Følg os

Livsstil

Bliv gladere for dig selv og dit udseende

Smilende kvinde

Det er ganske normalt, at man ikke er helt tilfreds med sit udseende. Langt de fleste går rundt med små usikkerheder i maven, som gør, at der er ting, man gemmer væk. Det kan være alt fra uren hud, som man dækker med make-up, til utilfredshed med ens vægt, som man dækker til med løstsiddende tøj eller meget fyldigt tøj. Én af de mange usikkerheder man kan gå rundt med omhandler næsen. Der er mange går rundt og har ondt i maven over den næse, de er udstyret med, til en sådan grad, at det går ud over ens selvbillede. Der er heldigvis intet galt i den næse man har, og alle er perfekte som de er, men hvis man har det dårligt over udseendet på ens næse, så er der heldigvis råd for det.

Få din næse lavet

I dag kan man nærmest lave alt ved kroppen, så man kan få den krop man gerne vil have. Dette gælder også næsen, man kan i dag få lavet næseoperationer, som fjerner brusk og lignende, så man kan få en næse man er mere tilfreds med. Der er intet galt i at få foretaget kosmetiske operationer, så længe man bliver glad for dem, og dette gælder også næsen. Før i tiden kunne der være problemer forbundet med kosmetiske operationer, så det ikke altid førte til et godt resultat, men i dag er kirurgerne så dygtige, at man sjældent kan se, at der har været opereret på næsen. Der bliver med andre ord dannet så lidt arvæv, at man slet ikke kan se, at der er blevet opereret på næsen, hvis man ikke ved det i forvejen. En næseoperation er derudover også forbundet med meget få bivirkninger, og det er sjældent at patienten oplever komplikationer i forbindelse med operationen.

Hvad koster en næseoperation?

Prisen for næseoperationer varierer alt efter hvilket indgreb der skal laves, men ligger generelt i den dyrere ende. Et indgreb kan koste mellem 22.000 og 44.000 alt afhængigt af hvilken type indgreb der skal laves og operationens længde. Hvis du er født med en fejl ved næsen kan du ofte få noget af prisen dækket af din forsikring, og kan på den måde stadig få operationen udført til en god pris. Det er naturligvis også en lav pris at betale, hvis man er ked af det over sit udseende, og vil gøre alt for at få rettet op på dette.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *