Følg os

Livsstil

Nyd ferien i den dejlige danske sommer

Danmark

Spanien, Grækenland, Tyrkiet og Italien er alle populære feriedestinationer for danskerne. Men der er faktisk ingen grund til, at rejse sydpå for at få en god ferie. Det danske sommerland byder nemlig på masser af oplevelser for store og små og så har vi nogle af Nordeuropas allerbedste badestrande her til lands.

Inden du booker charterferien sydpå, bør du derfor overveje at holde ferien i dejlige Danmark!

Privat sommerhusleje eller camping – perfekt ferie for børnefamilien

Har du mindre børn, er der ikke noget bedre end at holde ferien i et sommerhusområde eller på en campingplads. Her er der nemlig altid mange legekammerater til børnene så det rigtig kan hygge sig og lege med jævnaldrende børn. Har du ikke en campingvogn eller et telt, skal du ikke lade dette stoppe dig. Langt de fleste campingpladser har efterhånden fine campinghytter, som kan lejes.

I kan selvfølgelig også leje sommerhus, hvis i gerne vil have lidt mere plads, komfort og privatliv, end campingferien kan tilbyde. Der er mange muligheder for at privat sommerhusudleje. Der findes efterhånden mange hjemmesider, der formidler sommerhuse, så tag et kig på disse sider og tjek det enorme udvalg af lækre sommerhuse.

Skønne strande, historiske byer og kulturelle oplevelser

Danmark har som ferieland masser af oplevelser at byde på. Strandene ved Vesterhavet i Jylland er helt unikke. Her finder du hvide strande og lækkert badevand. Der er masser af muligheder for privat sommerhusleje i et af de mange sommerhusområder på vestkysten og feriebyerne emmer af liv hele sommeren. Blokhus, Løkken, Blåvand og Skagen er blot nogle af de populære feriesteder i Danmark, hvor der er masser af muligheder for at leje sommerhus.

Men Danmark er mere end blot lækre og rene strande. Der er nemlig også masser af historiske steder og kulturelle oplevelser, at få i det danske sommerland. Sommeren i Danmark kan som bekendt være lunefuld og det er ikke altid, at vejret er til at dase på stranden. Heldigvis er der masser af oplevelser for hele familien i Danmark. Sommerlandet byder nemlig på et væld af forskellige forlystelsesparker og dyreparker med oplevelser for både store og små. Vil du bruge din ferie på at dykke ned i Danmarks spændende historie, er der også masser smukke historiske steder og spændende museer i de danske byer. Samtidig er der ofte masser af koncerter og kulturelle oplevelser at få rundt om i det danske sommerland henover sommeren.

Ferie i Danmark er godt for klimaet

Der er ingen tvivl om, at flyrejser er noget af det der belaster vores klima i forhold til udledning af Co2. Vælger du at holde din ferie i Danmark, fremfor at sætte dig ind i charterflyveren og rejse til en ferie destination i Sydeuropa, kan du derfor også holde ferie med god klimasamvittighed! Vi ønsker dig en god ferie i Danmark!

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Livsstil

Bliv gladere for dig selv og dit udseende

Smilende kvinde

Det er ganske normalt, at man ikke er helt tilfreds med sit udseende. Langt de fleste går rundt med små usikkerheder i maven, som gør, at der er ting, man gemmer væk. Det kan være alt fra uren hud, som man dækker med make-up, til utilfredshed med ens vægt, som man dækker til med løstsiddende tøj eller meget fyldigt tøj. Én af de mange usikkerheder man kan gå rundt med omhandler næsen. Der er mange går rundt og har ondt i maven over den næse, de er udstyret med, til en sådan grad, at det går ud over ens selvbillede. Der er heldigvis intet galt i den næse man har, og alle er perfekte som de er, men hvis man har det dårligt over udseendet på ens næse, så er der heldigvis råd for det.

Få din næse lavet

I dag kan man nærmest lave alt ved kroppen, så man kan få den krop man gerne vil have. Dette gælder også næsen, man kan i dag få lavet næseoperationer, som fjerner brusk og lignende, så man kan få en næse man er mere tilfreds med. Der er intet galt i at få foretaget kosmetiske operationer, så længe man bliver glad for dem, og dette gælder også næsen. Før i tiden kunne der være problemer forbundet med kosmetiske operationer, så det ikke altid førte til et godt resultat, men i dag er kirurgerne så dygtige, at man sjældent kan se, at der har været opereret på næsen. Der bliver med andre ord dannet så lidt arvæv, at man slet ikke kan se, at der er blevet opereret på næsen, hvis man ikke ved det i forvejen. En næseoperation er derudover også forbundet med meget få bivirkninger, og det er sjældent at patienten oplever komplikationer i forbindelse med operationen.

Hvad koster en næseoperation?

Prisen for næseoperationer varierer alt efter hvilket indgreb der skal laves, men ligger generelt i den dyrere ende. Et indgreb kan koste mellem 22.000 og 44.000 alt afhængigt af hvilken type indgreb der skal laves og operationens længde. Hvis du er født med en fejl ved næsen kan du ofte få noget af prisen dækket af din forsikring, og kan på den måde stadig få operationen udført til en god pris. Det er naturligvis også en lav pris at betale, hvis man er ked af det over sit udseende, og vil gøre alt for at få rettet op på dette.

Læs mere

Livsstil

Vil du gerne gøre noget ekstra for dig selv?

Veltilpas kvinde

Det er ikke ofte at hverdagen byder på tid nok til at forkæle sig selv, men selvforkælelse er alligevel en vigtig ting. Det er derfor vigtigt at du husker at prioritere dig selv også selvom din hverdag er travl. Livet i overhalingsbanen kan tit sørge for at vi glemmer os selv, men det efterlader også en kvinde som er træt, udkørt, uden overskud og i værste fald helt udbrændt. Derfor er det en god idé, at have dig selv i mente, på den måde undgår du nemlig denne kedelige cirkel og du kan blive den bedste version af dig selv, hvis du bare husker dig selv.

Prioriter dig selv i dit liv

Det er i bund og grund et prioriteringsspørgsmål. Hvorfor er du blevet så god på din arbejdsplads? hvorfor er du blevet så god en mor? Hvorfor er du blevet så god en kvinde? Det er fordi du har lagt tiden i det og prioriteret at nå frem på det punkt i dit liv. Det er også vigtigt at du gør det samme med dig selv. På den måde kan du nemlig blive en bedre version af dig selv, end du nogensinde har været før. Du er trods alt hovedpersonen i dit eget liv. Hvis du husker dig selv, arbejder på dig selv og gør noget godt for dig selv, så vil dit selvværd og din selvtillid automatisk følge med. Det vil lyse ud af dig og dermed også skabe flere muligheder for dig i andre aspekter af dit liv. En kvinde på en arbejdsplads der hviler i sig selv, i hendes beslutninger og som er så overbevisende fordi hun oser af selvværd og selvtillid er også en kvinde der vil nå langt på arbejdsmarkedet.

Efteruddannelse og kosmetiske forandringer kan gøre en verden til forskel

Det samme gælder, hvis du er mor, søster eller veninde og derfor er det så vigtigt at du gør dig selv til en prioritet i dit eget liv. Det kan enten være ved at efteruddanne dig til kosmetisk sygeplejerske eller ved at søge hjælp til dine problemområder hos en. En efteruddannelse er ikke til at kimse af og er du hele tiden i udvikling, så vil der også åbne sig langt flere muligheder for dig. Alle kvinder kender det, de er kede af deres mormorarme, deres hofter eller måske endda deres inderlår. Alt dette og meget mere kan du få hjælp til, så du igen kan føle dig glad for dig selv.

Læs mere

Livsstil

Forkæl dig selv og bliv en bedre version af dig selv

Kvinde bliver forkælet

Har du en lidt for travl hverdag, glemmer du dig selv, eller kan du bare godt lide en god omgang selvforkælelse? Uanset hvilken af disse kategorier, som du falder ind under, så er du havnet det helt rette sted. Det er vigtigt med selvforkælelse i hverdagen, og det er uanset om det er et lille stykke chokolade, den helt store shoppetur, eller om du gerne vil have foretaget det ene eller det andet kosmetiske indgreb. Der er mange måder at forkæle sig selv på. Det vigtigste er klart, at du gør det, som vil gøre dig glad. I denne artikel kan du læse og lære mere om, hvordan du kan forkæle dig selv, og hvor du kan gøre det.

Selvforkælelse i mange former

Først og fremmest er det vigtigt lige at få pointeret, hvorfor det er så vigtigt med selvforkælelse. Det er det simpelthen fordi, det er din måde at realisere dig selv på, og samtidig er det en mulighed for at lade op og koble af. Der er intet negativt i en smule selvforkælelse, og det vil helt sikkert gøre dig ekstra glad. Ja, hvem ved, måske endda det kan give dig ekstra energi og overskud i hverdagen og på jobbet. Der er mange måder, hvorpå du kan forkæle dig selv, nogle er dog lidt mere omfattende end andre. Du kan vælge at give dig selv lov til at købe en god vin til aftensmaden, gå amok i den nærmeste bland selv slik, du kan købe skønne råvarer eller måske endda tage et smut forbi frisøren. Mulighederne er mange, og det vil kun være din fantasi, som vil sætte grænser. Der er dog også former for selvforkælelse, som kræver lidt flere overvejelser og planlægning.

Selvforkælelse, der kræver overvejelse

En selvforkælelses form, hvor det virkelig kræver gode overvejelser, men som i sidste ende kan din selvtillid og dit selvværd et betydeligt boost, er kosmetiske indgreb og plastikkirurgi. I dag har vi muligheden for at gøre noget ved vores usikkerheder, nogle lærer at leve med dem, og andre får dem fjernet. For eksempel med muligheder som en nedre øjenlågsoperation. Dette er ikke det største kosmetiske indgreb, men det kan gøre en verden til forskel. Du kan nemlig gå fra at føle, at du ser træt og uoplagt ud, til at føle det dybt modsatte. Det er dog noget, som du skal overveje grundigt.

Læs mere

Livsstil

COVID-19 – hvad kan du få tiden til at gå med i juleferien?

Julehjem

Det er efterhånden klarlagt, at julen ikke bliver som den plejer. Vi er nu i december måned, og dermed så tæt på jul at der kun med meget held, kan nå at komme lempelser hen over julen. Det kommer altså højst sandsynlig ikke til at ske, og derfor kan det være svært at vide, hvad man skal bruge sin tid på, eftersom diverse julefrokoster og byture som generelt ligger i juleferie, nu er aflyst eller i hvert fald begrænset.

I denne artikel giver vi et par gode fifs til, hvad man kan få tiden til at gå, hvis ikke det blot skal være Netflix eller computerspil hele ferien.

Det er altid en god idé at være produktiv

Det kan godt være at det ikke ligefrem lyder sjovt, men det giver altid en god mavefornemmelse når man får tingene gjort. Ligesom da landet første gang lukkede ned i marts/april måned, hvor folk blev sendt hjem fra arbejde, så var der mange der så muligheder frem for begrænsninger, og valgte derfor at få det bedste ud af tiden.

Det kunne f.eks. være at lave lidt om på hjemmet ved at tage en tur til IKEA efter et af de vitrineskabe der altid har manglet i stuen, som der nu er masser af tid til at hente og samle. Det kunne også være, at haven mangler en overhaling, og du dermed kan bruge din tid på det nu.

Udnyt tiden til at være sammen med de helt tætte personer i dit liv

Det bedste du kan formegentligt kan bruge juleferien på er at være sammen med din familie. Det kan godt være at der er begrænsning på at se hele din fulde familie til diverse sammenkomster, men du kan til gengæld stadigvæk godt være sammen med din tætte familie, og det skal du udnytte i ferien.

Der er meget man kan lave som familie, og derfor burde det ikke være et problem at finde på aktiviteter som styrker relationerne mellem jer. Om det er at arrangerer en film aften med popcorn, sodavand og bland selv-slik, eller om det er en aften med vin og kortspil er underordnet, og afhænger af hvad man som familie mest er til.
Det vigtigste er, at man får brugt en masse tid sammen, for det er ikke altid at man har tid i løbet af året, når arbejde og sit personlige liv kommer i vejen for familielivet.

Læs mere

Livsstil

Sådan bliver du en bedre udgave af dig selv

Mindset

Findes der virkelig en guide til at blive en bedre udgave af sig selv? Svaret er; både ja og nej….

Optimalt set skal du blive den bedste udgave af dig selv – ikke bare en bedre. Det kan dog være både tidskrævende, hårdt og kræve meget tålmodighed at ændre vaner og mindset. Vi vil ikke desto mindre komme med nogle tips til, hvordan du kan styrke både selvtillid, livsglæde, gåpåmod og overskud. Du kan med høj sandsynlighed bruge mange af forslagene, hvis ikke alle.

Svar på følgende; hvad vil du gerne opnå?

Det første du skal foretage dig er at tænke over, hvad du gerne vil opnå. I den anledning kan du med fordel nedskrive nogle konkrete mål, så der allerede fra dag 1 er 100 % klarhed omkring, hvad du arbejder hen imod. Herunder kommer der nogle forslag til, hvilke mål du kan sætte:

 • Jeg ønsker at blive en bedre mor
 • Jeg ønsker at få mere glæde og overskud i hverdagen
 • Jeg ønsker at blive gladere for min krop
 • Jeg ønsker en mere stressfri hverdag

… du kan selv fortsætte listen.

Vi håber, at ovenstående idéer har sat nogle tanker i gang i dit hoved.

