Følg os

Livsstil Økonomi Sponsoreret

Det forventes der af kvinder i dag

Stresset kvinde

Det er svært at definere den perfekte kvinde, da perfekt er et meget stort ord. I grunden er ingen perfekte. Alle har nogle fejl og mangler, uanset om man vil være ved det eller ej. Vi har ikke desto mindre besluttet os for at kigge nærmere på, hvad der forventes af kvinder i dag.

Hvilke forventninger skal jeg leve op til? Du skal ikke leve op til noget, men er du typen, som interesserer dig for, hvad andre synes og mener, så bør du læse hele artiklen. I dag skal det kort og godt handle om kønsroller og forventninger.

Kvinder skal være selvstændige

En rigtig kvinde skal være selvstændig og handlekraftig – i hvert fald hvis man spørger danske mænd. Det står lidt i kontrast til gamle dage, hvor man forventede, at konen stod for alt det praktiske i hjemmet og ikke så meget andet end det.

Foruden at være selvstændig bør en kvinde også være selvsikker og ambitiøs. Mænd tænder i høj grad på kvinder, som kæmper for deres mål, hvad enten målet er at gennemføre en svær uddannelse eller blive forfremmet på jobbet.

Kvinder skal have styr på økonomien

Økonomi er et fælles ansvar i et parforhold. Dog er det ikke ualmindeligt, at manden forventer, at kvinden har styr på den økonomiske del. Det ansvar kan du med god grund tage på din kappe, hvis du har et godt overblik og passer på dine penge. I kan evt. tage en snak om, hvorvidt det er en god idé at få fællesøkonomi. Der kan være enkelte fordele ved denne model.

Som en fornuftig kvinde med styr på økonomien bør du være bevidst om, at det som udgangspunkt ikke er gunstigt at låne penge til forbrug, medmindre det virkelig brænder på. I de fleste tilfælde vil en kassekredit være et bedre valg. Ønsker du at optage en kassekredit på nettet? Så klik her: https://www.lendon.dk/

Kvinder skal stå for indretningen

Kvinder er generelt gladere for indretning end mænd. Det kan der næsten ikke herske nogen tvivl om. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at kvinden absolut skal stå for indretningen. Den gennemsnitlige mand mener dog, at netop boligindretning er en kvindes opgave. Du kan evt. tage dine veninder med på råd, når boligen skal indrettes.

Magter du ikke opgaven med at indrette hjemmet? Så bør du tage en snak med din kæreste eller ægtefælle, som bør tage del i opgaven. Det er jo vigtigt, at hjemmet indrettes på en måde, som begge parter synes godt om.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Livsstil

Nyd ferien i den dejlige danske sommer

Danmark

Spanien, Grækenland, Tyrkiet og Italien er alle populære feriedestinationer for danskerne. Men der er faktisk ingen grund til, at rejse sydpå for at få en god ferie. Det danske sommerland byder nemlig på masser af oplevelser for store og små og så har vi nogle af Nordeuropas allerbedste badestrande her til lands.

Inden du booker charterferien sydpå, bør du derfor overveje at holde ferien i dejlige Danmark!

Privat sommerhusleje eller camping – perfekt ferie for børnefamilien

Har du mindre børn, er der ikke noget bedre end at holde ferien i et sommerhusområde eller på en campingplads. Her er der nemlig altid mange legekammerater til børnene så det rigtig kan hygge sig og lege med jævnaldrende børn. Har du ikke en campingvogn eller et telt, skal du ikke lade dette stoppe dig. Langt de fleste campingpladser har efterhånden fine campinghytter, som kan lejes.

I kan selvfølgelig også leje sommerhus, hvis i gerne vil have lidt mere plads, komfort og privatliv, end campingferien kan tilbyde. Der er mange muligheder for at privat sommerhusudleje. Der findes efterhånden mange hjemmesider, der formidler sommerhuse, så tag et kig på disse sider og tjek det enorme udvalg af lækre sommerhuse.

Skønne strande, historiske byer og kulturelle oplevelser

Danmark har som ferieland masser af oplevelser at byde på. Strandene ved Vesterhavet i Jylland er helt unikke. Her finder du hvide strande og lækkert badevand. Der er masser af muligheder for privat sommerhusleje i et af de mange sommerhusområder på vestkysten og feriebyerne emmer af liv hele sommeren. Blokhus, Løkken, Blåvand og Skagen er blot nogle af de populære feriesteder i Danmark, hvor der er masser af muligheder for at leje sommerhus.

Men Danmark er mere end blot lækre og rene strande. Der er nemlig også masser af historiske steder og kulturelle oplevelser, at få i det danske sommerland. Sommeren i Danmark kan som bekendt være lunefuld og det er ikke altid, at vejret er til at dase på stranden. Heldigvis er der masser af oplevelser for hele familien i Danmark. Sommerlandet byder nemlig på et væld af forskellige forlystelsesparker og dyreparker med oplevelser for både store og små. Vil du bruge din ferie på at dykke ned i Danmarks spændende historie, er der også masser smukke historiske steder og spændende museer i de danske byer. Samtidig er der ofte masser af koncerter og kulturelle oplevelser at få rundt om i det danske sommerland henover sommeren.

Ferie i Danmark er godt for klimaet

Der er ingen tvivl om, at flyrejser er noget af det der belaster vores klima i forhold til udledning af Co2. Vælger du at holde din ferie i Danmark, fremfor at sætte dig ind i charterflyveren og rejse til en ferie destination i Sydeuropa, kan du derfor også holde ferie med god klimasamvittighed! Vi ønsker dig en god ferie i Danmark!

Læs mere

Livsstil

Sådan styrker du dine bækkenbundsmuskler

Gravid kvinde træner

I dag skal det ikke handle om muskler i al almindelighed, men meget specifikt om bækkenbundsmuskler, som der er al mulig god grund til at træne. Hvordan, hvorfor og hvor meget skal man træne sine bækkenbundsmuskler? Det er alt sammen noget, vi vil komme ind på i denne guide. Er du nysgerrig på emnet, så læn dig tilbage og nyd læsningen. Måske lærer du noget nyt i dag.

Derfor skal du træne dine bækkenbundsmuskler

Du har sikkert en god veninde, søster eller kollega, som træner sine bækkenbundsmuskler, men hvorfor er det overhovedet nødvendigt at træne dem? Det er et godt spørgsmål, som vi meget gerne vil give dig et brugbart svar på. Du skal jo gerne se idéen i at bruge tid på denne særlige form for træning.

Du kan formentlig opnå følgende gennem målrettet træning:

 • En flottere holdning
 • Et bedre sexliv
 • En forbedret evne til at holde på vandet (ufrivillig vandladning er meget udbredt)
 • Færre komplikationer forbundet med graviditet og fødsel

Som du kan læse dig frem til, er der oceaner af gode grunde til at træne de kære bækkenbundsmuskler. Bækkenbundsmusklerne kan trænes på mange måder, hvilket vi selvfølgelig kommer yderligere ind på.

Sådan træner du disse muskler

Nu ved du, hvorfor det er klogt at træne bækkenbundsmusklerne. Næste spørgsmål er så bare, hvordan du skal gribe træningen an. Du har for længst lært at træne dine arme, mave og ben, men hvad med bækkenbundsmusklerne? Der er du muligvis på bar bund.

Ønsker du at styrke din bækkenbund, så kan vi varmt anbefale dig at sætte tid af til træningen i din travle hverdag. Du behøver ikke at bruge meget mere end 5-10 min. pr. gang. Du kan gøre følgende for at styrke din bækkenbund:

 • Massér underlivet blidt
 • Udfør forskellige knibeøvelser (både stående, liggende og siddende øvelser)

En knibeøvelse er ikke bare en knibeøvelse. Der findes rigtig mange forskellige knibeøvelser. Disse repræsenterer forskellige sværhedsgrader og bør udføres i den rigtige rækkefølge for maksimal effekt. Få evt. en personlig træner eller fysioterapeut til at præsentere dig for de mange forskellige øvelser.

De bedste træningsredskaber

Man kan som udgangspunkt godt træne sin bækkenbund uden at investere i en masse forskellige træningsredskaber. Der findes ikke desto mindre en række nyttige redskaber til dette formål. Disse nævner vi kort herunder:

 • Bækkenbundskugler
 • Bækkenbundstræner (en særlig elektronisk enhed, som bruger elektriske impulser)
 • Træningsmåtte
 • Træningsbold

Da nogle af øvelserne skal udføres siddende, vil det også være en fordel at have en stol inden for rækkevidde. Det vigtigste redskab til denne træningsform er uden sammenligning de populære bækkenbundskugler, som kan købes på nettet til konkurrencedygtige priser.

Læs mere

Livsstil

Få et godt liv trods kroniske smerter

Utilpas kvinde

Det er lettere sagt end gjort at definere et godt liv. De fleste kan dog nikke genkendende til, at dét at være plaget af smerter ikke ligefrem har en positiv indvirkning på ens livskvalitet. Dermed ikke sagt, at man ikke kan være glad for livet, blot man bruger meget tid og energi på at tackle ens smerter.

Denne artikel er skrevet til dig, som døjer med akutte eller kroniske smerter. Du kan ikke læse dig til et bedre liv, men følger du vores tips, så er det meget sandsynligt, at du vil gå en lovende fremtid i møde. Måske bliver du smertefri en skønne dag.

Investér i professionel smertebehandling

Drømmen om et smertefrit liv er måske ikke så fjern som først antaget. Der er i hvert fald rig mulighed for at prøve kræfter med forskellige behandlingsformer. En professionel smertebehandling er et vidt begreb, hvorfor det vil give mening at snævre sig lidt nærmere ind på, hvilke muligheder der er. Du kan for eksempel overveje at starte på et psykomotorisk behandlingsforløb, som i grove træk handler om bevægelse, afspænding og kropsbevidsthed. Du kan læse alt om behandling af kroniske smerter på nettet. Der findes ingen mirakelkure, men mon ikke du vil kunne få glæde af nogle af de mange professionelle behandlinger.

Få masser af søvn og hvile

Ønsker du dig en bedre hverdag med færre smerter, så er det alfa og omega, at du prioriterer din søvn højt. Du har nemlig brug for masser af søvn og hvile, hvis du døjer med kroniske smerter. Smerterne vil helt naturligt tære på dit energiniveau, hvorfor du har brug for mere søvn og hvile end gennemsnittet. Foruden en lang og uforstyrret nattesøvn på 8 timer, så kan der være god idé i at tage nogle powernaps i løbet af dagen. En powernap skal optimalt set have en varighed på 10-25 min. – helst ikke mere end det.

Hold dig i gang og spis sundt

Som smertepatient har du brug for at røre dig og holde dig i gang – nøjagtigt ligesom alle andre mennesker. Daglig fysisk aktivitet er vigtigt, men om du går, løber, cykler eller dyrker yoga er ikke så afgørende. Det vigtigste er, at du sætter tid af til sport og motion i din hverdag.

At leve sundt indebærer selvfølgelig også at spise sundt. Du skal i den anledning aldrig gå ned på frugt og grønt, som er spækket med vitaminer, mineraler og enzymer. Alt dette kan hjælpe dig på jagten på en fremtid med færre smerter og højere livskvalitet.

Vi tror på dig.

Læs mere

Livsstil

Gør drømmen om en flottere og friskere hud til virkelighed

Frisk hud

Man behøver ikke at være nogen beauty guru for at gøre drømmen om en flot og frisk hud til virkelighed. Faktisk kræver det ikke nogen særlig indsats fra din side. I dette blogindlæg vil vi komme med en række kvalificerede bud på, hvordan du giver din elskede hud et friskt pust. Du har al mulig god grund til at fortsætte læsningen.

Få foretaget en professionel ansigtsbehandling

Som enhver anden forfængelig kvinde bør du unde dig selv og din hud en professionel ansigtsbehandling fra tid til anden. Man kan gøre meget på egen hånd, men skal man for alvor gøre noget godt for ens hud, så bør man booke tid til en ansigtsbehandling. Clinique Camille er en af de klinikker, man kan lægge vejen forbi, hvis man er bosat i landets stolte hovedstad. Her er der nemlig mulighed for at få foretaget en masse givende behandlinger.

Undgå at blive solskoldet

Det siger næsten sig selv, at det er uhensigtsmæssigt at blive solskoldet. Desværre undervurderer mange konsekvenserne af at blive forbrændt af solens stråler. Det er en skam. Faktum er nemlig, at solens stråler påvirker cellefornyelsen og kollagenproduktionen. Det går hårdt ud over din hud. For at undgå dette bør du altid bruge solcreme med mindst faktor 20 på udsatte steder. Det er især vigtigt, at du bruger solcreme i ansigtet, i særdeleshed på næsen, ørerne og panden, som alle er meget udsatte områder. Du kan endvidere gøre klogt i at bruge kasket.

Gå aldrig ned på væske

Dernæst er det vigtigt at indtage masser af væske. Optimalt set skal man indtage mellem 2 og 3 liter vand om dagen. Indtager du ikke tilstrækkelig meget væske, så risikerer du, at din hud tørrer ud. Drømmer du derfor ikke om tør hud, så må du aldrig gå ned på væske. Når vi skriver væske, så mener vi naturligvis vand, som ikke kan erstattes af sodavand, alkohol eller andre væsker. Vand er uden tvivl den bedste væske for huden og kroppen.

Sørg for at få mindst 8 timers søvn

Du kan sove dig til en pænere hud.  

Ja, du læste rigtigt; det er muligt at sove sig til en pænere hud. Det er en realitet, at huden regenererer om natten, hvorfor det er alfa og omega, at den får tid og ro til dette. Ikke alle mennesker har brug for lige meget søvn, men en god tommelfingerregel lyder på, at man skal sove 8 timer hver nat. Der er kun gode grunde til at prioritere sin søvn.

Læs mere

Livsstil

Stigende interesse for golf blandt danske kvinder

Kvindelige golfspillere

Golf er – stik modsat manges opfattelse – ikke kun for mænd. Sporten er i mindst lige så høj grad for kvinder og piger. Faktisk oplever vi i disse år, at flere og flere kvinder finder vej til de velplejede golfbaner i både ind- og udland. Du har nu også mulighed for at tilslutte dig rækken af danske golfspillere ved at købe det nødvendige udstyr og tegne et medlemskab i din lokale golfklub. Golf er en forholdsvis dyr hobby, men prioriterer du sport og sundhed højt, kan du formentlig også finde penge til denne populære sport. Du kan evt. starte med at lægge et budget.

Hvad koster det at spille golf?

Du har sikkert hørt, at golf er forbeholdt de rige og succesfulde. Det er dog ikke helt korrekt. Golf hører ganske rigtigt til blandt nogle af de dyrere sportsgrene og hobbyer, men det betyder ikke, at man nødvendigvis skal være millionær for at kunne finansiere denne hobby. Dog skal det ikke være nogen hemmelighed, at den typiske golfspiller er mere velhavende end den gennemsnitlige dansker.

Du kan ret let beregne, hvor mange penge du skal spendere for at udfolde din indre golfspiller. Det kræver blot, at du indhenter priser på følgende:

 • Begyndersæt
 • Bolde
 • Tøj og sko samt handsker m.v.
 • Medlemskab

Hele jernsæt kan ofte købes til favorable priser, hvorfor man ikke nødvendigvis skal optage et lån for at få råd til kvalitetsudstyr. Man kan typisk spare en del penge på jernsæt til damer, herrer og børn ved at handle på nettet. Fælles for de fleste digitale forhandlere af golfudstyr er nemlig, at de forsøger at konkurrere på prisen. Det medfører en masse attraktive besparelser, som du naturligvis ikke må gå glip af. Du kan med fordel sammenligne priser på jernsæt og andet udstyr for at finde den billigste forhandler.

Kunsten at blive en bedre golfspiller

Det er lettere sagt end gjort at blive god til golf. Det kræver nemlig hårdt arbejde og timevis af træning på golfbanen. Med andre ord skal du være villig til at investere både blod, sved og tårer, hvis du skal blive en succesfuld kvindelig golfspiller. Nedenfor kommer vi med nogle gode råd til dig, som gerne vil blive en bedre golfspiller:

 • Træn dit blik og koncentrationsevne
 • Træn din holdning
 • Dyrk målrettet fysisk træning

Træning, træning og atter træning er vejen frem, hvis man gerne vil præstere sit absolut bedste på golfbanen. Ingen kommer sovende til succes i sportens verden.

Læs mere

Livsstil

Guide til at vælge den rette familiehund

Kvinde og hund

Når det kommer til at vælge den helt rette hund til dig og din familie, er der naturligvis rigtig mange overvejelser, der ligger til grund for den endelige beslutning. Vi kan desværre ikke fortælle, hvilken hund I skal anskaffe jer, men vi kan måske være med til at gøre valget en smule lettere.

Her på siden bliver du nemlig præsenteret for en mindre guide til, hvilke kriterier I kan fokusere på, når I skal finde den helt rigtige hund. Derudover giver vi også nogle bud på, hvor I kan søge yderligere vejledning og sparring, hvis I er på bar bund og derfor har brug for en hjælpende hånd.

Spørg jer til råds hos de lokale dyreinternater

For at starte et sted, så kan I tage turen til de lokale dyreinternater i området og spørge jer til råds. Personalet på disse internater ligger nemlig inde med mange års erfaring og kan måske fortælle jer, hvilken hunderace andre tilsvarende familier har anskaffet sig. Derudover kan de lokale internater også give jer en idé om, hvilke hunde de selv har stiftet bekendtskab med gennem tiden. Måske finder I præcis den hunderace, I godt kunne tænke jer, mens I besøger de forskellige internater. Man har vel lov at håbe.

Derudover er det ikke utænkeligt, at der er en i jeres vennekreds, der netop har anskaffet sig en hund, og som derfor har en masse gode råd at dele ud af. Vi foreslår, at I foruden jeres internatbesøg, opsamler så meget information som muligt gennem jeres netværk. Et netværk er guld værd – også i denne sammenhæng.

Skriv alle kriterier ned

Et andet råd vi kan give med herfra er at skrive jeres kriterier ned for jeres drømmehund. Skal det være en energisk hund, der er vild med at komme ud på løbeture, eller skal det være en rolig hund, der trives fint med at ligge på sofaen og slappe af efter en hård dag.

Når I får jeres nye hundehvalp, er det vigtigt, at dens opdragelse starter med det samme. Dette er alfa og omega for, at den for eksempel ikke begynder at bide i møbler såvel som andre mennesker. Det er meget normalt for en hvalp at begynde at bide, når tænderne så småt vokser ud. For at undgå at den bider ting i stykker og udsætter sig selv og andre for fare, skal der god opdragelse til. Heldigvis er der rigeligt med hjælp at hente på nettet. Du kan for eksempel blive klogere på nedenstående link.

Kilde: Få hjælp til når din hund bider

Læs mere

Livsstil

Gambling er også for kvinder

Kvinde med sparegris

Når det kommer til gambling og hele idéen om at spille på et casino, så er det ganske alment, at man forestiller sig, at denne form for spil ikke er populær blandt kvinder. Af en eller anden grund har vi bygget en forestilling op om, at casino og gambling er en aktivitet for mænd. Dette er dog langt fra tilfældet. Vi ser i dag flere og flere kvinder oprette brugere på landets mange online casinoer. Det er sågar muligt at logge ind på casinoet uden nemid.

Hvorfor de mange online spilsider er blevet populære blandt den kvindelige del af befolkningen, skal vi herunder kigge lidt nærmere på. Dertil vil vi også gerne slå et slag for, at de kvinder, der læser med her på siden, ikke fortsat bliver i den fejlagtige tro om, at gambling kun er en aktivitet for mænd. Har du derfor mod på at prøve at spille på et online casino, så skal dét at du er en kvinde ikke stå i vejen for det.

Kvinders stigende interesse for gambling

I dag ser man stadig en stigende interesse for gambling fra kvindernes side. Det er vi her på siden rigtig glade for, idet vi ikke mener, at der skal være en skarp kønsopdeling af de mange danske casino-spillere. Underholdning skal være for alle uanset køn.

Hvis man skal slå ned på de tendenser, vi ser i det danske casino-miljø og prøve at finde frem til årsagen bag, så kan vi ikke komme udenom, at kvinder i dag arbejder meget mere, end vi hidtil har set. Dette er en glædelig nyhed, idet det er et tegn på, at kvinder fortsat vægter deres karriere meget højt.

I takt med denne udvikling ser man, at kvinder på lige fod med mænd har behov for afslapning efter en lang dag på arbejde. Af denne grund tyer begge køn til afslappende underholdning i form af online casino.

Du kan også være en del af det kvindelige casino-miljø

Har du mod på at prøve denne nye type underholdning af og måske vinde en god portion penge? Så spring endelig ud i det. Vi opfordrer dog altid til at spille med måde. Overvej altid grundigt, hvor mange penge du lægger i et spil. Beløbet må aldrig være højere, end du kan tåle at tabe. Derudover bør dine spil på nettet aldrig prioriteres højere end familie, job osv. Vil du læse mere om behandling af ludomani, så følg linket her til ludomani.dk.

Læs mere

Kærlighed

Fem gode tips vedr. bryllupsplanlægning og økonomi

Brudepar

et er ikke billigt at holde bryllup. Det er de fleste par bekendt med. Du kan dog gøre det billigere for dig selv, hvis du planlægger ordentligt og i god tid. Står du over for at skulle planlægge dit bryllup, så finder du herunder fem gode tips, der kan gøre dit bryllup billigere.

1. Overvej et bryllup uden for sæson

Blå himmel, solskin og lyse aftener er et drømmescenarie for de fleste brudepar. Det betyder dog også, at det er i løbet af sommerperioden, de fleste bryllupper afholdes. Hvis du gerne vil spare penge, kan du opnå dette ved at afholde dit bryllup uden for sæson. Det behøver ikke nødvendigvis at være om vinteren, da forår og efterår også er muligt.

2. Bestil lokaler i god tid

Skal brylluppet afholdes i lejede festlokaler, så er det vigtigt, at de bestilles i god tid. Én ting er, at udvalget af lokaler minimeres, hvis du venter for lang tid. Noget helt andet er, at du kan spare penge, hvis du er tidligt ude. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at bestille lokaler i god tid, specielt hvis de ønskede lokaler er meget eftertragtede.

3. Planlæg maden i god tid

Det er også en god idé at planlægge menuen i god tid. Eventuelt kan pkt. 2 og pkt. 3 kombineres. Lejer du lokaler i en restaurant, kan de ligeledes stå for maden. Ikke desto mindre er det vigtigt, at du er ude i god tid. Det gør sig særligt gældende, hvis du er bosiddende i en by med begrænsede muligheder.

4. Læg et budget

Hvis du er i tvivl om, hvor mange penge du kan eller skal bruge til dit bryllup, så bør du starte processen med at lægge et fast budget. Hvis du f.eks. ønsker at spare penge op til et bryllup, men ligeledes få råd til livet som campist, så kommer du længst med et fast budget. Det kræver dog, du også holder dig til dette budget, da det ellers ikke har megen værdi. Du kan låne penge til både campingvognen og øvrigt campingudstyr på nettet.

5. Arrangér alternativ kørsel

De fleste brudepar bliver afhentet i et interessant køretøj efter de kirkelige aktiviteter. Nogle vægter dette afsindigt højt, mens det for andre ikke har ret stor betydning. Uanset hvad, så er der penge at spare ved at arrangere alternativ kørsel. Det behøver ikke at være en eksklusiv og luksuriøs sportsvogn. Faktisk er det mere interessant at tænke ud af boksen.

Læs mere

Artiklen indeholder reklame

Populære indlæg