Følg os

Sponsoreret Sundhed

Gode grunde til at træne med kettlebells

Kettlebells

Danske kvinder træner som aldrig før. Det er især crossfit, yoga og styrketræning, som er populært blandt kvinderne.

Såfremt du gerne vil i form og få en mere feminin krop, kan du undersøge, hvilke træningsformer der passer til dig og dit temperament. Du kan f.eks. stifte bekendtskab med kettlebell træning, da der er mange fordele ved denne træningsform.

Derfor anbefaler vi kettlebell træning

Der er med al sandsynlighed flere af dine veninder, som benytter sig af kettlebells, når de træner. Der er i hvert fald rigtig mange mennesker, som har fået øjnene op for kettlebell træning de seneste år.

Hvorfor anbefaler vi denne træningsform? Det finder du svar på herunder:

 1. Træning af hele kroppen – Træn hele kroppen alene ved brug af kettlebells. Der findes adskillige øvelser til træning af både ryg, mave, arme og skuldre, så vær ikke bange for at løbe tør for idéer. Det er kun håndvægte, der kan sikre en lige så god all-round træning.
 2. Fokus på både styrke og udholdenhed – Du træner både styrke og udholdenhed, når du træner med kettlebells. Træningen gavner dermed din krop på flere forskellige parametre.
 3. Effektivt – Det er et faktum, at kettlebell træning er en effektiv træningsform, som kan udføres på kort tid. Det er altså ikke nødvendigt at sætte flere timer af til at træne med kettlebells, da træningen kan klares på under én time.
 4. Perfekt til hjemmetræning – Uanset om du bor i hus eller lejlighed, bør du kunne finde plads til et sæt kettlebells. De fylder nemlig ikke det store, hvorfor de er velegnet til hjemmetræning.

Du kan med fordel købe billige kettlebells, hvis du er sikker på, at denne træningsform er noget for dig. Der findes et væld af forskellige kettlebells, så du bør kigge dig lidt omkring for at finde de helt rigtige.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Livsstil

Det forventes der af kvinder i dag

Stresset kvinde

Det er svært at definere den perfekte kvinde, da perfekt er et meget stort ord. I grunden er ingen perfekte. Alle har nogle fejl og mangler, uanset om man vil være ved det eller ej. Vi har ikke desto mindre besluttet os for at kigge nærmere på, hvad der forventes af kvinder i dag.

Hvilke forventninger skal jeg leve op til? Du skal ikke leve op til noget, men er du typen, som interesserer dig for, hvad andre synes og mener, så bør du læse hele artiklen. I dag skal det kort og godt handle om kønsroller og forventninger.

Kvinder skal være selvstændige

En rigtig kvinde skal være selvstændig og handlekraftig – i hvert fald hvis man spørger danske mænd. Det står lidt i kontrast til gamle dage, hvor man forventede, at konen stod for alt det praktiske i hjemmet og ikke så meget andet end det.

Foruden at være selvstændig bør en kvinde også være selvsikker og ambitiøs. Mænd tænder i høj grad på kvinder, som kæmper for deres mål, hvad enten målet er at gennemføre en svær uddannelse eller blive forfremmet på jobbet.

Kvinder skal have styr på økonomien

Økonomi er et fælles ansvar i et parforhold. Dog er det ikke ualmindeligt, at manden forventer, at kvinden har styr på den økonomiske del. Det ansvar kan du med god grund tage på din kappe, hvis du har et godt overblik og passer på dine penge. I kan evt. tage en snak om, hvorvidt det er en god idé at få fællesøkonomi. Der kan være enkelte fordele ved denne model.

Som en fornuftig kvinde med styr på økonomien bør du være bevidst om, at det som udgangspunkt ikke er gunstigt at låne penge til forbrug, medmindre det virkelig brænder på. I de fleste tilfælde vil en kassekredit være et bedre valg. Ønsker du at optage en kassekredit på nettet? Så klik her: https://www.lendon.dk/kassekredit

Kvinder skal stå for indretningen

Kvinder er generelt gladere for indretning end mænd. Det kan der næsten ikke herske nogen tvivl om. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at kvinden absolut skal stå for indretningen. Den gennemsnitlige mand mener dog, at netop boligindretning er en kvindes opgave. Du kan evt. tage dine veninder med på råd, når boligen skal indrettes.

Magter du ikke opgaven med at indrette hjemmet? Så bør du tage en snak med din kæreste eller ægtefælle, som bør tage del i opgaven. Det er jo vigtigt, at hjemmet indrettes på en måde, som begge parter synes godt om.

Læs mere

Bolig

Guide til at gøre hjemmet lyst og åbent

Vinduer

Langt de fleste kvinder foretrækker et lyst og åbent hjem. Den pure sandhed er dog, at ikke alle kvinder evner at gøre hjemmet lyst og åbent. Det er en skam.

Her på redaktionen mener vi, at det er vores pligt at hjælpe indretningsinteresserede kvinder med at skabe en skøn indretning, hvorfor vi bringer denne guide. Bemærk at moderne indretning ikke behøver at koste store summer. Er du ikke overbevist? Så læs guiden til ende.

Få sat nye – og flere – lamper op

Intet kan hamle op med naturlig belysning, men der er selvfølgelig grænser for, hvor meget dagslys man kan lukke ind. Derfor er man under alle omstændigheder nødt til at investere i kunstig belysning. Savner du lys og sjæl i hjemmet, så bør du unde dig selv nogle nye lamper, som giver den ønskede atmosfære. Du kan shoppe både lamper og el pærer på nettet. Gå evt. efter sparepærer for at holde dine eludgifter nede.

En ekstra lampe i stuen eller soveværelset kan ofte gøre underværker, ifald man ønsker at skabe mere lys i hjemmet. Der er dog også andre muligheder for at skabe lys og varme.

Flyt rundt på dine møbler

Ja, den er god nok. Man kan faktisk skabe mere lys i hjemmet ved at flytte rundt på sine møbler. Det er bl.a. alment kendt, at planter i vindueskarmen og store møbler nær vinduerne kan blokere for det naturlige lys. Derfor kan der være god idé i at flytte rundt på møblerne og boligtilbehøret. Du kan i samme ombæring sætte lidt tid af til at vaske dine vinduer. Hyr evt. en vinduespudser, hvis du ikke selv magter opgaven. Det kan trods alt være både hårdt og slidende at skulle vaske samtlige vinduer både indvendigt og udvendigt.

Foruden at flytte rundt på dine møbler kan du overveje at kassere nogle af de møbler, som du alligevel aldrig bruger. Det skaber luft og er med til at lukke mere lys ind.

Læs mere

Sponsoreret

Guide til at vælge de rette skønhedsprodukter

Hudpleje

Det danske skønhedsmarked bugner med skønhedsprodukter – nogle mere effektive end andre.

Da der findes så mange forskellige produkter inden for beauty og hudpleje, kan det være svært at tage stilling til, hvilke man skal vælge. Det er netop derfor, at vi bringer denne guide til at træffe det rigtige valg. Foruden at komme med en håndfuld gode tips vil vi gerne komme med en række udvalgte anbefalinger. Vi har nemlig haft fornøjelsen af at teste nogle meget interessante produkter.

Vægt kvalitet over pris

Pris og kvalitet hænger næsten altid sammen – også når det kommer til skønhedsprodukter.

Skal du forblive smuk og frisk at se på, så bør du bruge tid og penge på at pleje din hud. Du bør i den anledning gøre brug af de bedste produkter til formålet. De mest effektive produkter er som regel en smule dyrere end andre, men de ekstra penge er givet godt ud, hvis produkterne hjælper dig med at opnå det ønskede look, hvad enten du døjer med tør eller uren hud.

Gå efter produkter uden parabener og mineralske olier

Foruden at vægte kvaliteten højt fraråder vi dig at købe produkter, som indeholder parabener og / eller mineralske olier. Det er gennem flere undersøgelser bevist, at foruroligende mange produkter indeholder skadelige stoffer, som kan ophobe sig i bl.a. leveren og milten. Dette kan du heldigvis undgå at bekymre dig om ved at gå efter naturlige produkter uden førnævnte kemikalier.

Da ikke alle produkter er lige gavnlige for dit helbred, råder vi dig til at spørge ind til produktets indhold, hvis du er det mindste i tvivl.

Spørg veninder og kollegaer til råds

Anbefalinger er guld værd – især når de kommer fra gode veninder og kollegaer.

Er du i tvivl om, hvilke skønhedsprodukter du skal investere i? Så kan du med fordel spørge veninder og kollegaer til råds. De kan med al sandsynlighed komme med nogle anbefalinger og måske også nævne nogle produkter, som du bør holde dig fra. Du kan også lede efter anmeldelser på nettet. I de kommende afsnit kommer vi med hele to af slagsen.

Anbefaling: Aviendo Natural Arctic Circle Face Mud

31

Vejledende pris: 189 kr. (75 ml.)

Forhandler: Aviendonatural.com

Aviendo Natural Arctic Circle Face Mud er ikke bare en gennemsnitlig ansigtsmaske – det er til gengæld en af de bedste på markedet. I vores test af produktet erfarede vi, at det indeholder omega-3 fedtsyrer, C-vitamin, unik frøolie ekstrakt og ikke mindst arktisk tyttebær. I samme ombæring kunne vi konstatere, at produktet er fri for både parabener og mineralsk olie – til vores store begejstring i øvrigt.

Selve produktet er nemt at arbejde med, og resultaterne kommer hurtigt til syne. Du skal prøve kræfter med dette produkt, hvis du døjer med porer og pletter på huden. Med dette produkt er du sikret en blød og strålende hud, som andre kvinder vil misunde. Spørger du os, så er det et fremragende produkt til prisen.

Anbefaling:Aviendo Natural Arctic Circle 5 Care Face Cream

32

Vejledende pris: 229 kr. (50 ml.)

Forhandler: Aviendonatural.com

Aviendo Natural Arctic Circle 5 Care Face Cream er også et yderst interessant produkt. Der er tale om en yderst effektiv og velduftende dagcreme, som fugter, nærer og desuden er med til at bekæmpe alderstegn. Produktet indeholder arktisk tyttebær, sheasmør og lakridsrodsekstrakt. Fælles for alle disse ingredienser er, at de er spækket med antioxidanter.

Giv produktet en chance – det vil du med sikkerhed ikke fortryde.

Læs mere

Livsstil

Overvejer du at få Botox?

Forfængelig kvinde

En undersøgelse foretaget af P4 København viser, at det bliver mere og mere almindeligt at få lavet kosmetiske skønhedsindgreb som fx Botox.

Den øgede efterspørgsel ses fx tydeligt hos Styrelsen for Patientsikkerhed, ifølge hvem antallet af læger registreret til at udføre kosmetiske indgreb er steget med hele 25 % fra 2013 til 2017. Styrelsen fortæller, at registreringen af medhjælpere under de enkelte læger er steget endnu mere i samme periode.

AK Nygart har mange års ekspertise

Som det fremgår, popper der altså en masse steder op, der kan hjælpe dig med Botox, hvis du overvejer at få behandlet dine rynker og vise dit yngre jeg frem for hele verden.

En klinik, der imidlertid er gammel i gårde og er eksperter, når det kommer til Botox, er AK Nygart.

Stedet sætter en ære i at vejlede dig ud fra en faglig og æstetisk vurdering.

Du får en grundig forundersøgelse

Hos AK Nygart får du en grundig forundersøgelse, når du skal behandles for Botox.

Under din forundersøgelse vil en speciallæge danne sig et helhedsindtryk af dit ansigt og tage udgangspunkt i det til behandlingen. Sammen med speciallægen vil du kigge nærmere på dit ansigts linjer, proportioner, mimik og hudens struktur, og I vil herefter sammen lægge en plan for at opnå den bedste og mest effektfulde behandling med Botox.

Dette kan både foregå på AK Nygart klinik i København, Aarhus eller Lyngby.

Værd at vide om Botox

En Botox behandling er især relevant i tilfælde, hvor dine rynker stammer fra sammentrækninger af musklerne, dvs. såkaldte dynamiske rynker mellem øjenbrynene, smilerynker ved øjnene, i panden, rynker på læberne eller ved næsefløjene. Her er en stor fordel ved Botox, at det sikrer, at musklerne slapper af, hvilket mindsker eller udglatter rynkerne helt.

Undgå et mimikløst ansigt

Din første indskydelse, når du hører om Botox, er måske, at det giver et nærmest mimikløst ansigt. Sådan behøver det dog bestemt ikke at ende. Et godt resultat af din behandling afhænger af, henholdsvis hvor og hvor meget Botox, der indsprøjtes.

Du vidste det nok ikke, men faktisk er Botox en enormt sikker behandlingsform og den mest udbredte lægelige kosmetiske behandling på verdensplan.

Individuel rådgivning hos AK Nygart

Behandling af rynker kræver individuel rådgivning, og her kan AK Nygart give dig den bedst mulige og mest objektive rådgivning. AK Nygart var en af de allerførste klinikker, der introducerede Botox i Danmark.

Læs mere om at få Botox hos AK Nygart.

Læs mere

Bolig

Guide til indretning af stue og køkken

Køkken

I dag skal det handle om boligindretning – nærmere betegnet stueindretning og køkkenindretning. Det er nemlig nogle af de rum, som vi danskere tilsyneladende har allersværest ved at indrette. Det kan der være forskellige gode grunde til, men det korte og det lange er, at vi hjælper dig med at indrette dit hjem på moderne og praktisk vis. Dyk ned i vores guide for at tilegne dig en masse ny viden og inspiration.

Den røde tråd

Om du er mest til klassisk, minimalistisk, eksklusiv eller retro indretning, så må du ikke glemme den røde tråd. Det er nemlig altafgørende, at dit hjem hænger sammen stilmæssigt. Det betyder helt konkret, at du skal være påpasselig med at kombinere alt for mange stilarter og farver. Dermed ikke sagt, at et hjem absolut skal være sort og hvidt for at være stilrent.

Der findes ingen regler for, hvordan man skal indrette sit hjem, men det er altid en god idé at holde fast i én og samme indretningsstil. Dette kan selvfølgelig blive et problem, hvis man er et par, som ikke har samme holdning til moderne boligindretning. Derfor kan det blive nødvendigt at gå på kompromis, idet man ikke kan få alle ønsker opfyldt.

Mobelstrom.dk – Alt til boligen i nordisk og rustikt design

Indretning af stuen

Lad os starte med stuen.

Stuen er foruden soveværelset det rum, vi danskere tilbringer allermest tid i. Af følgende grund er det vigtigt, at stuen summer af hygge og tryghed. Det er netop her, at dine indretningsevner kommer på prøve. Det gælder nemlig om at indrette stuen hyggelig.

Start evt. ud med at købe en stor og ergonomisk sofa samt et moderne sofabord. Det er trods alt svært at undvære en blød sofa, hvor man kan flade ud, mens man ser en god film eller læser en medrivende bog. Du kan evt. købe sofa og sofabord i et sæt, hvis du vil være sikker på, at stilarten er den samme. Udforsk udvalget af sofaer og sofaborde online – her er udvalget størst.

Dernæst bør du shoppe nogle praktiske opbevaringsmøbler. Du kan for eksempel kigge nærmere på de mange moderne skænke og vitrineskabe, som kan rumme både porcelæn, mapper, gamle familiebilleder, pyntefigurer og meget mere. Der findes masser af fine vitriner til fair priser.

Møbelstrøm

Indretning af køkkenet

Så er turen kommet til køkkenet.

Et godt køkken skal først og fremmest være udstyret med alt i maskiner og desuden byde på god plads, så man kan nyde både at tilberede og spise mad.

De fleste kan nikke genkendende til, at spisebordet er køkkenets vigtigste møbel, hvorfor det vil give god mening at købe det som det første. I forhold til valg af spisebord bør man gøre sig tanker om både størrelse, materiale og økonomi. Du kan med fordel vælge et spisebord, som er let at vedligeholde og rengøre.

Skal køkkenets vægge piftes lidt op, kan man også overveje at købe praktiske hylder. Det er alt andet lige en oplagt måde at vise familiens bedste billeder frem på. Man kan også bruge hylder til mange andre formål – for eksempel til opbevaring. Spar både tid og penge ved at købe dine hylder online.

 

Læs mere

Bolig

Tre skønne og feminine tips til indretning af stuen

Hjem

Hvis du ønsker at gøre din stue endnu mere indbydende, så er der råd og vejledning at hente. I dette skriv har vi nemlig gravet tre skønne tips frem, som kan være med til at give dig en stue, som du kan være endnu mere stolt af at vise frem. Det er endvidere vigtigt for os at understrege, at disse tips vil ligge forskellige steder på den økonomiske skala. Derfor burde der være noget for enhver smag og økonomi. Lad os kaste os ud i det.

Tip 1: Benyt dig af billeder til stuen

Har du endnu ikke nogen billeder hængende i din stue, så er det på høje tid. Billeder til stuen er nemlig et must, hvis du ønsker at skabe en atmosfære og stemning, som sætter sit præg i dit hjem. Det er naturligvis også muligt med et maleri, men billeder til stuen skaber en lidt mere moderne atmosfære, hvorfor du kunne overveje, om ikke det skal prøves af. Det er endvidere en ret billig løsning. Se blot denne plakat af en grøn plante, som nemt kan skabe en fantastisk stemning i dit hjem.

Billeder til stuen

Tip 2: Overvej om du skal investere i nye møbler

Dine nuværende møbler har du højst sandsynligt haft i adskillige år. Overvej derfor, om det er ved at være tid til, at din kære sofa eller dit gamle stuebord skal skiftes ud. Din indretning af stuen skal gerne afspejle, hvem du er som person, hvorfor du her gerne må spendere lidt ekstra for derved at imponere dine gæster.

Tip 3: Er den nuværende maling på væggene den rigtige?

Det kan være et svært spørgsmål at besvare. Derfor anbefaler vi dig, at du finder inspiration på nettet (eksempelvis på Pinterest eller på Instagram). Det kan nemlig gøre underværker at skifte farverne på væggene i stuen – prøv det selv.

Læs mere

Børn og unge

Hvad giver man en nybagt mor i gave?

Gave

En nybagt mor fortjener alt den opmærksomhed, kærlighed og forkælelse, som hun overhovedet kan få. Fælles for alle nybagte mødre er, at de har gennemlevet en hård og følelsesladet tid, hvorfor de fortjener at blive nusset lidt ekstra om.

Er du søster, ven, kollega eller far til en nybagt mor, skal du på udkig efter en passende gave til hende. Mangler du gode gaveidéer? Så sæt dig til rette og nyd vores mange interessante idéer.

Gaver til moderen

Den nybagte mor har allerede fået det mest værdifulde i verden – et barn. Dermed ikke sagt, at hun ikke vil blive glad for en lille gave udvalgt specielt til hende. Skal du gøre hende glad, så kan du med fordel overveje en af følgende gaveidéer:

 • Gavekort til en kropsbehandling (for eksempel massage)
 • Gavekort på en cafétur
 • Smykker
 • Blomster og chokolade (det sikre valg)
 • Nyt til hjemmet

Det er nærmest kun fantasien, som sætter grænser for, hvad man kan give en kvinde, som lige har født. Brug din fantasi og vælg en gave, som du er overbevist om vil vække glæde og taknemmelighed.

Legetøj

Gaver til barnet

Du kan ved at købe ting til barnet glæde både barnet og moderen. Det må siges at være en win-win situation, men hvad skal man købe til et nyfødt barn? Det afhænger først og fremmest af, hvad barnet mangler. Nogle forældre køber jo alt, lige fra tøj og udstyr til møbler, lang tid inden fødslen. Dog kan man næsten altid bruge lidt ekstra legetøj, bøger, pusleposer m.v. Alle disse ting kan købes her: https://loukrudt.dk/ (dansk forhandler)

Herunder kommer vi med vores absolut bedste gaveidéer til barnet:

 • Sutter
 • Uroer
 • Pusleposer (køb med fordel et sæt)
 • Opbevaringsposer (til legetøj)
 • Stofbleer

Som du måske kan fornemme, er der muligheder nok. Det skulle dermed være muligt at finde en passende gave til barnet. Spørg evt. moderen, hvad de mangler til barnet.

 

Læs mere

Kærlighed

Forkæl din udkårne i anledning af valentinsdag

Romantisk date

14. februar er årets vigtigste dag for manges vedkommende – det er nemlig valentinsdag. Denne særlige mærkedag er også kendt som de elskendes helligdag. Det hænger naturligvis sammen med, at der er tale om en dag, som står i kærlighedens tegn.

I dag markeres omtalte mærkedag i hele verden. 14. februar er faktisk den dag på året, hvor der sælges allerflest blomster og chokolade.

Det er mest almindeligt, at manden forkæler kvinden med romantiske gaver, men det skal ikke afholde dig fra at give manden i dit liv en lille gave. I denne artikel kommer vi med en række gaveidéer til din kæreste eller mand.

En romantisk hilsen

En romantisk hilsen i form af røde roser og en lille hilsen vil falde i enhvers smag, hvorfor det er en gaveidé, som er værd at tage til overvejelse. Du kan typisk sende fra 5 og op til 100 roser – alt efter budget. Dertil kan du tilknytte et lille kort, hvor du udtrykker din kærlighed. Du kan købe din valentinsgave til ham på nettet, hvis denne gaveidé lyder interessant i dine ører.

Det er via internettet ikke kun muligt at bestille roser til levering. Du kan også bestille øl, vin, chokolade og meget mere. Med andre ord findes der masser af alternativer til roser.

Et afslappende weekendophold

Længes du efter kvalitetstid med manden i dit liv, kan du overveje at arrangere et weekendophold, hvor der er fuld fokus på afslapning og forkælelse. Der er rig mulighed for at finde gode tilbud på romantiske weekendophold for par, så hvad venter du på? Et weekendophold med spa, god mad og massage er et sikkert hit.

Et afslappende weekendophold behøver ikke at koste mere end et par tusinde. Du kan evt. søge efter såkaldte deals, hvis dit gavebudget er begrænset. Det er jo tanken, som tæller.

En gavekurv med nøje udvalgte ting

Du kan også overveje at købe en fin kurv, som du kan fylde med ting og sager, som din mand godt kan lide. De fleste mænd er glade for øl, chips, kaffe og lakrids, så her har du den første håndfuld idéer til, hvad du kan putte i kurven. Du kan også fylde kurven med kosttilskud, hvis din mand går meget op i træning og sundhed. Det vigtigste er, at tingene passer til netop din mand med udgangspunkt i hans interesser.

Dette er uden tvivl en af de mest personlige og kreative gaveidéer.

Læs mere

Populære indlæg