Følg os

Livsstil

Sådan kan du dyrke motion, mens du passer på dine led

Kvinde svømmer

Drømmer du om at komme i gang med træning enten igen eller måske for første gang? Men hver gang du forsøger, så døjer du med dine led, der synes at værke eller på anden måde reagere dårligt på bevægelsen. Så kan det være, at du skal finde på andre motionstyper end de klassiske såsom løb, der er en gængs klassiker. Hvad det for eksempel kan være, kan du læse mere om her.

Få pulsen op og styrk din krop med svømning

En af de muligheder, der måske kan være oplagt for dig at prøve af, kan være svømningen. Det der kan være svært for leddene i for eksempel løb, kan nemlig nogle gange være at bære de stød og den vægt, der kommer, når du rammer jorden. Men det problem har du jo næppe, når du svømmer, da vandet vil bære en stor del af din vægt, samtidig med at du jo efter øvelse måske vil få minimal kontakt med bunden. Hvis du ønsker at afprøve svømning som en sport, så er der jo flere svømmehaller rundt omkring i landet, hvor du kan svømme selvstændigt uden at være på hold, såvel som der findes forskellige holdtræninger, du måske kan tilmelde dig. Det kan måske være meget individuelt, hvad du finder mest optimalt. Og det gode ved svømning er også, at det ikke kræver en masse udstyr. Du kan slippe afsted med at købe badetøj til kvinder, og måske nogle svømmebriller, hvis du har lyst til det og så ellers blot komme i gang i din lokale svømmehal.

Nyd det danske landskab, mens du motionerer på cykel

Hvis du er mere en landkrabbe end en vandhund, så kan du også afprøve cykling som en motionsmulighed. Enten på landevejene eller måske i skovene med en mountainbike. Der findes flere forskellige muligheder, du kan vælge imellem her. Her kan der dog godt være lidt flere udgifter forbundet med sporten, da cykler kan være et større køb, især hvis du gerne vil have en, der kan bruges intensivt til træning og des lige. Men du kan jo også starte i det små, og se om det udvikler sig til en hobby for dig, hvor det så kan give mening at investere i en mere velegnet cykel. I første omgang handler det måske mest om at komme udenfor og få pulsen op og sved på panden.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *