Følg os

Kærlighed

Julekalender til voksne

Julekalender

Hvad skal din julekalender indeholde? Chokolade, alkohol, legetøj eller oplevelser? Det er spørgsmålet, som mange voksne stiller sig selv i løbet af november og december. Her på bloggen har vi samlet en række gode idéer til julekalendere til voksne, så du kan finde den helt rigtige kalender til dig selv eller dine venner og familie. Vi starter med at give et overblik over de forskellige typer julekalendere, og hvad de kan indeholde.

Julekalender med chokolade

En julekalender med chokolade er den klassiske julekalender, som mange voksne stadig holder fast i. Chokolade er jo noget, som alle kan lide, og der er ingen tvivl om, at en julekalender med chokolade vil være populær hos de fleste.

Du kan få chokoladejulekalendere med almindelig mørk chokolade, lakridschokolade eller hvid chokolade – og mange steder kan du faktisk selv vælge, hvilken type chokolade du vil have i din julekalender. Chokoladen kan enten være i almindelige stykker eller i former, og der er mange forskellige mærker af chokolade at vælge imellem.

Du kan få julekalendere med chokolade fra populære mærker som Marabou og Toblerone – eller du kan vælge en julekalender med chokolade fra et lokalt chokolademageri. Uanset hvilken type chokoladejulekalender du vælger, er det sikkert, at den bliver et hit hos alle chokoladeelskere.

Julekalender med alkohol

En julekalender med alkohol er også en populær type julekalender blandt voksne. Alkoholjulekalendere findes i mange forskellige varianter, lige fra julekalendere med øl til julekalendere med vin eller spiritus. Du kan få alkoholjulekalendere med almindeligt øl eller specialøl, og mange steder kan du faktisk selv vælge, hvilken type øl du vil have i din julekalender. Alkoholjulekalendere med vin eller spiritus findes også i mange forskellige varianter, lige fra julekalendere med almindelig vin til julekalendere med specialvin eller luksusvin. Du kan faktisk også finde alkoholjulekalendere, hvor du selv sammensætter din egen unikke julekalender med alkohol. Uanset hvilken type alkoholjulekalender du vælger, er det sikkert, at den bliver et hit hos alle elskere af gode drikke.

Julekalender med legetøj

En julekalender med legetøj er også en populær type julekalender, især blandt voksne par. Legetøjsjulekalendere findes i mange forskellige varianter, lige fra julekalendere med almindeligt legetøj til julekalendere med erotisk legetøj. Du kan købe en julekalender med erotisk legetøj på nettet. Mange synes også det er sjovt at købe alle gaverne selv og pakke dem ind, hvor andre blot ønsker at købe en færdig julekalender med gaver. Sidstnævnte er lettest, men koster også en smule mere, så hvad foretrækker du?

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *