Følg os

Karriere

Disse gaver vil falde i god jord hos dine kvindelige ansatte

Kvinde og gaver

Det kan være svært at finde på gaver, som dine ansatte bliver glade for. Både jul og fødselsdage kalder hvert år på nye idéer.

Den helt store kunst er at finde nogle gaver, som viser, at du påskønner deres arbejde, uden at det bliver for personligt. Der kan være forskel på, hvad kvinder og mænd bliver glade for. Her i artiklen er der hovedsageligt fokus på, hvad kvinderne helst vil have. Læs med og find inspiration til gaver til dine kvindelige ansatte.

En smoothie blender er tit et hit

Det her er ikke bare en almindelig blender. En smoothie blender er smart og lynhurtig at bruge. Der følger også en smart beholder med, som smoothien eller juicen kan være i. Mange er rigtig glade for disse og bruger dem flittigt.

Du vil naturligvis gerne være med til at understøtte dine ansattes sundhed, og hvad er sundere end en dejlig omgang frugt og grønt? – måske til at starte dagen med? Det er en betænksom gave, som de fleste vil kunne bruge i et eller andet omfang, selv hvis de ikke er super vilde med spinat.

Prislejet ligger også ganske fornuftigt, idet du ikke kommer så højt op, at det begynder at påvirke skatteforholdene. Den slags må du naturligvis også holde styr på. Tag evt. en snak med din revisor, hvis du skulle være i tvivl om noget ang. skatteforhold.

Flotte ting til hjemmet

Du går aldrig galt med noget klassisk nips til hjemmet. Der findes mange flotte ting, som kan pynte på borde og i vindueskarme, og når først du har fundet én, som er populær, er det oplagt at købe denne til alle dine dygtige og flinke ansatte.

Y-design.dk firmajulegaver 2019 kan give dig inspiration til gaverne. Her er mange gode forslag til gaver, som vil falde i god jord hos de fleste ansatte. Det er selvfølgelig forskelligt, hvad folk kan lide, men hvis du finder nogle gode, generelle bud, har du i hvert fald gjort en acceptabel indsats.

Du kan også oprette et fælles dokument, hvor folk kan skrive deres forslag til gaver ind. Det er jo i orden at spørge om hjælp, og dine ansatte vil sikkert værdsætte en smule medbestemmelse på gaveområdet.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *