Følg os

Andet

Få en smart VW UP med privatleasing

VW up

En VW UP er en smart lille bil, der er blevet yderst populær de seneste år. VW Up er den perfekte bil til kvinden, der ønsker en lille økonomisk bil der kan komme fra a til b uden en masse bøvl. Du kan få en VW Up leasingkontrakt for kun 1.999 kr. om måneden og med kun 10.000 kr. i udbetaling, til denne pris må du kører 15.000 km årligt. Disse priser er beregnet ud fra en VW Move up med DK pakke (Multifunktionslæderrat og klimaanlæg). Så der er også en del udstyr inkluderet i denne lave pris. Der er en række fordele ved at privatlease en VW UP, fremfor at købe den selv med finansiering.

Få total budgetsikkerhed

Med privatleasing får leasingtager total budgetsikkerhed, hvilke vil sige at alle omkostninger der må være til reparationer, serviceeftersyn, bilsyn og så videre, er alle omkostninger leasingselskabet betaler i hele leasingperioden. Det eneste leasingtager skal betale er den månedlige leasingydelse på 1.999 kr. en udbetaling på 10.000 kr. og så en bilforsikring, derudover får leasingtager ikke andre regninger på bilen. Privatleasing giver leasingtager totalbudgetsikkerhed, og leasingtager slipper helt for at bekymre sig om uforudsete regninger der kan vælte et helt budget.

Slip for værditab og besværet med at sælge

Med privatleasing skal du ikke bekymre dig om, hvor stort værditab bilen har haft i den perioden du har kørt i den. Med privatleasing er der nemlig ikke noget, der hedder værditab for leasingtager, det er nemlig med i leasingprisen. Så hvis der har været et stort værditab på grund af nye modeller eller andet, så er det leasingselskabet der tager dette værditab på deres regning. Når leasingperioden engang er slut, så skal bilen blot leveres tilbage til leasingselskabet, og derefter kan du frit købe, lease en ny bil, hvis du ønsker dette. Du skal dermed hellere ikke bekymre dig eller bruge tid på, at skulle sælge bilen.

Ingen dyrt banklån til en bil og en form for fleksibilitet

Hvis du vælger privatleasing fremfor at købe en bil med finansiering, slipper du også fuldstændigt for at stifte et lån i banken til en bil. Da det er leasingselskabet der ejer bilen med privatleasing, så betaler du kun for at havde en leasingbil til rådighed, og du kan derfor opsige leasingkontrakten fra den 11. måned med en månedsopsigelse, så du er helt ude af leasingkontrakten den 12 måned, hvis ens behov til bil ændre sig.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *