Følg os

Sponsoreret

Gode grunde til at træne med kettlebells

Kettlebells

Danske kvinder træner som aldrig før. Det er især crossfit, yoga og styrketræning, som er populært blandt kvinderne.

Såfremt du gerne vil i form og få en mere feminin krop, kan du undersøge, hvilke træningsformer der passer til dig og dit temperament. Du kan f.eks. stifte bekendtskab med kettlebell træning, da der er mange fordele ved denne træningsform.

Derfor anbefaler vi kettlebell træning

Der er med al sandsynlighed flere af dine veninder, som benytter sig af kettlebells, når de træner. Der er i hvert fald rigtig mange mennesker, som har fået øjnene op for kettlebell træning de seneste år.

Hvorfor anbefaler vi denne træningsform? Det finder du svar på herunder:

 1. Træning af hele kroppen – Træn hele kroppen alene ved brug af kettlebells. Der findes adskillige øvelser til træning af både ryg, mave, arme og skuldre, så vær ikke bange for at løbe tør for idéer. Det er kun håndvægte, der kan sikre en lige så god all-round træning.
 2. Fokus på både styrke og udholdenhed – Du træner både styrke og udholdenhed, når du træner med kettlebells. Træningen gavner dermed din krop på flere forskellige parametre.
 3. Effektivt – Det er et faktum, at kettlebell træning er en effektiv træningsform, som kan udføres på kort tid. Det er altså ikke nødvendigt at sætte flere timer af til at træne med kettlebells, da træningen kan klares på under én time.
 4. Perfekt til hjemmetræning – Uanset om du bor i hus eller lejlighed, bør du kunne finde plads til et sæt kettlebells. De fylder nemlig ikke det store, hvorfor de er velegnet til hjemmetræning.

Du kan med fordel købe billige kettlebells, hvis du er sikker på, at denne træningsform er noget for dig. Der findes et væld af forskellige kettlebells, så du bør kigge dig lidt omkring for at finde de helt rigtige.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kærlighed

Mistet din samlever? Sådan klarer du den hårde tid

Kvinde græder

En samlever er typisk en person, som man holder rigtig meget af, som man spenderer meget tid med, og som man kan dele alt med. Derfor er der ikke noget at sige til, at du er både ked af det og fortvivlet, hvis du har mistet din samlever. Det er helt naturligt, hvorfor vi ikke ser nogen grund til at holde følelserne tilbage. Der skal være plads til at sørge og tænke tilbage på en masse gode oplevelser og minder.

Der findes desværre ingen simpel opskrift på at komme sig over et dødsfald i den nære familie, i dette tilfælde en samlever. Vi vil om ikke andet gerne komme med nogle tips til at få det bedste ud af livet trods de triste omstændigheder.

Tal om det

Det værste man kan gøre i forbindelse med et dødsfald er at isolere sig og skjule sine følelser. Gør man dette, er der en vis risiko for, at man aldrig kommer sig over tabet. Derfor er det vigtigt, at man har mod på at tale ærligt og åbent om det. I princippet er det ikke så vigtigt, om du taler med en god ven, en kollega eller din mor. Det vigtigste er, at du tillader at give dine tanker og følelser frit løb.

Mangler du en person at tale med om dit tab, så kan du med fordel tage kontakt til en psykolog. Det er helt normalt at søge psykologhjælp i svære perioder, hvorfor det ikke er noget, du skal være flov over.

Få hjælp til økonomien

At få hverdagen til at hænge sammen rent økonomisk som enke er lettere sagt end gjort. Det er nemlig ikke altid, at én indtægt kan række til både husleje, forbrug, dagligvarer, tøj osv. Derfor vælger mange enlige at søge hjælp. I enkelte tilfælde kan man få et større erstatningsbeløb fra forsikringen, hvis afdøde vel at bemærke havde en livsforsikring. Dertil kan der måske være en større eller mindre arv. Det er meget forskelligt fra tilfælde til tilfælde.

Som enlig kan du først og fremmest undersøge muligheden for at få boligstøtte. Med denne støtte behøver du ikke nødvendigvis at skulle finde en billigere bolig. Derudover skal du være bekendt med, at det tit og ofte er muligt at få efterlevelseshjælp. Hvad er efterlevelseshjælp? Det kan du finde svar på, på anviste hjemmeside. Hjælpen er tiltænkt enlige med en mindre indtægt og uden en særlig stor formue. Bemærk at man skal søge om støtten senest seks måneder efter tabet af ægtefælle eller samlever. Bliv klogere på kravene på hjemmesiden.

Læs mere

Bolig

Gør dit køkken og din livsstil sundere

Saftpresser

Ligger der lidt for meget slik i dine skuffer? Er der lidt for meget smør på brødet? Holder pizzabuddet lidt for ofte uden for døren? Du har måske, ligesom mange andre, overvejet at lave om på madvanerne. Det kan virke som en umulig opgave at overvinde, da du konstant bliver bombet med alle former for usunde tilbud. Slikket ligger altid på lur foran butik-kassen, smørret er altid på tilbud, pizzastedet ligger lige rundt om hjørnet. I de fleste tilfælde er det nærmest lettere at vælge det usunde valg, da dit miljø altid er påvirket af det usunde, og det sunde har sjældent den samme positur i folks hverdag. Det gælder derfor om at gøre det sunde til en tilbagevendende del af din hverdag – omring dig selv med sunde muligheder frem for usunde. Den nemmeste måde at gøre dette på er at starte derhjemme i køkkenet. Indret dit køkken således at det sunde er prævalent – f.eks. med et AUBO køkken som rammerne.

Sådan gør du dit køkken sundere

Hvis du formår at gøre dit køkkens rammer sundere, bliver det også nemmere for dig at tage de sunde valg, da de usunde muligheder ikke længere er inden for armslængde i skufferne eller køleskabet. Og hvordan gør du så køkkenet sundere? Det er der mange bud på, hvoraf du selv kan give eksemplerne dine personlige justeringer, så de passer til dig og dit liv.

 • Køb mindre – ikke mængden, men størrelsen. Hvis du laver mad i en mindre pande eller spiser af en mindre tallerken, så spiser du også mindre. Vores hjerner lever stadig i stenalderen, så når vi ser en fuld tallerken foran os, har vi et instinkt, der siger, at vi skal spise op – for vi ved ikke, hvornår vi kommer til at spise igen.
 • Sæt tallerkener eller skåle med frugt frem. Hvis du på et tidspunkt bliver lidt snack-sulten, kan du hurtigt tage et stykke frugt i stedet for at rode efter noget mere usundt.
 • Brug silikoneforme til bagning. Silikoneformene gør, at du ikke behøver bruge store mængder af fedt.
 • Du kan eventuel anskaffe madlavningsbøger med sunde opskrifter til køkkenet.
 • Få slikket helt ud af køkkenet. Hvis der ikke ligger noget parat, er der langt mindre sandsynlighed for, du spiser noget. For du har nok ikke tænkt dig at køre helt ned i Fakta og købe noget.

Tag et skridt ad gangen – og en frugt ad gangen

Det kan for mange være svært at lave en kold tyrker fra den ene dag til den anden og skifte alt slik ud med frugt osv. Prøv derfor at lave en gradvis omskiftning, så du får tid til at omvende dig til den sunde livsstil. Folk der lavere denne gradvise omstilling holder ofte længere i det sunde liv end dem, der sigter efter at tage en 6 ugers slankekur. Til sidst skal det dog også nævnes, at der intet er i vejen for noget usundt i ny og næ. Det er det overordnede billede, der tæller.

Læs mere

Livsstil

Sådan styrker du dine bækkenbundsmuskler

Gravid kvinde træner

I dag skal det ikke handle om muskler i al almindelighed, men meget specifikt om bækkenbundsmuskler, som der er al mulig god grund til at træne. Hvordan, hvorfor og hvor meget skal man træne sine bækkenbundsmuskler? Det er alt sammen noget, vi vil komme ind på i denne guide. Er du nysgerrig på emnet, så læn dig tilbage og nyd læsningen. Måske lærer du noget nyt i dag.

Derfor skal du træne dine bækkenbundsmuskler

Du har sikkert en god veninde, søster eller kollega, som træner sine bækkenbundsmuskler, men hvorfor er det overhovedet nødvendigt at træne dem? Det er et godt spørgsmål, som vi meget gerne vil give dig et brugbart svar på. Du skal jo gerne se idéen i at bruge tid på denne særlige form for træning.

Du kan formentlig opnå følgende gennem målrettet træning:

 • En flottere holdning
 • Et bedre sexliv
 • En forbedret evne til at holde på vandet (ufrivillig vandladning er meget udbredt)
 • Færre komplikationer forbundet med graviditet og fødsel

Som du kan læse dig frem til, er der oceaner af gode grunde til at træne de kære bækkenbundsmuskler. Bækkenbundsmusklerne kan trænes på mange måder, hvilket vi selvfølgelig kommer yderligere ind på.

Sådan træner du disse muskler

Nu ved du, hvorfor det er klogt at træne bækkenbundsmusklerne. Næste spørgsmål er så bare, hvordan du skal gribe træningen an. Du har for længst lært at træne dine arme, mave og ben, men hvad med bækkenbundsmusklerne? Der er du muligvis på bar bund.

Ønsker du at styrke din bækkenbund, så kan vi varmt anbefale dig at sætte tid af til træningen i din travle hverdag. Du behøver ikke at bruge meget mere end 5-10 min. pr. gang. Du kan gøre følgende for at styrke din bækkenbund:

 • Massér underlivet blidt
 • Udfør forskellige knibeøvelser (både stående, liggende og siddende øvelser)

En knibeøvelse er ikke bare en knibeøvelse. Der findes rigtig mange forskellige knibeøvelser. Disse repræsenterer forskellige sværhedsgrader og bør udføres i den rigtige rækkefølge for maksimal effekt. Få evt. en personlig træner eller fysioterapeut til at præsentere dig for de mange forskellige øvelser.

De bedste træningsredskaber

Man kan som udgangspunkt godt træne sin bækkenbund uden at investere i en masse forskellige træningsredskaber. Der findes ikke desto mindre en række nyttige redskaber til dette formål. Disse nævner vi kort herunder:

 • Bækkenbundskugler
 • Bækkenbundstræner (en særlig elektronisk enhed, som bruger elektriske impulser)
 • Træningsmåtte
 • Træningsbold

Da nogle af øvelserne skal udføres siddende, vil det også være en fordel at have en stol inden for rækkevidde. Det vigtigste redskab til denne træningsform er uden sammenligning de populære bækkenbundskugler, som kan købes på nettet til konkurrencedygtige priser.

Læs mere

Sponsoreret

Inspiration til den forlængede weekend for kvinder

Skal du afsted på en forlænget weekend? Måske med kæresten eller med en god veninde? Der er rigtig mange muligheder, når det kommer til at tage på en forlænget weekend. Der er alt lige fra spaophold til slotsophold, kurophold, kroophold og meget mere. Det kan derfor være svært at finde ud af, hvad man skal vælge. I denne artikel gennemgår vi nogle af de forskellige muligheder du har, når du skal vælge, hvor du gerne vil på forlænget weekend.

Kroophold

I Danmark er der særligt blandt de ældre en stor kultur for at tage på kroophold. De mange danske kroer har enormt meget charme, og der er på de mange kroer enormt hyggeligt. Samtidig er der fantastiske muligheder for at få en fantastisk gourmetoplevelse, da mange af kroerne går enormt meget op i deres køkkener. På danske kroer serveres traditionel dansk mad – ofte med et strejf af den mere moderne mad.

Slotsophold

Et slotsophold er særligt idéelt, hvis du skal på en romantisk forlænget weekend med kæresten. I Danmark er der mange hyggelige slotte, hvor du kan booke et slotsophold til en god pris. Der er også ofte slotsophold på tilbud hvor der kan spares mange penge. Det gælder både for luksus slotsophold og for de mere ”almindelige” slotsophold. Mange af de danske slotte ligger i naturskønne omgivelser i form af skov, marker og søer. Det danner en meget eventyrlig ramme og er med til at skabe et unikt ophold, som man ikke kan få på et hotel. Der er noget særligt ved at være på slotsophold. De lange flotte gange og de gamle stuer skaber en helt speciel atmosfære.

Spaophold

Det er blevet meget populært blandt danskere at tage på spaophold. Det gælder både på spahoteller herhjemme, men der er også mange, der rejser øst på til Sverige, hvor der findes rigtig mange luksuriøse spahoteller ikke langt fra den danske grænse. Vælger du at tage på spaophold, er det selvforkælelse og afslapning, der er i fokus.

Mange steder er det muligt at bestille behandlinger, der bare gør opholdet endnu mere afslappende og luksuriøst. Der findes naturligvis spaophold i mange forskellige prisklasser. Der er både de dyrere spahoteller og så de mere budgetvenlige. Spaophold er et fantastisk valg, hvis en veninde og dig har brug for tid sammen og bare ønsker at slappe af. På mange spahoteller er der rig mulighed for drinks ud på aftentimerne, hvilket er enormt hyggeligt.

På et spaophold bør der altid være rigeligt med tid til at nyde de lækre spafaciliteter og til at komme helt ned i gear. Både mange spahoteller i Danmark og i Sverige kan byde på mange forskellige bade, saunaer og så videre. Der er derfor rig mulighed for at blive forkælet.

Hvad er det rigtige for dig?

Nu har du fået lidt inspiration til forskellige former for weekendophold. Du har sikkert allerede nu en idé om, hvad du helst vil. Uanset hvilken type ophold du vælger, er det altid en god idé at undersøge dine forskellige muligheder. Hvilke slotte er der for eksempel i Danmark, som der udbyder slotsophold? Heldigvis er der meget indhold på internettet, hvor du nemt og hurtigt kan finde nogle af landets førende kroer, slotte, spahoteller og så videre. Her vil du kunne læse lidt mere om hotellet, så du kan finde ud af, om det er noget for dig, før du bestiller dit ophold. Sidst skal du altid undersøge prisen for en overnatning eller for opholdet flere steder. Der kan nemlig være penge at spare, alt efter hvor du vælger at bestille opholdet henne.

Læs mere

Andet

Tre gode grunde til at investere i solfilm til bilen

Kvinde og bil

Som kvindelig bilist med egen bil kan du med god grund overveje at investere i solfilm. Der er nemlig et væld af fordele ved at sætte solfilm på bilen. Disse fordele vil vi gerne præsentere dig for, så du kan få stillet din tvivl. Vi vil også gerne sende dig videre til en forhandler, hvor du kan købe moderne solfilm til bilruder. Billig solfilm til bilen kan købes til konkurrencedygtige priser, hvis man vel at bemærke handler det rigtige sted. I første omgang skal du dog tage stilling til, om det er noget for dig.

Det gavner sikkerheden

Hvad har solfilm med sikkerhed at gøre? Det er bestemt et godt spørgsmål.

Det hænger sådan sammen, at solfilm gør det svært for uvedkommende at kigge ind i bilen. Det har den markante fordel, at man ikke umiddelbart vil friste sarte sjæle, medmindre man har valgt at lade vinduerne stå åbne, hvilket vi ikke kan anbefale, når man ikke selv befinder sig i eller i nærheden af bilen. Ønsker du derfor at reducere risikoen for at blive udsat for et biltyveri, så gør du klogt i at investere i solfilm. Det er en investering, som dit forsikringsselskab helt sikkert også vil være begejstret for.

Det gavner udseendet

Dernæst skal du vide, at solfilmens tilstedeværelse gavner bilens udseende. Med film på alle ruderne vil din bil sprudle af klasse, elegance og eksklusivitet. Dette vil helt sikkert have en positiv indvirkning på din stolthed og glæde omkring bilen.

Solfilm gavner også bilens indvendige look, idet filmen sørger for, at de skadelige stråler fra solen ikke trænger igennem og får bilens interiør til at falme. Falmet interiør er ikke ligefrem noget, som gavner dig i forbindelse med et bilsalg, hvorfor du bør overveje at købe moderne solfilm.

Det gavner komforten

Sidst, men ikke mindst er solfilm med til at gavne komforten. Solfilm kan i nogle tilfælde afvise op til 80 % af varmen, hvilket er med til at sikre et bedre indeklima. Det gør køreturen lidt ekstra behagelig for både passagerer og evt. husdyr. Er du tit og ofte ved at gå til af varme om sommeren, så bør du ikke tøve et sekund med at gøre brug af vores tip.

Da solfilmen afviser en stor del af varmen, vil behovet for aircondition og klimaanlæg helt naturligt være lavere. Der er dermed også nogle værdifulde klima- og energibesparelser at hente. Dette vil gavne både miljøet og din pengepung.

Hvad tænker du om muligheden? Er den ikke næsten for god til at afslå?

Læs mere

Mode

Er jagten gået ind på et nyt ur?

Ung kvinde tjekker klokken

I givet fald vil vi gerne hjælpe dig lidt videre.

I denne korte guide vil vi komme med nogle værdifulde tips til at finde det perfekte ur. Det skal i den forbindelse handle om bl.a. remtyper, mærker, farver og meget mere. Vi vil også gerne give dig et godt råd med hensyn til, hvor du bør handle armbåndsure. Vi har nemlig stiftet bekendtskab med en yderst serviceminded online forretning.

Hvad må det koste?

Et ur kan koste alt fra 50 og op til 100.000 kr. Af følgende grund bør du gøre dig nogle tanker om, hvor meget du er villig til at betale for et ur. Du er i den anledning nødt til at dykke ned i dit privatbudget, da du skal sikre dig, at der stadig er penge til husleje, mad og diverse, når du har betalt for dit drømmeur. Et nyt ur har måske længe stået på din ønskeliste, men der er altså vigtigere ting i livet end at shoppe tøj og accessories. Der er i hvert fald ingen grund til at gamble med ens privatøkonomi.

Sætter du omkring 1-2.000 kroner af til dit kommende ur, så vil vi mene, at du kan finde et pænt og moderigtigt ur i høj kvalitet. Der findes dog også masser af billigere ure. Leder du efter billige dameure eller herreure, så besøg uniwatches.dk, hvor der er gode muligheder for at spare mange penge på kvalitetsure.

Hvordan skal det se ud?

Når der er styr på budgettet, kan du tænke lidt over, hvordan det ønskede ur skal se ud. Du bør her tage højde for din tøjstil, da det er vigtigt, at du finder et ur, som passer til dit tøj. For at specificere dine ønsker bør du stille dig selv følgende spørgsmål:

 • Stor eller lille urskive?
 • Læderrem eller stålrem? (eller noget helt tredje)
 • Minimalistisk eller mange detaljer?
 • Almindelige tal eller romertal?
 • Vandtæt eller vandafvisende?

Fortsæt selv listen…

Jo mere specifik du er, desto bedre chance er der for, at du finder dit drømmeur. Skal du have hjælp af en forhandler, vil det under alle omstændigheder være en fordel, hvis du kan sætte nogle ord på, hvad du søger.

Hvilket mærke skal uret være fra?

Slutteligt kan du vælge at stille krav til mærket. Man kan mene, at det er snobbet at gå op i mærker, men tit og ofte giver det god mening at være mærkebevidst. Nogle mærker er nemlig garant for høj kvalitet. Det gælder bl.a. følgende mærker:

 • Armani Exchange
 • Daniel Wellington
 • Hugo Boss
 • Lacoste
 • Michael Kors
 • Skagen
 • Tommy Hilfiger
 • Triwa

Skagen er et godt eksempel på et kvalitetsmærke, som leverer dansk kvalitet og design. Der findes dog mange alternativer til dette danske mærke. Hvilket mærke er favoritten hos dig?

Læs mere

Kærlighed

Hvad er en borgerlig vielse?

Vielse

Med religionsfriheden, som vi danskere er så heldige at have, kan man gifte sig på flere forskellige måder. Når man bliver viet, behøver det nemlig ikke altid at foregå i en kirke. En vielse kan også sagtens finde sted udenfor kirken og uden religiøse traditioner involveret. Dette kaldes en borgerlig vielse, og disse finder som regel sted på et rådhus. Hvis du vil vide mere om borgerlige vielser i Danmark, så er du kommet det helt rigtige sted hen.

Hvordan foregår en borgerlig vielse?

Som nævnt, så finder en borgerlig vielse som regel sted på et nærliggende rådhus. Vælger I dog at holde bryllupsceremonien udenfor rådhuset, så er det vigtigt, at I har aftalt dette med jeres giftefoged. Mange forlovede par drømmer nemlig om en ceremoni under åben himmel, og dette kan altså også sagtens lade sig gøre, såfremt I aftaler dette med vedkommende, der skal stå for vielsen.

Under normale omstændigheder og indenfor rådhusets rammer tager en borgelig vielse ikke mere end et kvarter at gennemføre. Før at I kan blive viet på rådhuset, skal I forinden have udfyldt nogle dokumenter samt en ægteskabserklæring, så I dermed er klar til at blive gift.

Når vielsen finder sted på rådhuset, skal der være vidner til stede, der kan godkende hele forløbet. Reglen foreskriver, at der skal være ét vidne fra hver af de to parter, der skal giftes. Disse vidner kan være jeres venner eller måske familiemedlemmer – det er helt op til Jer. Er der dog ikke mulighed for, at hverken jeres venner eller familie kan stå som vidner til vielsen, så må to af rådhusets embedsmænd træde til.

Hvad med vielsesringene?

Selvom bryllupsceremonien er markant anderledes ved en borgerlig vielse, så er der stadig rig mulighed for at bringe de traditionelle vielsesringe med. Når I skal på jagt efter de perfekte vielsesringe, så kan I med fordel tage en dag eller to ud af kalenderen for at gå på udkig. Det kan tage sin tid at blive enige om design, form og farve, men i sidste ende skal I nok finde den helt perfekte ring. I kan med fordel finde jeres vielsesringe hos guldsmed, hvis I vil holde den traditionelle bryllupsstil. Hvis ikke dette interesserer jer som par, kan I altid lede efter jeres vielsesringe andre steder. Dette kunne for eksempel være hos nogle lokale smykkedesignere eller måske endda på en tur til udlandet. Uanset hvad, så vil vi herfra ønske jer held og lykke med jeres bryllup og fremtidige liv sammen.

Læs mere

Børn og unge

Tre hårtips til den kommende konfirmand

Langt hår

Som snarlig konfirmand skal du gøre dig en masse tanker. Du skal først og fremmest finde ud af, hvor festen skal holdes, hvem der skal inviteres, hvad du skal have på, hvad der skal serveres til din fest og meget, meget mere. Derudover skal du overveje, hvordan dit hår skal sættes. Sidstnævnte punkt volder ofte mere besvær end forventet. Det er nemlig lettere sagt end gjort at beslutte, hvordan håropsætningen skal gribes an. Heldigvis kommer vi dig til undsætning; i denne artikel får du hele tre brugbare hårtips.

1. Undlad at eksperimentere med hårfarve få dage inden festen

Drømmer du om en anden hårfarve, så er det alfa og omega, at du ikke vælger at farve dit hår i sidste øjeblik. Det er nemlig tæt på at være umuligt at forudsige resultatet, hvorfor du løber en stor risiko, hvis du får farvet hår så tæt på din store dag, at du ikke har tid til at få rettet op på eventuelle fejl. For eksempel er der mange kvinder, som har oplevet at få gult hår ved en fejl. Gult hår går ikke ligefrem godt til en hvid konfirmationskjole, hvorfor du ikke bør tage unødige chancer.

2. Få noget længde på dit hår med clips extensions

Hair extensions clips er vejen frem, hvis man ønsker langt og flot hår, men ikke kan nå at gro det naturligt inden konfirmationsfesten. I dag fremstilles clips extensions i så høj kvalitet, at man nærmest ikke kan se, om det er ægte eller ej. Dog anbefaler vi altid, at man køber ægte hair extensions. Disse koster måske lidt mere end traditionelle extensions, men det ser pænere ud og holder bedre, hvorfor det er pengene værd. Skal du have langt hår i en fart, så køb clips extensions på nettet. Tag evt. kontakt til kundeservice, hvis du har svært ved at vælge.

3. Bestil tid hos en frisør

Selvom du formentlig har en god veninde, en søster eller en bekendt, som har godt styr på, hvordan hårmoden ser ud anno 2019, så bør du unde dig selv det bedste af det bedste. Når det kommer til håropsætning, vil det oplagte være at booke tid hos en frisør. Du kan evt. gå på udkig efter en mobil frisør, hvis du ønsker, at håropsætningen foregår i eget hjem. Er budgettet stramt, kan der være god idé i at indhente tilbud fra flere frisører.

Læs mere

Populære indlæg