Følg os

Rejser

De bedste rejsedestinationer for shoppingglade kvinder

Rejse og shopping

Der findes masser af rejsedestinationer, der er attraktive for dig, der ønsker at kombinere ferie og shopping. Se her, hvilke byer du skal besøge, hvis du vil gøre nogle gode køb, mens du er ude at rejse.

Hvis du ønsker at kombinere ferien med en eller flere shoppingture, er der visse rejsedestinationer, der gør sig særdeles attraktive. Typisk er det i storbyerne, du virkelig får mulighed for at shoppe igennem. Og her i Europa har vi masser af storbyer, der er spækket med muligheder for dig, der elsker shopping.

Herunder får du indsigt i et par af de storbyer i Europa, hvor du kan kombinere storbyferie med shopping, cafébesøg og alt det andet, der hører sig til. Find rejse her, hvis du er interesseret i at læse mere om de mange muligheder for at besøge en destination, hvor du både kan shoppe og nyde en storbyferie samtidig.

Berlin i Tyskland

Berlin er en både farverig og pulserende storby med alt, hvad det tilhører. Byen byder ikke alene på fantastiske kulturoplevelser; du får også mulighed for at bruge dit kreditkort, da byen huser nogle af de absolut bedste shoppingmuligheder i verden, uanset om du er til små loppefund eller high end-shopping.

Det absolutte centrum for shopping i Berlin er Kurfürstendamm, der er placeret i Vestberlin. Det er nemt at komme hertil, uanset om du tager metro, tog, cykler eller går. Her er et utal af mærkevarebutikker som Zara, H&M, Adidas, Nike og alt derimellem.

Prag i Tjekkiet

Prag er hovedstaden i Tjekkiet, og den er et rent mekka for dig, der kan lide at shoppe. Den byder på alt fra små markeder til storcentre, tøjbutikker, alternative shoppingmuligheder og naturligvis det verdenskendte, gule marked.

Hvis du er til mærkevarer, bør du besøge gaden, Parizska, der er placeret i bydelen Staré Mesto. Her kan du finde mærkevarebutikker med eksklusive mærker, der er kendt i hele verden. Du får samtidig mulighed for at spare masser af penge, da priserne generelt er lave i Prag.

Amsterdam i Holland

Amsterdam er den hollandske hovedstad, og den er kendt for sin hyggelige stemning med de mange små kanaler. Det er dog ikke det eneste, du kan opleve i Amsterdam, da byen også byder på utallige shoppingmuligheder.

Hvis du vil shoppe, bør du besøge Kalverstraat, der er kendt for at huse butikker fra de største brands i verden. Samtidig finder du store shoppingcentre med de mest populære brands i hele verden. Selve gaden er mere end 2,5 kilometer lang, hvorfor du helt sikkert kan finde noget, der er værd at bruge penge på.

De Negen Straatjes bør du heller ikke snyde dig selv for, hvis du kan lide at shoppe. Her er fyldt med små nichebutikker og alternative shoppingmuligheder, hvor du helt sikkert kan gøre et unikt køb, som du ikke kan finde nogle andre steder.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *