Følg os

Bolig

Indretningstips – skab en hyggelig atmosfære i hjemmet

Interiør

Nogle gange trænger boligen til lidt fornyelse, men ofte kan det være små ting, der gør den helt store forskel. Derfor kan du nedenfor samle inspiration blandt indretningstips, der hjælper dig til, hvordan dit hjem blive hyggeligt og stemningsfyldt.

Gå slavisk til værks

Hvis flere rum i hjemmet trænger til en kærlig hånd, er det vigtigt at lave en plan, og måske vigtigst af alt at starte i et rum ad gangen. Start eksempelvis i husets leverum, hvor du blandt andet kan tage inspiration i indretningstips til spisestuen. Ved at lave planen inden, kan du udvælge nogle ideer og eksekvere dem fuldt ud, så du kommer godt i mål.

Bring friske farver ind i hjemmet

Det kan være alt fra møbler i flotte farver, men du kan med fordel også starte med at vælge en smuk lyseblå vase eller tilføje mere farve til din borddækning. Hertil kan farvede drikkeglas og vandglas være et friskt pust til den klassiske service.

Det er nemlig en nem måde at skabe et nyt udtryk til det veldækkede bord. Eksempelvis udskiftningen til glas i iøjnefaldende farver, der eksempelvis står i kontrast til simple hvide tallerkener.

Fokus på detaljerne

Der er en lang række ting, der kan gøre dit hjem mere hyggeligt og stemningsfyldt uden, at det behøver kræve alverden. Hertil kan belysning, grønne planter og pynte genstande i form af eksempelvis billeder, vaser, tekstiler eller lysestager være med til at sætte prikken over i’et.

For at skabe en rød tråd i indretningen kan det være fordelagtigt at vælge et bestemt tema eller nogle udvalgte farver, der er gennemgående i de forskellige rum.

Bolig inspiration

Når du er idefasen og skal udvælge, hvilken stil, der passer til dit hjem, kan det være ideelt at indsamle inspiration fra forskellige steder. Det kan eksempelvis være i form af spændende boligprogrammer. Derudover kan du bladre i boligmagasiner, lure rundt på internettet eller tage et smut forbi din lokale interiørforretning. Mulighederne er mange, så det er blot at vælge deriblandt.

Sæt et personligt præg

I forhold til at tage inspiration i bestemte boliginteriørs trends og tendenser, er det dog også vigtigt at huske at inddrage sine egne interesser, da det netop er det, der er med til at gøre det til et hjem.

Det kan være alt fra at fremhæve ting fra noget du er særligt passioneret omkring. Et eksempel herpå kan være rejser, hvortil souvenirers kan pynte på en fin hylde. Derudover kan det også være kreativt grej, hvortil der kan laves en hyggelig station, hvor der er plads til at udfolde sine kreative evner.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *