og fletkurvene er jo som skabt til lige netop dette. Deres afdæmpede og rolige farver gør dem til et oplagt valg, når man skal have nye kurve til hjemmet.

Skal du være med på moden?

Hvis man gerne vil gøre sit hjem mere indbydende og moderne at se på, så er flettede kurve et glimrende sted at starte. Det kan være uoverskueligt at skulle til at skifte sofa, spisebord og lamper ud, men nye tæpper, puder, sengetøj og flettede kurve kan alle købes til særdeles fornuftige priser, hvilket gør det til en effektiv og billig måde at komme med på moden på.

Der er et hav af fine webshops og butikker, som alle sælger flettede kurve i alverdens former og størrelser. Hvad end det er Designerstuen, eller om det er din lokale møbel- eller isenkræmmer, så skal du ikke lede længe efter den helt rigtige kurv til dit hjem.

Læs mere

Bolig

Skab en feminin indretning med gardiner

Kvinde ligger i sengen med telefon i hånden

En maskulin indretning har en tendens til at være kold, upersonlig og ikke nødvendigvis stilfuld i traditionel forstand. Den er ofte mere orienteret mod praktiske egenskaber, mere end den er fokuseret på at være indbydende og hyggelig.

Derfor vil et hjem med en maskulin indretningsstil for eksempel være udstyret med et par mørklægningsgardiner, fordi så er soveværelset jo mørkt, når man skal sove. Men hvis man gerne vil skabe en feminin indretning, så kan man sagtens få praktiske og funktionelle gardiner, som på samme tid er indbydende og hyggelige at se på.

Vælg gardiner i lyse farver

Hvis du gerne vil skabe en feminin indretning i hjemmet, så er gardinerne et rigtig godt sted at starte. Det er en så lille del af boligen, men alligevel har de en rigtig stor indflydelse på det samlede indtryk, som man får, når man træder ind i et rum.

For at gøre et hjem mere indbydende og feminint kan man vælge gardiner i lyse farver. Det behøver ikke at være rosa gardiner, men blot dét at de er lidt lysere kan gøre en stor forskel. Man kan for eksempel få flotte lysegrå, lysegrønne, hvide og jordfarvede gardiner, som alle stadig sørger for at skærme for solen og holde nysgerrige blikke ude.

Mønstre kan give ekstra spræl

Gardiner i lyse farver kan gøre en kæmpe forskel, men hvis det ikke er feminint nok, så kan du overveje at inkorporere mønstre i din indretning. Det behøver ikke nødvendigvis kun at gælde dine gardiner, men også tæpper, sofaer, puder og lignende.

Men når det så er sagt, så kan man få gardiner med alverdens flotte mønstre. Mens et enkeltfarvet gardin giver et mere roligt look, så kan et mønstret gardin være et statement og er derfor en oplagt mulighed for dig, der er frisk på en lidt mere udfordrende indretning.

Få kompetent rådgivning

Det vigtigste tip, når det kommer til indretning er, at der aldrig er ét korrekt svar. Derfor kan kompetent rådgivning hjælpe dig godt på vej i forhold til at skabe en feminin indretning med gardiner. Gardinbussen København kommer gratis på besøg og tilbyder erfaren vejledning i alverdens former for indretning med gardiner. Her er både stil og funktionalitet i fokus.

Derudover tilbyder de også at måle dine vinduer og døre op, hvorefter de kommer med et uforpligtende tilbud på den perfekte løsning til dit hjem. De kører foruden i København naturligvis også i resten af landet.

Læs mere

Bolig

Beskyt dine designer ting ved flytning; brug god emballage

Infokvinde.dk - Designer stue

Der kan tit opstå en del problematikker, når vi skal flytte. Hvordan skal det nye hus indrettes, hvad skal renoveres, og hvad med alle de møbler, vi i forvejen har? Hvis du er typen, som går op i design og kvalitet, har du sikkert ingen planer om at smide designermøblerne ud, selvom du skal skifte bolig. Men måske kan du ikke helt se, hvor de skal stå, og hvad med selve flytningen? De skal jo helst ikke gå i stykker, når du har betalt dyre domme for dem. Heldigvis er der råd at hente, og dem får du her!

Tænk alternativt

Hvis du er i tvivl om, hvor du skal stille dem henne, så prøv at tænke i alternativer. Det kan godt være svært, når man var vant til at de stod på en bestemt måde i det gamle hjem, men at flytte giver mulighed for en ny start, og så kan det faktisk være sjovt at genoverveje sin indretning.

Måske havde du den smukke designstol stående i midten af stuen før, men hvorfor ikke skabe en oase i spisestuen, hvor du kan læse en god bog?

At have flotte møbler kan virkelig løfte hvert et hjem, og selvom design er noget vi betaler for, behøver man ikke at tænke så konventionelt. Derfor er det godt at eksperimentere og prøve nye ting, og når du har det bedste design, kan det ikke gå helt galt.

Det bedste råd er, at du simpelthen bare skal være modig med din indretning og prøve dig frem – du kan jo altid rykke det igen.

Brug god emballage

Det lyder måske som en selvfølge, men det kan faktisk godt være noget, som folk glemmer. Når du har dyre designermøbler, er det selvfølgelig vigtigt at passe godt på dem, også under flytningen. Så kan det godt betale sig lige at bruge lidt ekstra penge på at pakke tingene ind, så du er helt sikker på, at alt er, som det skal være.

Der findes mange bud på sikker emballage, som du kan bruge. Et rigtig god forslag er Albe Emballage, som vil sikre, at møblerne ser ud på samme måde, når du pakker dem ud igen. Og det vil du jo helt sikkert gerne have.

Læs mere

Bolig

Skal du flytte fra kæresten? Sådan får du opbevaret dine ting

Parkrise

Et forhold kan gå i stykker af mange forskellige årsager. Uanset årsagen er det svært at skulle sige farvel til en partner og gå en ny hverdag i møde. Det er ikke desto mindre, hvad man bliver nødt til, hvis man ikke trives og derfor vil være bedre tjent som single.

At flytte fra en kæreste, man har holdt af og tilbragt megen tid med er på mange måder hårdt. Det bliver ikke mindre hårdt af, at man skal tage stilling til en masse praktiske ting. Du skal for eksempel tænke i opmagasinering, såfremt du flytter ud og lader din ekskæreste bo i jeres hidtil fælles hjem. Det er heldigvis ikke noget problem at få opmagasineret forskellige ting og sager. Lad os give dig en introduktion til mulighederne her.

Depothuset er din redning

Skal du flytte hjem til din mor, veninde eller kollega for en stund, så er du nødt til at finde ud af, hvad du gør med alle dine møbler og diverse ting. Disse kan du næppe tage med dig, medmindre værten har en stor kælder eller et ubenyttet rum, hvor du kan have dine ting stående. Heldigvis er der rig mulighed for at få opbevaret møbler og andre ejendele ude i byen. Depothuset er i den anledning din redning. De tilbyder nemlig sikker og billig opbevaring i en lang række byer bestående af bl.a. Aalborg, Haderslev, Vejle, Viborg, Skive og mange flere. De har helt sikkert også et passende depotrum nær dig.

Læs mere her: https://www.depothuset.dk/

Fire tips til at sikre god opmagasinering

Det siger næsten sig selv, at man naturligvis ikke skal kaste møbler og diverse ind i et rum, medmindre man ikke går op i, om det tager skade. For at afslutte artiklen på en god måde vil vi gerne give dig nogle tips til at opbevare dine ting på sikker og fornuftig vis.

 • Dæk møbler med tæpper og lagner
 • Pak glas og andre skånsomme ting i kasser med flamingo og bobleplast
 • Undlad at sætte alt for mange tunge flyttekasser ovenpå dine møbler
 • Notér kassernes indhold med en sprittusch (fremmer overblikket)

Du bør endvidere tænke nøje over, hvordan du stabler dine flyttekasser. Kunsten er at få plads til så meget som muligt uden at beskadige indholdet. Du skal i den forbindelse være opmærksom på, at der er grænser for, hvor mange flyttekasser man kan have stående ovenpå hinanden. I øvrigt bør du stille de ting, som du forventer at bruge først så tæt på indgangen som muligt, så du ikke skal kravle rundt for at finde de ønskede kasser. For at sikre en god oplevelse med opmagasinering bør du planlægge det ned til mindste detalje.

Læs mere

Bolig

Gør dit hjem mere kvindeligt

Feminin boligindretning

Mange hjem har en tendens til at blive en anelse maskuline og upersonlige – simpelthen fordi man ikke har tiden til at fokusere på sin indretning i hverdagen. Typisk koster den mere kvindelige indretning også mere, end ellers, da den ofte indebærer kvalitet, mærkevarer og smukt design.

Men det behøver skam ikke at være dyrt at få dit hjem til at virke mere kvindeligt. Nedenfor, har vi samlet en række gode forslag til ting, som du kan købe, for at skabe en mere stilfuld og kvindelig indretning derhjemme. Tingene kommer fra House Doctor boliginteriør, og vi har udvalgt dem på baggrund af deres feminine stil, samt de her gode House Doctor tilbud.

Indret med House Doctor tæpper

Et af de mange smukke House Doctor tæpper kan virkelig gøre en forskel for et ellers maskulint hjem. Et tæppe i støvede farver, med lidt mønster, og måske også lidt jordfarver, passer ind i stort set ethvert hjem – og kan med et få boligen til at fremstå mere stilfuld og kvindelig.

Dette gælder både for House Doctor tæpper og House Doctor gulvtæpper.

Få liv i sofaen med House Doctor puder

Det samme gælder House Doctor puder. En sofa kommer hurtig til at se bar ud, hvis ikke den er udstyret med nogle lækre puder. Derfor, kan vi kun anbefale, at du ser om du kan finde en håndfuld flotte House Doctor puder, også gerne i støvede farver og eventuelt med lidt mønster.

Hvis du kan farvematche med sofaen, bliver indretningen blot endnu smukkere. Har du for eksempel en lysegrå sofa, kan du med fordel investere i svage grønne og rosa puder.

Brug House Doctor boligindretning i hele huset

Tæpper og puder fra House Doctor er nogle enkle og billige, men særdeles kraftfulde virkemidler, når du skal have boligen til at fremstå mere kvindelig. Men det behøver ikke at stoppe her.

For med produkter fra House Doctor kan du bogstaveligt talt udskifte stort set alle møbler og nipsgenstande i hele hytten. Det skal du ikke, men du kan med fordel overveje at benytte House Doctor til din boligindretning andre steder end blot i form af tæpper og puder.

Husk dog, at et hjem godt kan blive for kvindeligt og feminint. Tricket er at finde den gyldne balance mellem den ofte spartanske maskuline indretning og den lettere og mere farveglade kvindelige indretningsstil.

Indret i dag med House Doctor boligindretning, tæpper og puder.

Læs mere

Populære indlæg