Følg os

Kærlighed

Lær din mand bedre at kende

Par flirter

Som kvinde er det altid sjovt, hvis man kan tage fusen lidt på sin mand, når han mindst venter det. Det kan man selvfølgelig gøre på flere måder, og her kan du læse med om, hvordan du eksempelvis kan overraske ham på en positiv måde, så han mærker, at du tænker på ham i hverdagen.

Hvis du viser, at du interesserer dig for din mand, kan det helt sikkert også komme dig til gode på andre måder. Det er samtidig en god måde at fortælle ham, at du elsker ham, og måske han så på den måde også bliver bevidst om, at du skal forkæles lidt ekstra sommetider.

Eksempelvis kan du læse lidt op på fodbold nyt og på den måde vise ham, at du interesserer dig for hans interesser. Det er ofte relativt simpelt at lære at følge lidt med, og det handler måske bare lige om, at du undersøger, hvordan det gik hans favorithold, og om der er sket nogle store ting på transfermarkedet med transferrygter, som er der, hvor spillere bliver købt og solgt mellem fodboldklubber.

Vis ham han tiltrækker dig

Hvis der er noget en mand elsker, så er det at mærke, at du er tiltrukket af ham. Det er en følelse, som giver ham en form for stolthed, og det viser ham, at det er ham, du vil have. Så hvis du vil gøre din mand glad, så fortæl ham, hvordan du ser ham, og hvordan du føler dig tiltrukket af ham. Det gælder selvfølgelig fysisk, men i høj grad også, hvordan han er som person.

Det er nogle relativt små ting, der skal til, for at du kan gøre ham glad og måske også få ham til at lyse endnu mere op.

Tal med ham – rigtigt

Mange kender til den kliche, at kvinder bare vil snakke, og mænd ikke rigtig orker det. Det passer dog langt fra, og det handler sådan set bare om timing. Hvis der er noget, du virkelig har brug for at vide om din mand, så find et tidspunkt, hvor du kan mærke, han er afslappet og ikke har tankerne alle mulige andre steder.

Her kan du så åbne op for nogle ting. Måske du har noget, du gerne vil fortælle ham, som er vigtigt for dig, at han ved. Det kan også bare være, du vil lære ham endnu bedre at kende, og derfor vil du gerne tage dig tiden til, at I bare snakker rigtigt sammen. Det er ofte den slags, som gør et parforhold stærkt, og det er samtidig noget, som uden tvivl bringer jer tættere sammen, fordi I ved den slags om hinanden.

Hvis du kan mærke, at han ikke vil snakke, så fortæl ham, at du gerne vil vente, til han har lyst. Så ved han, at han kan tage fat på det, når han føler sig klar til det. Der kan måske gå et par dage, men det er stadig langt bedre, end at I ikke kommer til at snakke ordentligt sammen, fordi han føler sig presset.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kærlighed

Elsk din kvindelighed

Afslappende kvinde

Vi kvinder er på mange måder noget særligt, hvilket vi under ingen omstændigheder må glemme. Derfor vil vi i denne artikel gerne slå et ekstra stort slag for, at vi alle husker at elske vores kvindelighed.

Selvom året 2018 har budt på en masse snak om måder, hvorpå kvinder bliver undertrykt, så er det vigtigt at huske på, hvor langt vi er kommet i vores kamp om ligestilling. Kvindelighed er en vigtig sag, og herunder vil vi gennemgå nogle af de ting, som er vigtige at huske på i en hektisk hverdag.

Egne nydelser må gerne komme forrest

Vi er mange kvinder, som ikke kan lide at sætte vores egne nydelser foran andres. Det kan eksempelvis være fordi, at familien kræver så meget tid og energi, at der simpelthen ikke er plads til en selv. Det er dog vigtigt at huske på, at der skal være tid til sig selv, for at man ikke brænder ud.

Vi har alle forskellige måder at nyde vores eget selskab samt at forkæle egen krop. Nogen finder det befriende at tage på en spatur alene, mens andre finder glæde og nydelse i sexlegetøj af forskellig art.

Hvad end man er mest til, så er der muligheder nok at tage af. Man skal blot huske at tage sig tiden til det, så det ikke kun forbliver i tankerne. Kunne en spatur derfor godt lyde fristende, så spring ud i det og få turen bestilt med det samme. Er det omvendt sexlegetøj, som pirrer din krop, så kan det nemt bestilles online, så det allerede lander i din postkasse om et par dage.

Forkælelse med veninder

Nogle kvinder har brug for, at der er andre til stede, når der skal forkæles, og det er helt på sin plads. En god idé er at tage afsted til massage sammen, da man her deler noget relativt intimt. Det er desuden noget, man kan snakke om bagefter. Sæt prikken over i’et med en tur på café, hvor I kan snakke om livet samt den oplevelse, som I lige har haft sammen.

Læs mere

Kærlighed

Øg kærlighedens odds: Tre tips til at imponere din sportsinteresserede date

odds

Vil du øge dine chancer i kærlighedsgamet? Så sæt dig ind i din kommende dates interesser. Måske har I mødt hinanden i byen og aftalt en date ugen efter. Det giver dig rig mulighed for at researche lidt på nettet og finde ud af, hvad han er for en fætter. Men hvad nu, hvis det viser sig, at han er helt vild med sport? Og sport for dig er en by i Brasilien? Vi giver dig her tre gode råd om, hvordan du skaber det bedste grundlag for en succesfuld date- eller flere. 

1.Sæt dig ind i hans favoritsport

Brug sporten til at lære ham at kende. Spørg oprigtigt interesseret ind til hans favoritsport og find ud af, om han har et yndlingshold. Du kan også spørge ind til, hvorfor han kan lide sport, og om han har nogle særlige sportsidoler. Bonussen er, at du lærer ham bedre at kende. Lad være med at foregive, at du ved en masse. Du kan hurtigt blive fanget i en løgn, og så er du straks forvandlet til pinlig frem for imponerende.

”Boldmænd elsker at spille kloge og vidende. Så en nem måde at få en mands hengivenhed er at stille spørgsmål om fodbold, hvor aben kan brillere med sin umådeligt store indsigt.”

  • Jakob, 38 år, Aarhus

2. Deltag aktivt​

odds liveFlyt jeres date ud på stadion og nyd sportsbegivenhederne sammen live. Danmark har et væld af muligheder for at se professionelle kampe inden for mange sportsgrene. I kan for eksempel tage ind og se en fodboldkamp i Superligaen. Der er muligheder i det meste af Danmark, da flere af de større byer er repræsenteret. I København er der mange alternativer, og du kan blandt andet se FC København, der har hjemmebane i Parken. Hvis du gerne vil vide, hvem der er det på papiret bedste hold, kan du tjekke stillingen i Superligaen eller læse om deres odds på for eksempel bet365.

Source: Thomas Sherer, Unsplash

”Fodbold er følelser, og det kan give nogle heftige og sjove diskussioner, og når man er vant til, at man primært diskuterer den slags med mænd, er det forfriskende at få nogle andre passionerede vinkler på”.

  • Bo, 40 år, København

3. Se ham spille

Hvis I tager skridtet videre fra første date og fortsætter med at ses, får du muligheden for at få endnu større indblik i hans kærlighed til sporten. Måske dyrker han selv sport? Hvis han gør, vil han helt sikkert sætte pris på, at du tager ud og ser ham i kamp. Det kan være, at han spiller fodbold på et firmahold, eller har lavet et hold med nogle gode venner. Han får chancen for at vise dig sin passion, og – måske – imponere dig. Pas dog på med ikke at overdrive det. Mange mænd har brug for et rum, hvor der kun er mænd til stede, så lad være med at presse på for, at du skal med hver gang han spiller.

Læs mere

Kærlighed

Få en nem bryllupsfest med hjælp fra andre

Bryllup

Hvis du gerne vil gøre planlægningen af din bryllupsfest meget nemmere, er det en god ide, at du får andre til at hjælpe dig med det. Det kan være din forlovede, din mor, en bryllupsarrangør eller den restaurant, hvor du vil holde festen.

Det behøver på ingen måde at tage lang tid at planlægge dit bryllup. Hvis du gerne vil have en nem bryllupsfest, er der derfor god mulighed for det. Det betyder ikke, at du kommer til at gå på kompromis med alle dine ønsker til festen – det betyder bare, at du finder en nemmere måde at få den arrangeret på.

Det allernemmeste er, at du får en anden til at planlægge din fest. Dermed skal du bare fortælle vedkommende, hvad du ønsker – så sørger han eller hun for, at det kommer til at ske.

Bryllupsarrangør kan stå for det hele

Det klart letteste, når du gerne vil have en nem bryllupsfest, er selvfølgelig, at du får en bryllupsarrangør til at stå for det hele. Det er blevet mere og mere almindeligt i Danmark at hyre en arrangør, der kan tage sig af alle de mange og små detaljer, der er i forbindelse med et bryllup.

Har du pengene til at hyre en arrangør, er det derfor klart det nemmeste for dig. Vedkommende har en masse kontakter for eksempel i forhold til steder at holde festen, hvor du kan få syet en pæn kjole, bestille mad, få de blomster du ønsker og meget mere. Det vil derfor ikke være noget problem at få dit drømmebryllup på den måde – og du vil have masser af tid til alt det andet, som du også skal nå i dit liv.

Få en restaurant til at skræddersy bryllupsfesten

Selvom en bryllupsarrangør er det nemmeste, er det også den dyreste løsning for dig. Har du ikke pengene til det, handler det derfor om, at du finder en anden løsning. Det kan for eksempel være, at du får en restaurant til at skræddersy festen for dig.

Det kan for eksempel være en restaurant som Club Riva i Rungsted Havn. De har stor erfaring med at arrangere bryllupper og kan skabe en fest, der passer til lige præcis jer som par. De har derfor en række forskellige muligheder, som du kan vælge imellem.

De serverer selvfølgelig en lækker middag for jer, hvor I selv har mulighed for at sætte jeres præg på, hvad I gerne vil have at spise. Derudover kan I vælge mellem forskellige former for underholdning, dansegulv, fri bar og meget mere. Find informationer om en skræddersyet bryllupsfest her.

Få din forlovede, mor og veninder til at hjælpe dig

Når du skal arrangere dit bryllup, kan du også gøre det nemmere for dig selv, hvis du undgår at skulle stå for det hele selv. Mange kommende brude har det med at påtage sig alt for mange opgaver i forhold til brylluppet. De kan derfor godt glemme, at der faktisk er en anden, der kan tage sig af en del af opgaverne, nemlig deres forlovede.

Udover din forlovede er det også en god ide, at du hører din mor og dine veninder, om de vil hjælpe dig med brylluppet. Når de hjælper med en opgave hver, er der langt mindre, som du selv skal holde styr på.

Læs mere

Karriere

5 tips til at overleve ægteskabet med en travl erhvervsmand

Forelsket kvinde

At leve med en mand, hvis baby er hans virksomhed, er bestemt ikke nemt. Der vil være lange dage, hvor du vil sidde alene og der vil være weekender hvor han slet ikke er hjemme, fordi han er på forretningsrejser med mere. Det er som sagt krævende, men hvis du elsker din mand, så bør du ikke stå i vejen for ham og hans mål, men være hans støtte og forhåbentligt kan i en dag i fremtiden leve et liv som de færreste kan tillade sig.

Respekter hans store mål og drømme

En rigtig iværksætter har store armbevægelser, store drømme og er ikke bleg for at dele ud af hans passion. Du er nødt til at respektere hans store mål og drømme, det betyder alt for ham, del hans passion og vær altid interesseret i vide hvordan det går og lyt aktivt til ham. I hans virke, vil han konstant blive sat overfor skeptiske folk og udfordringer, så på hjemmefronten har han behov for at der tillid til at han kan løse de opgaver han bliver stillet overfor.

Bag enhver stærk mand, står en stærk kvinde

Det gamle citat forlyder at der bag enhver stærk mand er en stærk kvinde. Mens han har fuldt fokus på fremtiden, hans virksomheder og konstant vækst, så bør du være den stærke kvinde der sørger for at alt bag facaden fungere optimalt. Sørg for at familielivet fungere, tag med til diverse events og mød nye mennesker med ham, vær hans største motivator og tag hånd om alt det han ikke selv har tiden til at skulle klare.

Der vil være lange aftener alene hjemme

Der vil med garanti være lange aftener som trækker ud. Det kan være et møde som pludselig trækker ud og han derfor ikke kommer hjem til den ellers lækre middag du har stået for. Det kan være et pludselig problem der er opstået og han er nødt til at tage hånd om det. Det sidste du bør gøre, er at ringe ham op og skælde ham ud, vis din støtte og lad ham arbejde for jeres fælles fremtid.

Vær hans støtte i hårde tider

Et liv som selvstændig er bestemt ikke en dans på roser. Det er hårdt arbejde og der vil komme kriser, tider hvor han er ved at løbe tør for penge, fejlslagne investeringer, projekter der ikke overholder tidsgrænser og meget mere. Som lønmodtager, udføre man sit arbejde og går hjem når man har fri uden at skulle tage stilling til meget mere. Men den selvstændige erhvervsmand er i gang 24/7 og i de hårde tider er det vigtigt for ham at der er støtte på hjemmefronten, så han ikke også skal forholde sig til familiære kriser. I de hårde tider kan du prøve at gøre det lidt godt for ham, giv ham en overraskelse, det kunne være et nyt ur, et smykke, en dag i wellness eller andet. Her kan du finde mange flere gaveideer til ham.

Hans virksomhed er hans baby

Det kan lyde absurd, men hans virksomhed er hans baby, han lever og ånder for virksomheden og dens eksistens. Det betyder alt for ham og ofte er det også det vigtigste i hans liv. Bed ham aldrig om at snakke mindre om hans virksomhed, men lyt altid og vær interesseret i hvordan det går.

Læs mere

Kærlighed

Sådan får du lavet en flot og personlig fotobog

Fotobøger

Det er ved at være tid til at finde julegaver, og her har fotobøger i flere år været meget populære at give. Der er næsten garanti for, at der hvert år ligger en fotobog gemt under juletræet, hvorfor det også kan være en fantastisk julegaveidé for dig, der ikke helt kan finde ud af, hvad dette års julegavebudget skal bruges på.

En fotobog er med til at gengive nogle helt fantastiske minder og er derfor en ganske personlig gave. Vi har herunder udarbejdet et lille skriv om, hvordan du får lavet en flot og yderst personlig fotobog, som den heldige gavemodtager kan kigge i hver eneste dag.

Vælg personlige billeder

Det er altid en god idé, at du vælger nogle personlige billeder, som har en form for mening for gavemodtageren. Derudover anbefaler vi, at du finder nogle billeder, hvor I begge er på. En anden god idé er at inkludere familiebilleder og billeder med venner, da disse kan bringe fantastiske minder frem. Har I endvidere været afsted på en ferie sammen, så kan det være en god idé at inkludere nogle af feriebillederne i fotobogen.

For at gaven holder i mange år anbefaler vi, at du vælger at købe fotobøger af høj kvalitet. Mange forbrugere forsøger helt naturligt at spare penge ved at købe en fotobog af lavere kvalitet, hvilket blot resulterer i, at gaven går i stykker efter kort tid. Lad ikke dette være tilfældet med din gave.

Vælg det helt rigtige design

Når du skal producere din egen fotobog, får du lov til at vælge det design, der skal være rundt om de billeder, som du får indsat i bogen. Her er det vigtigt, at du tænker over, hvad gavemodtageren vil blive glad for. Tænk gerne tilbage på, om nogle af de forskellige designs minder dig om oplevelser, som du og gavemodtageren har haft sammen.  

Fotobøger kan i dag nemt produceres online og er derfor en god julegaveidé til dig, der ønsker at gøre noget helt særligt i år.

Læs mere

Kærlighed

Hold bryllup for få penge

bryllup

Er du forlovet, og skal du snart i gang med planlægningen af dit bryllup? Ved du ikke, hvor du skal starte? Vil du gerne undgå at spendere alle dine sparepenge på unødige detaljer? Læs med her og få vores bedste tips til effektiv og budgetvenlig planlægning af dit bryllup.

Læg et budget

Der er mange ting at tage stilling til, når man skal giftes. For det første er det en god idé, at I finder ud af, hvor mange penge I er villige til at bruge på brylluppet. Lav en plan for, hvor meget kjolen, kagen eller kuvertprisen må løbe op i. Ellers kan I nemt komme til at betale alt for meget for de enkelte dele, hvis I eksemplsvis bliver forelskede i et smukt, men alt for dyrt sted at holde festen. Hvis I fra starten er enige om, hvad de forskellige elementer til jeres store dag må koste, er det meget lettere at tage alle de nødvendige beslutninger. Når I lægger budgettet, skal I tænke over to ting: De priser, I skriver ned, skal være realistiske, så I ikke bliver skuffede og ender med at bruge flere penge, end I egentligt har. Derudover skal I enten have penge nok på kontoen til at betale for gildet eller gøre en indsats for at få det. For eksempel kan I oprette en konto, hvor I begge indsætter et bestemt beløb hver måned. Beregn prisen på dit bryllup her og se en liste over de ting, du skal have med i budgettet.

Start i god tid

En af de nemmeste måder at spare en masse penge på jeres bryllup er ved at starte planlægningen i god tid. Særligt i forhold til leje af det sted, I vil holde festen, kan det være en stor økonomisk fordel at holde bryllup uden for den sædvanlige sæson. Her har de ikke så mange gæster, hvilket gør prisen mere favorabel samtidig med, at I formodentlig kan vælge frit mellem de attraktive lørdage. Når I vælger en dato uden for brylluppernes højsæson, er der ligeledes større sandsynlighed for, at de fleste gæster kan komme – specielt hvis I inviterer i god tid. Gæsterne vil med garanti sætte pris på den tidlige udmelding, fordi det giver dem mulighed for at booke billig overnatning og transport i forbindelse med jeres fest. På bryllupsrejsen er der ligeså mange kroner at spare, hvis I er ude i god tid. Det er også en fordel, hvis I bruger jeres almindelige ferie på bryllupsrejsen, så I ikke skal bruge ekstra penge på at tage fri. Find din bryllupsrejse her, så du har god tid til at gå og glæde dig.

Spørg om hjælp

Udover at være ude i god tid med planlægningen af jeres bryllup, kan I spare mange penge på at ønske jer personlige tjenester i stedet for gaver. Har I virkelig brug for flere apparater til køkkenet eller nipsting til vindueskarmene? Hvis I har familiemedlemmer eller nære venner, der har talenter, der kan være nyttige for brylluppet, så spørg dem endelig. Der er med sikkerhed en ”Den Store Bagedyst”-aspirant i jeres omgangskreds, der kan kreere en smuk og velsmagende bryllupskage, og hvorfor betale tusindvis af kroner for en DJ, når jeres gymnasiekammerat laver nogle geniale playlister på Spotify? En tredje i jeres omgangskreds kan sikkert medbringe småkager, en fjerde kan måske plukke blomster til brudebuketten i baghaven, og måske kender I en jæger, der har noget hjemmeskudt vildt liggende i fryseren? Når I beder jeres gæster om hjælp, får I automatisk en mere personlig fest samtidig med, at I ikke skal have så mange penge op af lommen.

Læs mere

Kærlighed

Forkæl din udkårne i anledning af valentinsdag

Romantisk date

14. februar er årets vigtigste dag for manges vedkommende – det er nemlig valentinsdag. Denne særlige mærkedag er også kendt som de elskendes helligdag. Det hænger naturligvis sammen med, at der er tale om en dag, som står i kærlighedens tegn.

I dag markeres omtalte mærkedag i hele verden. 14. februar er faktisk den dag på året, hvor der sælges allerflest blomster og chokolade.

Det er mest almindeligt, at manden forkæler kvinden med romantiske gaver, men det skal ikke afholde dig fra at give manden i dit liv en lille gave. I denne artikel kommer vi med en række gaveidéer til din kæreste eller mand.

En romantisk hilsen

En romantisk hilsen i form af røde roser og en lille hilsen vil falde i enhvers smag, hvorfor det er en gaveidé, som er værd at tage til overvejelse. Du kan typisk sende fra 5 og op til 100 roser – alt efter budget. Dertil kan du tilknytte et lille kort, hvor du udtrykker din kærlighed. Du kan købe din valentinsgave til ham på nettet, hvis denne gaveidé lyder interessant i dine ører.

Det er via internettet ikke kun muligt at bestille roser til levering. Du kan også bestille øl, vin, chokolade og meget mere. Med andre ord findes der masser af alternativer til roser.

Et afslappende weekendophold

Længes du efter kvalitetstid med manden i dit liv, kan du overveje at arrangere et weekendophold, hvor der er fuld fokus på afslapning og forkælelse. Der er rig mulighed for at finde gode tilbud på romantiske weekendophold for par, så hvad venter du på? Et weekendophold med spa, god mad og massage er et sikkert hit.

Et afslappende weekendophold behøver ikke at koste mere end et par tusinde. Du kan evt. søge efter såkaldte deals, hvis dit gavebudget er begrænset. Det er jo tanken, som tæller.

En gavekurv med nøje udvalgte ting

Du kan også overveje at købe en fin kurv, som du kan fylde med ting og sager, som din mand godt kan lide. De fleste mænd er glade for øl, chips, kaffe og lakrids, så her har du den første håndfuld idéer til, hvad du kan putte i kurven. Du kan også fylde kurven med kosttilskud, hvis din mand går meget op i træning og sundhed. Det vigtigste er, at tingene passer til netop din mand med udgangspunkt i hans interesser.

Dette er uden tvivl en af de mest personlige og kreative gaveidéer.

Læs mere

Kærlighed

Få succes med dating med disse råd

Dating

Dating er en størrelse, som mange mennesker finder svært. Hvordan bør man gribe det an for at få et succesfuldt datingliv, som fører til længerevarende relationer? Her får du tre råd til, hvordan du får succes med dating.

1. Vær åben

De fleste mennesker har nogle forventninger og ønsker til, hvilke kvaliteter deres fremtidige partner skal besidde. Det kan både være, når det gælder udseende, men kan også gælde personlighedsmæssige kvaliteter. Det er selvfølgelig altid en god idé at have en række basale forventninger til andre mennesker, men når man dater, kan det af og til være en rigtig god idé at prøve at se bort fra de forskellige forventninger og ønsker, man går med inde i hovedet. Måske gemmer den store kærlighed sig et sted, du slet ikke havde forventet.

2. Grib chancen, når den er der

Ligesom mange har forventninger til, hvilke kvaliteter en fremtidig partner skal indeholde, har mange også en række forestillinger om, hvad der er den rigtige måde at møde en ny partner på. Det er dog ikke altid, at disse forestillinger holder stik i virkeligheden, og dating i det virkelige liv er sjældent ligesom på film. Støder du ind i en sød fyr på et helt uventet sted eller tidspunkt, er der derfor ingen grund til ikke at gribe chancen, når den er der, også selvom den måske ikke dukker op præcis, som du havde forestillet dig.

3. Prøv en datingtjeneste

I dag benytter rigtig mange mennesker sig af forskellige datingtjenester, når de dater. Disse tjenester kan have forskellige udformninger og formål, men leder du efter den helt store kærlighed, kan du med fordel prøve single.dk, som benytter sig af en unik matchmaker-teknologi, der gør det nemmere for dig at finde folk, som matcher dig og dine forventninger. Modsat andre datingtjenester, er single.dk’s formål at skabe grobund for længerevarende forhold og følelser, der varer ved. Klik her for at komme i gang.

Læs mere

Populære indlæg