Konkrete idéer til at udvikle dig personligt

Personlig udvikling er en svær størrelse. Vi vil alle gerne gøre tingene lidt bedre og være der 10 % mere for hinanden, men hvad skal man gøre for at nå dertil? Dét er det helt store spørgsmål. Vi har desværre ingen mirakelkur, men vi kommer da glædeligt med nogle bud på, hvordan du effektivt kan arbejde med personlig udvikling. Læs med herunder:

 1. Eliminér eller reducér dit forbrug af sociale medier (sociale medier er i høj grad med til at skabe stress, dårlig selvtillid m.v.)
 2. Tal åbent og ærligt om dine bekymringer, udfordringer og følelser (med henblik på at komme tættere på en løsning)
 3. Se positivt på tingene (alting er, hvad man gør det til)
 4. Bevar din tålmodighed og husk, at ting tager tid (især personlig udvikling kan være en tidskrævende affære)
 5. Vær villig til at ændre på vaner
 6. Gør det, du er gladest for (din tid er værdifuld)

At komme i mål med ovenstående – og andre tiltag – kan være sværere end som så. Derfor skal du måske alliere dig med en psykolog og / eller en coach. Du kan også overveje at deltage i forskellige foredrag og kurser om emnet. Kig f.eks. nærmere på Michelle Hviid foredrag, hvor der bliver sat fokus på at finde dig selv og din indre handlekraft. Michelle Hviid er ikke kun foredragsholder, men også forfatter. Du kan med fordel læse nogle af hendes bøger, så du kan varme op til det kommende foredrag med selvsamme person. Book pladser til hendes foredrag og køb hendes bøger online.

Læs mere

Kærlighed

Sådan sætter du gang i enhver fest med en myselfie

Festbillede

Skal du afholde en fest inden for den nærmeste fremtid, så har du uden tvivl en enormt stor motivation for, at denne fest skal være så sjov som muligt for dine gæster. Som vært går man altid efter at gøre sine gæster så glade som muligt, da det som oftest betyder, at man har holdt en god fest.

Ovenstående gør sig ofte gældende hvad end der er tale om en fødselsdag, et bryllup eller blot en mindre julefrokost. Derfor kigger vi i dag nærmere på, hvordan en photobooth fra myselfie blandt andet kan være med til at give dine gæster et stort smil på læben, som på samme tid bliver foreviget.

En myselfie er den perfekte underholdning til bryllup

Et bryllup kan godt være meget klassisk, hvilket ofte betyder lange timer ved bordet og masser af lækre retter. Det gør dog ikke noget at give et ekstra pust til disse bryllupper, og det er her, hvor myselfie eventuelt kunne komme ind i billedet. Med en photobooth til bryllup giver du dine gæster muligheden for at få en fantastisk oplevelse. De vil hurtigt samles omkring denne photobooth fra myselfie, som du har lejet nemt og bekvemt inden den store bryllupsfest.

Du vil få nogle billeder, der foreviger den fantastiske aften, og som du kan kigge tilbage på mange år ud i fremtiden. En photobooth til bryllup er et fantastisk valg, hvis du ønsker at gøre lidt ekstra ud af den store dag, uden at det skal koste alt for mange penge.

Lad en photobooth være underholdningen til din næste julefrokost

En julefrokost er ofte lig med en masse alkohol. Ofte kommer der nogle rigtigt sjove momenter ud af dette, men det er de færreste gange, hvor der er et kamera til at tage nogle af disse billeder.

Derfor kan en myselfie photobooth være et fantastisk alternativ til en fotograf eller lignende. Det giver endvidere den fordel, at dine gæster selv kan bestemme, om de vil være med på billederne eller ej; for at være med på billederne skal de nemlig stille op foran den photobooth, du har bestilt til julefrokosten.

En myselfie er en billig og god løsning

Det koster ikke meget at lege en myselfie. Hvad end den skal bruges erhvervsmæssigt eller til en privat fest, så er prisen ganske fordelagtig. Du er endvidere sikret en ekstremt hurtig levering, hvilket kan være rigtigt positivt for mange, da man ofte er ude i lidt for dårlig tid, når en fest skal planlægges.

Læs mere

Livsstil

Drømmer du om at blive den næste Tina Lund?

Ridesport

Tina Lund har – som du nok allerede ved – dyrket springridning på højeste plan i mange år. I en alder af (i skrivende stund) 39 år har hun vundet det danske mesterskab 19 gange og europamesterskabet en gang. Tina er derfor helt naturligt blevet en anerkendt springrytter, som mange ser op til. Drømmer du også om at gøre din interesse for ridning til en økonomisk levevej, så har vi et par guldkorn til dig.

Man kommer ingen vegne uden hårdt arbejde

Tina Lund har, nøjagtigt ligesom alle andre elitesportsudøvere, arbejdet rigtig hårdt og kæmpet sig igennem mange svære tider. Det samme skal du være villig til at gøre, hvis du skal blive den næste store ridestjerne. Her er det ikke nok at dedikere sig 90 % – du skal som minimum give dig 110 % hver dag. Det er mindst lige så hårdt, som det lyder, så overvej nøje, om du er villig til at give afkald på ting som familiefrokoster, rejser og shoppingture for at gøre din drøm til virkelighed. Dermed ikke sagt, at man ikke godt kan få familieliv og karriere til at balancere. Pointen er blot, at du skal være villig til at investere rigtig meget tid og energi i din sport.

Der skal investeres i det bedste udstyr

Er man virkelig opsat på at gå hele vejen og blive en velbetalt springrytter, så skal man ikke gå på kompromis med noget – heller ikke ens rideudstyr. Er du enig i dette, så skal du næsten svinge forbi en fysisk eller online rideudstyrsbutik, hvor du kan købe alt det, du mangler for at kunne dyrke konkurrenceridning. Besøg f.eks. denne webshop: https://happy-horse.dk/

Er du ikke så meget inde i, hvilke mærker der er de bedste, når vi taler rideudstyr, så søg da inspiration fra nogle af de førende stjerner. Tina Lund er blot en ud af mange springryttere, du kan overveje at følge på de sociale medier, hvis du mangler inspiration, motivation og træningsidéer.

Øvrige guldkorn

Af andre guldkorn kan vi give følgende:

 • Pas godt på dig selv og din krop (ridesport kan være hårdt for både krop og psyke)
 • Lær din hest godt at kende
 • Opbyg et netværk af passionerede rideentusiaster (det vil kunne gavne dig på sigt)
 • Vær klar til at håndtere nederlag

Føler du dig klar til at tage rideverdenen med storm, så forlad computeren og sæt dig til rette på hesten.

Læs mere

Livsstil

Hækling er ikke kun tilegnet ældre kvinder

Kvinde hækler

For et par årtier siden var det meget normalt at sætte hækling i forbindelse med ældre kvinder. Det var nærmest ikonisk, når den ældre bedstemor sad og hæklede hjemme i sofaen eller hæklede i venteværelset hos lægen eller lignende, hvor det lige kunne hives frem.

Der er dog sket et skift, hvor hækling faktisk er begyndt at blive rigtig populært – især blandt yngre kvinder.

De mange muligheder i hækling

Den voksne generation har nu fået øjnene op for de mange muligheder hækling giver, og de mange ting man kan hækle selv. Interessen for hækling kommer samtidig med, at der begynder at komme mere fokus på individualismen og den enkelte person som noget særligt i stedet for en del af massen.

Det er derfor i fin tråd med, at det er unikt at have noget, som man selv har hæklet. Noget personligt, som ingen andre har magen til.

Det er også rigtig praktisk at hækle, og der kan komme nogle meget fine ting ud af det. Desuden er hækling noget, som alle kan lære i en eller anden grad. Der findes utallige både nemme og mere avancerede hækleopskrifter på nettet, som man kan prøve sig frem med.

Det er især blevet populært at hækle blandt kommende mødre. Mange føler det som en helt speciel gave til deres nyfødte barn, hvis de strikker deres eget, unikke babytæppe. Nogle har endda gjort en lille hobbyforretning ud af det og sælger hæklede babytæpper i valgfrie farver til kommende mødre.

Spar penge ved at hækle selv

Der er også mange penge at spare ved eksempelvis at hækle sit eget babytæppe. Det er ikke helt ved siden af, at et babytæppe koster 500-1000 kroner. Det kan du gøre noget billigere, hvis du hækler det selv, og så hjælper det med at fordrive den søde ventetid.

Når man hækler tæpper og lignende selv, kan man også helt selv bestemme materialerne. Det er blevet meget populært med uld, der virker temperaturregulerende, således at det holder på varmen, når der er koldt og holder varmen ude, når der bliver varmt. Samtidig trækker uld fugt væk fra huden, så den bedre kan ånde og ikke bliver klam.

Har du mod på at springe med på hæklebølgen, kan du finde alt, hvad du skal bruge hos rito.dk. Der finder du alle typer af garn, hvad end du vil hækle med ultrablød silke, lun fleece, isolerende uld eller billigt bomuld.

Du finder også lækre opskrifter og diverse redskaber til at komme i gang med dit første eller næste projekt på samme side.

Læs mere

Populære indlæg