Følg os

Mode

De tre største trends inden for neglekunst

Neglelak på fingrene

Når snakken falder på skønheds- og kropspleje, så er der mange, der glemmer neglene. Det går oftest op i mode og accessories, hår- og hudpleje samt makeup. Dette er selvfølgelig også noget af det mest essentielle for de fleste kvinder, men i dag er der også rigtig mange, der går op i deres negle.

Det skyldes blandt andet, at der er åbnet rigtig mange neglesaloner rundt omkring i landet. Hvor det før var noget for det finere borgerskab, så er det blevet mainstream og dermed tilgængeligt for kvinder i alle aldre og indkomstgrupper. Der er desuden rigtig mange kvinder, der er begyndt at eksperimentere med at lave negle på både deres veninder på og sig selv.

Går du op i dine negle, ser du dem som en vigtig del af dit udseende, og vil du gerne vide mere om, hvad der rører sig inden for denne verden? Så kan du finde ud af meget mere samt få et par tips og tricks ved at læse med i denne artikel.

Franske negle er et hit

Når det kommer til mode og skønhed, så er det som om, at alt hvad der kommer fra Frankrig er eksklusivt og lækkert. Det gælder nok ikke alting, men når det kommer til franske negle, så er det passende at sige. Franske negle er stilfulde og flotte at se på, hvilket skyldes, at de ikke er frembrusende og farverige, men blot flotte og klassiske. Franske negle har været en trend i mange år, men den trend bliver sandsynligvis endnu større i de kommende år.

Polygel negle etablerer sig i toppen

En af de helt store nyheder og trends inden for neglekunst gennem de seneste år har uden tvivl være polygel negle. Overalt kan man se kvinder med smukke polygel negle. Det gælder både i nattelivet, men også i andre forskellige sammenhænge. Denne trend er kun vokset og vokset, og det ser på ingen måde ud til at ændre sig. Tværtimod bliver det mere og mere populært blandt både unge og modne kvinder. Polygel negle har bl.a. den fordel, at de er yderst holdbare.

Glazed Donut negle

Denne trend er også kendt som Hailey Bieber Manicure, hvilket skyldes, at Justin Biebers hustru har fremvist denne stil på hendes forskellige sociale medier. Dette har selvsagt inspireret unge kvinder, som følger fru Bieber til at få lavet deres negle på samme måde. Sådan er det med influencere. Jo mere Hailey Biebers kendisfaktor stiger, og jo flere unge kvinder der følger hende, desto flere vil følge denne trend.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *