Følg os

Kærlighed Shopping Sponsoreret

Klæd din mandlige kæreste pænt på med disse tips

Herremode

Elsker du din kæreste højere end noget andet, men bryder du dig ikke synderligt meget om hans tøjstil, så kan du med god samvittighed hjælpe ham med at få styr på det stilmæssige. Det handler ikke om, at du skal lave om på ham, men nærmere om at du skal komme med idéer og inspirere ham, så han får lyst til at gøre mere ud af sig selv.

Herremode er som udgangspunkt ikke ret komplekst, men det er desuagtet ikke alle mænd, som evner at sammensætte et pænt outfit. Det er her, du kommer ind i billedet, da du sikkert har helt styr på, hvilket tøj der passer sammen.

Gør køb af herretøj til en fælles aktivitet

Sender du din mand alene ud på en shoppingtur, så skal du håbe på det bedste, men frygte det værste, da det ikke nødvendigvis ender godt. Er din udkårne ikke begejstret for shopping, så kan du forsøge at lokke ham med dit behagelige selskab og evt. en god frokost et sted i byen. Hvilken mand kan sige nej til godt selskab og god mad?

Jovist findes der adskillige fysiske herretøjsforretninger, men man må ikke glemme, at der også sælges herretøj på nettet. Besøg eksempelvis SNT – www.sntstore.dk – hvis du gerne vil forkæle din kæreste med et par nye og velsiddende bukser.

På den anviste webshop vil du blandt mange andre interessante produkter blive præsenteret for de anerkendte ’the perfect pants’, som nærmest er blevet et must-have. SNT bukserne har en unik pasform og byder på mere komfort og frihed, end man kunne ønske sig. Find bukserne på https://sntstore.dk/.

Søg inspiration i modemagasiner og modeblogs

Drømmer du om at kunne tale om tøj og mode med din kæreste, så kan du gøre dig selv en tjeneste og introducere ham for forskellige modemagasiner og modeblogs tilegnet mænd. Dermed ikke sagt, at han skal dedikere hele sin fritid til at læse artikler og blogindlæg, da mindre selvfølgelig også kan gøre det.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Karriere

5 tips til at overleve ægteskabet med en travl erhvervsmand

Forelsket kvinde

At leve med en mand, hvis baby er hans virksomhed, er bestemt ikke nemt. Der vil være lange dage, hvor du vil sidde alene og der vil være weekender hvor han slet ikke er hjemme, fordi han er på forretningsrejser med mere. Det er som sagt krævende, men hvis du elsker din mand, så bør du ikke stå i vejen for ham og hans mål, men være hans støtte og forhåbentligt kan i en dag i fremtiden leve et liv som de færreste kan tillade sig.

Respekter hans store mål og drømme

En rigtig iværksætter har store armbevægelser, store drømme og er ikke bleg for at dele ud af hans passion. Du er nødt til at respektere hans store mål og drømme, det betyder alt for ham, del hans passion og vær altid interesseret i vide hvordan det går og lyt aktivt til ham. I hans virke, vil han konstant blive sat overfor skeptiske folk og udfordringer, så på hjemmefronten har han behov for at der tillid til at han kan løse de opgaver han bliver stillet overfor.

Bag enhver stærk mand, står en stærk kvinde

Det gamle citat forlyder at der bag enhver stærk mand er en stærk kvinde. Mens han har fuldt fokus på fremtiden, hans virksomheder og konstant vækst, så bør du være den stærke kvinde der sørger for at alt bag facaden fungere optimalt. Sørg for at familielivet fungere, tag med til diverse events og mød nye mennesker med ham, vær hans største motivator og tag hånd om alt det han ikke selv har tiden til at skulle klare.

Der vil være lange aftener alene hjemme

Der vil med garanti være lange aftener som trækker ud. Det kan være et møde som pludselig trækker ud og han derfor ikke kommer hjem til den ellers lækre middag du har stået for. Det kan være et pludselig problem der er opstået og han er nødt til at tage hånd om det. Det sidste du bør gøre, er at ringe ham op og skælde ham ud, vis din støtte og lad ham arbejde for jeres fælles fremtid.

Vær hans støtte i hårde tider

Et liv som selvstændig er bestemt ikke en dans på roser. Det er hårdt arbejde og der vil komme kriser, tider hvor han er ved at løbe tør for penge, fejlslagne investeringer, projekter der ikke overholder tidsgrænser og meget mere. Som lønmodtager, udføre man sit arbejde og går hjem når man har fri uden at skulle tage stilling til meget mere. Men den selvstændige erhvervsmand er i gang 24/7 og i de hårde tider er det vigtigt for ham at der er støtte på hjemmefronten, så han ikke også skal forholde sig til familiære kriser. I de hårde tider kan du prøve at gøre det lidt godt for ham, giv ham en overraskelse, det kunne være et nyt ur, et smykke, en dag i wellness eller andet. Her kan du finde mange flere gaveideer til ham.

Hans virksomhed er hans baby

Det kan lyde absurd, men hans virksomhed er hans baby, han lever og ånder for virksomheden og dens eksistens. Det betyder alt for ham og ofte er det også det vigtigste i hans liv. Bed ham aldrig om at snakke mindre om hans virksomhed, men lyt altid og vær interesseret i hvordan det går.

Læs mere

Kærlighed

Sådan får du lavet en flot og personlig fotobog

Fotobøger

Det er ved at være tid til at finde julegaver, og her har fotobøger i flere år været meget populære at give. Der er næsten garanti for, at der hvert år ligger en fotobog gemt under juletræet, hvorfor det også kan være en fantastisk julegaveidé for dig, der ikke helt kan finde ud af, hvad dette års julegavebudget skal bruges på.

En fotobog er med til at gengive nogle helt fantastiske minder og er derfor en ganske personlig gave. Vi har herunder udarbejdet et lille skriv om, hvordan du får lavet en flot og yderst personlig fotobog, som den heldige gavemodtager kan kigge i hver eneste dag.

Vælg personlige billeder

Det er altid en god idé, at du vælger nogle personlige billeder, som har en form for mening for gavemodtageren. Derudover anbefaler vi, at du finder nogle billeder, hvor I begge er på. En anden god idé er at inkludere familiebilleder og billeder med venner, da disse kan bringe fantastiske minder frem. Har I endvidere været afsted på en ferie sammen, så kan det være en god idé at inkludere nogle af feriebillederne i fotobogen.

For at gaven holder i mange år anbefaler vi, at du vælger at købe fotobøger af høj kvalitet. Mange forbrugere forsøger helt naturligt at spare penge ved at købe en fotobog af lavere kvalitet, hvilket blot resulterer i, at gaven går i stykker efter kort tid. Lad ikke dette være tilfældet med din gave.

Vælg det helt rigtige design

Når du skal producere din egen fotobog, får du lov til at vælge det design, der skal være rundt om de billeder, som du får indsat i bogen. Her er det vigtigt, at du tænker over, hvad gavemodtageren vil blive glad for. Tænk gerne tilbage på, om nogle af de forskellige designs minder dig om oplevelser, som du og gavemodtageren har haft sammen.  

Fotobøger kan i dag nemt produceres online og er derfor en god julegaveidé til dig, der ønsker at gøre noget helt særligt i år.

Læs mere

Kærlighed

Hold bryllup for få penge

bryllup

Er du forlovet, og skal du snart i gang med planlægningen af dit bryllup? Ved du ikke, hvor du skal starte? Vil du gerne undgå at spendere alle dine sparepenge på unødige detaljer? Læs med her og få vores bedste tips til effektiv og budgetvenlig planlægning af dit bryllup.

Læg et budget

Der er mange ting at tage stilling til, når man skal giftes. For det første er det en god idé, at I finder ud af, hvor mange penge I er villige til at bruge på brylluppet. Lav en plan for, hvor meget kjolen, kagen eller kuvertprisen må løbe op i. Ellers kan I nemt komme til at betale alt for meget for de enkelte dele, hvis I eksemplsvis bliver forelskede i et smukt, men alt for dyrt sted at holde festen. Hvis I fra starten er enige om, hvad de forskellige elementer til jeres store dag må koste, er det meget lettere at tage alle de nødvendige beslutninger. Når I lægger budgettet, skal I tænke over to ting: De priser, I skriver ned, skal være realistiske, så I ikke bliver skuffede og ender med at bruge flere penge, end I egentligt har. Derudover skal I enten have penge nok på kontoen til at betale for gildet eller gøre en indsats for at få det. For eksempel kan I oprette en konto, hvor I begge indsætter et bestemt beløb hver måned. Beregn prisen på dit bryllup her og se en liste over de ting, du skal have med i budgettet.

Start i god tid

En af de nemmeste måder at spare en masse penge på jeres bryllup er ved at starte planlægningen i god tid. Særligt i forhold til leje af det sted, I vil holde festen, kan det være en stor økonomisk fordel at holde bryllup uden for den sædvanlige sæson. Her har de ikke så mange gæster, hvilket gør prisen mere favorabel samtidig med, at I formodentlig kan vælge frit mellem de attraktive lørdage. Når I vælger en dato uden for brylluppernes højsæson, er der ligeledes større sandsynlighed for, at de fleste gæster kan komme – specielt hvis I inviterer i god tid. Gæsterne vil med garanti sætte pris på den tidlige udmelding, fordi det giver dem mulighed for at booke billig overnatning og transport i forbindelse med jeres fest. På bryllupsrejsen er der ligeså mange kroner at spare, hvis I er ude i god tid. Det er også en fordel, hvis I bruger jeres almindelige ferie på bryllupsrejsen, så I ikke skal bruge ekstra penge på at tage fri. Find din bryllupsrejse her, så du har god tid til at gå og glæde dig.

Spørg om hjælp

Udover at være ude i god tid med planlægningen af jeres bryllup, kan I spare mange penge på at ønske jer personlige tjenester i stedet for gaver. Har I virkelig brug for flere apparater til køkkenet eller nipsting til vindueskarmene? Hvis I har familiemedlemmer eller nære venner, der har talenter, der kan være nyttige for brylluppet, så spørg dem endelig. Der er med sikkerhed en ”Den Store Bagedyst”-aspirant i jeres omgangskreds, der kan kreere en smuk og velsmagende bryllupskage, og hvorfor betale tusindvis af kroner for en DJ, når jeres gymnasiekammerat laver nogle geniale playlister på Spotify? En tredje i jeres omgangskreds kan sikkert medbringe småkager, en fjerde kan måske plukke blomster til brudebuketten i baghaven, og måske kender I en jæger, der har noget hjemmeskudt vildt liggende i fryseren? Når I beder jeres gæster om hjælp, får I automatisk en mere personlig fest samtidig med, at I ikke skal have så mange penge op af lommen.

Læs mere

Kærlighed

Forkæl din udkårne i anledning af valentinsdag

Romantisk date

14. februar er årets vigtigste dag for manges vedkommende – det er nemlig valentinsdag. Denne særlige mærkedag er også kendt som de elskendes helligdag. Det hænger naturligvis sammen med, at der er tale om en dag, som står i kærlighedens tegn.

I dag markeres omtalte mærkedag i hele verden. 14. februar er faktisk den dag på året, hvor der sælges allerflest blomster og chokolade.

Det er mest almindeligt, at manden forkæler kvinden med romantiske gaver, men det skal ikke afholde dig fra at give manden i dit liv en lille gave. I denne artikel kommer vi med en række gaveidéer til din kæreste eller mand.

En romantisk hilsen

En romantisk hilsen i form af røde roser og en lille hilsen vil falde i enhvers smag, hvorfor det er en gaveidé, som er værd at tage til overvejelse. Du kan typisk sende fra 5 og op til 100 roser – alt efter budget. Dertil kan du tilknytte et lille kort, hvor du udtrykker din kærlighed. Du kan købe din valentinsgave til ham på nettet, hvis denne gaveidé lyder interessant i dine ører.

Det er via internettet ikke kun muligt at bestille roser til levering. Du kan også bestille øl, vin, chokolade og meget mere. Med andre ord findes der masser af alternativer til roser.

Et afslappende weekendophold

Længes du efter kvalitetstid med manden i dit liv, kan du overveje at arrangere et weekendophold, hvor der er fuld fokus på afslapning og forkælelse. Der er rig mulighed for at finde gode tilbud på romantiske weekendophold for par, så hvad venter du på? Et weekendophold med spa, god mad og massage er et sikkert hit.

Et afslappende weekendophold behøver ikke at koste mere end et par tusinde. Du kan evt. søge efter såkaldte deals, hvis dit gavebudget er begrænset. Det er jo tanken, som tæller.

En gavekurv med nøje udvalgte ting

Du kan også overveje at købe en fin kurv, som du kan fylde med ting og sager, som din mand godt kan lide. De fleste mænd er glade for øl, chips, kaffe og lakrids, så her har du den første håndfuld idéer til, hvad du kan putte i kurven. Du kan også fylde kurven med kosttilskud, hvis din mand går meget op i træning og sundhed. Det vigtigste er, at tingene passer til netop din mand med udgangspunkt i hans interesser.

Dette er uden tvivl en af de mest personlige og kreative gaveidéer.

Læs mere

Kærlighed

Få succes med dating med disse råd

Dating

Dating er en størrelse, som mange mennesker finder svært. Hvordan bør man gribe det an for at få et succesfuldt datingliv, som fører til længerevarende relationer? Her får du tre råd til, hvordan du får succes med dating.

1. Vær åben

De fleste mennesker har nogle forventninger og ønsker til, hvilke kvaliteter deres fremtidige partner skal besidde. Det kan både være, når det gælder udseende, men kan også gælde personlighedsmæssige kvaliteter. Det er selvfølgelig altid en god idé at have en række basale forventninger til andre mennesker, men når man dater, kan det af og til være en rigtig god idé at prøve at se bort fra de forskellige forventninger og ønsker, man går med inde i hovedet. Måske gemmer den store kærlighed sig et sted, du slet ikke havde forventet.

2. Grib chancen, når den er der

Ligesom mange har forventninger til, hvilke kvaliteter en fremtidig partner skal indeholde, har mange også en række forestillinger om, hvad der er den rigtige måde at møde en ny partner på. Det er dog ikke altid, at disse forestillinger holder stik i virkeligheden, og dating i det virkelige liv er sjældent ligesom på film. Støder du ind i en sød fyr på et helt uventet sted eller tidspunkt, er der derfor ingen grund til ikke at gribe chancen, når den er der, også selvom den måske ikke dukker op præcis, som du havde forestillet dig.

3. Prøv en datingtjeneste

I dag benytter rigtig mange mennesker sig af forskellige datingtjenester, når de dater. Disse tjenester kan have forskellige udformninger og formål, men leder du efter den helt store kærlighed, kan du med fordel prøve single.dk, som benytter sig af en unik matchmaker-teknologi, der gør det nemmere for dig at finde folk, som matcher dig og dine forventninger. Modsat andre datingtjenester, er single.dk’s formål at skabe grobund for længerevarende forhold og følelser, der varer ved. Klik her for at komme i gang.

Læs mere

Kærlighed

Klæd kæresten på – få en mere stilfuld kæreste

Moderne kvinde

Ønsker du at overraske din kæreste med noget nyt tøj, som vil få ham til at se smart og stilfuld ud? Så kan du med fordel læse med videre her. Som kæreste kan du nemlig nemt tage sagen i egen hånd og klæde din kæreste stilfuldt på. Det lyder muligvis som en svær opgave, men der findes faktisk forskellige items, som hurtigt og nemt kan pifte din kærestes tøjstil op.

Læs med og bliv klogere på, hvordan du får en stilfuld kæreste.

Et par pæne bukser

Går din kæreste ofte i slidte bukser, der ikke sidder ordentligt? Så er det på tide, at du laver om på dette. Den første ting, du kan gøre for at få din kæreste til at se mere stilfuld ud, er nemlig at sørge for, at han får et par pæne bukser. Hos Trendlovers.dk finder du et stort udvalg af moderne bukser til gode priser. Vil du gerne overraske din kæreste med et par, så bør du tjekke siden ud.

Der findes utallige modeller og typer på markedet, så der er stensikkert et par, som vil falde i hans smag. Sørg for, at bukserne er behagelige og sidder, som de skal på din kæreste. Et par pæne bukser kan pifte ethvert outfit op og vil med garanti give outfittet et stilfuldt look.

Et flot bælte

Dette råd vil måske forekomme enkelt, men det kan gøre en stor forskel for outfittet, hvis du tilføjer et bælte til det. Et bælte skaber nemlig sammenhæng mellem outfittets over- og underdel og får det derved til at se mere stilfuldt ud.

Sørg for at finde et bælte, som passer perfekt på din kæreste. Vælg gerne et lækkert læderbælte med et flot spænde for at gøre looket ekstra stilfuldt.

En lækker jakke

En anden måde, hvorpå du kan få et outfit til at se mere stilfuldt og sammensat ud, er ved hjælp af en flot jakke. Her kan der både være tale om en blazer, en denimjakke eller noget helt tredje. Vigtigst er, at det er en jakke, som din kæreste godt kan lide, og som dækker hans behov.

En jakke kan være med til at danne rammen om et outfit og får det derved til at se stilfuldt og komplet ud.

Et par smarte sko

Det sidste råd i denne omgang handler om din kærestes fodtøj. Går din kæreste rundt i gamle og udtrådte sko, bør du sætte en stopper for dette. Overrask ham med et par smarte sko, som kan pifte hans outfit op.

Her er det en fordel, hvis du vælger et par sko, som både kan bruges til hverdag og til finere anledninger. På den måde slår du to fluer med ét smæk og sørger faktisk for, at din kæreste ser pæn og stilfuld ud både til hverdag og til fest. Vælg gerne skoene i en farve, som kan kombineres med mange andre farver og materialer.

Læs mere

Kærlighed

Værd at vide om bryllupsplanlægning og valg af lokale

Brud

Bryllupsplanlægning er en disciplin, som kun ganske få mennesker mestrer, da man skal tage højde for rigtig mange ting i planlægningsfasen.

Som kommende brud har du nok allerede erkendt, at det tager rigtig lang tid at planlægge et bryllup. Det gælder nemlig ikke kun om at finde den rigtige brudekjole, købe de rigtige vielsesringe og sende indbydelser ud til venner og bekendte. Det er også vigtigt, at man får fundet et lokale, som kan danne rammerne for ens livs bedste fest.

Bliver du forpustet bare ved tanken om at skulle planlægge dit kommende bryllup, så bør du alliere dig med en bryllupsplanlægger. En bryllupsplanlægger kan hjælpe med både stort og småt – og kan typisk bryste sig af mange års erfaring med at planlægge bryllupper.

Hvad definerer det perfekte bryllupslokale?

Du kan ikke søge efter det perfekte bryllupslokale og forvente, at du bliver præsenteret for det rigtige lokale med det samme. Der findes nemlig adskillige festlokaler rundt omkring i landet, herunder mange egnede bryllupslokaler.

Det er vores opfattelse, at danske brudepar lægger vægt på følgende ved valg af lokale:

  • Placeringen skal være den rigtige
  • Der skal være god siddeplads til alle gæster samt plads til dans og sjov
  • Lokalet skal emme af romantik
  • Akustikken skal være god
  • Der skal være mulighed for at have overnattende gæster

Foruden ovenstående er det også ganske naturligt, at man gør sig nogle økonomiske overvejelser. De fleste har jo et budget, de skal forsøge at overholde.

Bryllupslokaler i det fynske

Inviterer du gæster fra både Jylland, Sjælland og Fyn, så kan du med fordel booke et bryllupslokale i det fynske, så ingen af dine gæster skal køre mere end et par timer. Fænøsund Arrangement kan hjælpe dig, hvis du endnu ikke har fundet et egnet lokale til din bryllupsfest. Klik på følgende link for at læse mere: https://midti.dk/

Prisen for at leje et lokale afhænger af rigtig mange ting som størrelse, lokation, menu og meget mere. Fænøsund Arrangement råder over en lang række fine bryllupslokaler, som kan huse fra 16 til 200 mennesker. Skriv eller ring til dem for at få et uforpligtende tilbud.

Læs mere

Kærlighed

Tre måder du kan glæde din mand på

Herretøj

Selvom mænd til tider kan være højtråbende og irriterende, så er de svære at undvære. Elsker du din mand mere end noget andet, men er du ikke altid så god til at vise det, så bør du gøre brug af vores idéer. Læs hele artiklen, hvis du har en mandlig kæreste eller ægtefælle, som du gerne vil forkæle.

Lad ham shoppe tøj på din regning

Shopping er ikke den traditionelle mands foretrukne beskæftigelse, men din mand kan jo være anderledes. Uanset om din mand er glad for at shoppe eller ej, så vil han med al sandsynlighed takke ja til at købe tøj på din regning. Det er i hvert fald svært at takke nej til sådan et tilbud.

Der findes fortsat mange fysiske butikker, som sælger tøj til mænd, men der er altså også mulighed for at købe herretøj på nettet. Besøg MR, hvis du gerne vil glæde din mand med nye skjorter, jeans eller noget helt tredje. Oplev også det store udvalg af strik. Sæt dig ved siden af din udkårne og byd ind med din mening.

Invitér ham med til en fodboldkamp

Stort set alle mænd elsker fodbold, så mon ikke han vil blive ellevild, hvis du inviterer ham med til en fodboldkamp? Ser man bort fra de få ferier og pauser, så kan man se fodbold hver weekend hele året rundt. Det burde med andre ord være muligt at finde en interessant fodboldkamp i en af de kommende weekender. Fodbold kan ses i fjernsynet, men bør ses på stadion, hvis man vil have den bedst mulige oplevelse.

Arranger en dag i romantikkens tegn

Mænd og romantik er ikke altid en god kombination, men du kan være helt sikker på, at han vil blive rigtig glad, hvis du arrangerer en hel dag i romantikkens tegn. En romantisk dag kan f.eks. indebære massage, gourmetmad, små gaver og film. Det er kun fantasien, som sætter grænser for mulighederne, så tænk stort og glæd din elskede mand.

Læs mere

Populære indlæg