Følg os

Økonomi

3 tips til den investeringsparate kvinde

Ambitiøs kvinde

Vil du gerne have økonomisk råderum, er du træt af 8-16 jobbet, eller vil du bare have råd til at komme langt væk, til varmere himmelstrøg når corona er ovre? Hvis du kan relatere til dette, og du er parat til at investere din tid og formue, er online investering noget for dig. Daytradere er enkeltpersoner der handler med Futures eller CFD trading, som er investering, på en mere tilgængelig og fri måde end typisk aktiehandel. Der forventes meget af den moderne kvinde i dag, men får du greb om online investering, er du foran de fleste.

Sådan kommer du i gang

Hvad er handel med Futures så, og hvordan kommer du i gang? En Future kontrakt er en handel mellem dig og sælger af en vare, for eksempel en råvare. Jeres kontrakt bestemmer en pris på varen, typisk nogle måneder i forvejen inden denne vare skal sælges. Futures handles typisk med varer, hvis pris bestemmes af udbud og efterspørgsel, samt andre faktorer som høstens kvalitet. Det handler om for dig at forudse om en vare bliver mere eller mindre værd i fremtiden.

Lav en demokonto

For at blive klog på online investering kan det være en god idé at starte i den ende af bassinet hvor du kan bunde. Nogle platforme tilbyder en demokonto, hvor du kan investere uden risiko. På den måde kan du prøve markedet af og finde ud af hvilken stil der passer bedst til dig, om du kan lide at spille sikkert eller gå efter high risk, high reward.

En af disse er Saxo Banks prisvindende investeringsplatform, der bl.a. giver dig en 20-dages lang demoperiode til at prøve en masse forskelligt af. Her får du en allieret i dit investeringseventyr der har 25 års erfaring, konkurrencedygtige priser, og adgang til hjælp fra Saxos eksperter døgnet rundt. Lær mere om handel med Saxo Bank på deres hjemmeside.

Hold bolden kørende

Når du så er kommet i gang med at investere, handler det om at holde dig i gang. Du kender måske markedet nu, men hvad sker der om 1 måned eller 2? Hvilke varer bliver aktuelle inden for det næste stykke tid, og hvilke af disse er bedst for dig at investere i? Når først du er kommet i gang med at investere og tjene penge online, bliver det endnu nemmere for dig at forstå det nærtliggende marked. Måske skal du investere i CFD’s, eller et helt andet marked.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *