Følg os

Mode

Det siger dine sko om dig

Kvinde iført sneakers

En kvinde kan have en masse forskellige slags sko, men de sko som du bærer, kan fortælle meget om, hvem du er som person og kan desuden afspejle dit daglige humør, som de fleste mode- og skønhedsprodukter.

Dit valg af sko siger desuden noget om vores praktisk orienteret du er, samt hvor vigtig din påklædning er i forhold til dette. Det er eksempelvis meget forskelligt, hvor tilpas nogle føler sig iført hæle, fremfor sneakers. Og så siger dine sko selvfølgelig også noget om, hvordan du vælger at prioritere dine penge og hvad du har råd til.

Man kan altså få super meget ud af at kigge på folks forskellige valg af sko, og efter at have læst denne artikel, få du måske også selv et bedre indblik i, hvorfor du vælger dit fodtøj som du gør.

Dig der elsker hæle

Hvis der er ét ord, der skal beskrive den person, der typisk vælger at tage høje hæle på, så er det selvsikker.

Et par hæle gør dig højere og derfor mere synlig. Dermed kan et par høje hæle altså hjælpe dig med at gøre dig mere synlig.

Alt afhængigt af, hvilken type hæl du vælger, er der dog stadig stor forskel på hvem du er som person. Eksempelvis er du mere nede på jorden, hvis du vælger et par lave og tykke hæle, fremfor hvis du vælger et par stiletter, der signalerer målrettethed, meget selvtillid, samt en tendens til at fylde meget som person.

Dine sporty sneakers er det bedste

Langt de fleste vælger i nutidens Danmark at iføre sig et par sporty sneakers, som en god hverdags sko. Dette skyldes blandt andet at det er en typesko, som de fleste føler sig godt tilpas i fysisk, og man afviger heller ikke så meget, når der er så mange andre, der vælger at iføre sig sneakers på samme vis.

Der er dog stadig mulighed for at vælge din helt egen specielle type sneakers, så du stadig kan skille dig lidt ud. Desuden er der også stor variation i priserne, når det kommer til sneakers. Nogle er nemlig helt specielle og er svære at få fat i, mens andre blot er af et dyrt mærke, og det koster derfor noget mere at gå i denne type.

Når du er en person, der er ekstra glad for at gå i sneakers, er du typisk meget social og praktisk anlagt, men samtidig noget atletisk, da du bedst kan lide, at dine sko ikke begrænser dig fysisk.

Støvler, skoen der kan alt

Der findes mange forskellige slags støvler, til mange forskellige slags formål.  Alligevel er støvler på et vis plan, en mellemting mellem høje hæle og sneakers. Du vil nemlig både gerne se præsentabel ud, mens det også meget gerne må være praktisk.

Som person er du derfor meget velovervejet i forhold til de ting du skal, og kan bedst lide, når du ikke begrænses af dit fodtøj. Du har nemlig både muligheden for at kunne gå lidt længere, men samtidig ser du også trendy nok ud, til at kunne gå ind på en lidt finere restaurant.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mode

Fire gode grunde til at købe bæredygtigt tøj

Bæredygtigt tøj

Bæredygtighed er mere end nogensinde før blevet en fast del af vores hverdag, og mange forbrugere har allerede inkorporeret bæredygtige vaner i deres hverdag, og dette gælder både, når der handles fødevarer, tøj og elektronik. Bæredygtighed inden for tøjbranchen er heldigvis også blevet et vigtigt koncept for mange tøjmærker at inkorporere, og i dag kan du købe bæredygtigt tøj fra mange forskellige mærker. Herunder kommer fire gode grunde til, hvorfor du også bør investere i bæredygtigt tøj.

1. Du er med til at stoppe overforbrug

En af de vigtigste grunde til, hvorfor du bør overveje at kigge dig om efter bæredygtigt tøj, er fordi, du således kan være med til at stoppe det massive overforbrug, som særligt tøjindustrien oplever. Det er blevet almindeligt at smide sit tøj ud efter ganske kort tid. Det har både noget at gøre med den måde, tøjet bliver produceret på, der gør det ekstra sårbart, men det har i lige så høj grad noget at gøre med den måde, vi anser tøj som værende ligegyldigt, hvis vi ikke lige bruger det så tit.

2. Tøjet holder i længere tid

Bæredygtigt tøj holder længere, da det er lavet af gode og slidstærke materialer. Sørger du derfor for at investere i noget tøj, som du kan se dig selv gå med over længere tid, vil du ikke blive skuffet over at have anskaffet dig noget tøj fra et mærke, der går op i bæredygtighed. Hvem vil ikke gerne have tøj i klædeskabet, der holder i mange sæsoner frem?

3. Bæredygtighed er fremtiden

Du kan sagtens regne med, at bæredygtighed bliver fremtiden, og at vi fremover vil få et andet og mere funktionelt syn på tøj. Vi kan altså lige så godt begynde at inkorporere bæredygtighed i vores hverdag allerede nu, da det i fremtiden uundgåeligt vil blive det helt store – ikke bare inden for tøjindustrien, men også når det kommer til fødevarer, emballage og meget andet.

4. Der er ingen plan B

Når det kommer til de udfordringer, vi i dag står over for med drastiske klimaændringer, er det svært ikke at se alle de mange fordele, som bæredygtighed kommer med. Tankegangen i at ting skal holde i lang tid, før vi udskifter dem, virker umiddelbart ganske logisk, men i realiteten er der ikke nok, der udlever denne tankegang i praksis. Der er ikke nogen plan B, og vi har kun denne klode, som vi alle bør passe bedre på. Dette kan gøres på mange måder, og en af disse er altså at handle mere bæredygtigt.

Læs mere

Mode

Gør mere ud af dig selv: 3 tips til at blive mere attraktiv

Nydelig ung kvinde

Vi ønsker alle sammen at præsentere os nydeligt, og det ligger helt naturligt til vores natur, at vi gør hvad vi kan for at fremstå attraktivt når vi møder nye mennesker. Selvfølgelig så er der forskel på folk, og nogen går meget mere op i det end andre.
Med hvad er attraktivt? Vi har alle sammen forskellige præferencer for hvad der er attraktivt, men alligevel så findes der enkelte træk, som de fleste finder attraktive. Nogle faktorer skifter fra årti til årti, ligesom vi som mennesker konstant udvikler os.

De sociale medier har meget stor del i, hvad vi som samfund finder attraktivt, og derfor er der heller ikke længere stor forskel fra land til netop. Med de tilgængelig sociale medier bidrager med, så kan vi finde inspiration på den anden side af jorden, ved blot at klikke et par gange på vores telefon. Det er både godt og skidt, men mest af alt fascinerende.

Sørg for at kroppen er sund – healthy body, healthy mind

Det første man skal sørge for, er at holde sin krop ved lige. Og hvordan gør man det? Du har nok gættet det – træning og sund kost. De færreste ser sunde ud, hvis de leve af chips og cola og samtidig heller ikke træner. Men det er ikke kun for udseendets skyld, for det giver også en masse selvtillid at holde kroppen sund. Man har det godt og føler sig tilpas i sit eget ”tempel”. Den selvtillid bærer man rundt på døgnet rundt, og selvtillid er særdeles attraktivt. Det er måske undervurderet, men selvtillid har meget at sige når det kommer til at være attraktiv. Hvordan du bærer dig rundt, og føler dig selvsikker er altså et udkom af den måde du føler, og det kan påvirkes ved træne og spise sundt.

Klæd dig præsentabelt – aldrig underdress

Look good, feel good – det har du måske hørt før. Hvis du sørger for at have styr på garderoben, og kan finde ud af at sammensætte nogle fede looks, så bliver du automatisk mere attraktiv. Det samme gælder for make-up, at man sagtens kan tage lidt mascara på, når man skal ud. Man behøver ikke sminke sig helt op, men at gøre sig selv lidt frisk betyder meget. På Mytrends.dk finder du en masse idéer til makeup og mode som kan være med til at gøre dig mere attraktiv.

God humor er attraktivt i sig selv

Det behøver ikke udelukkende at være i syne, for at det kan være attraktivt. En god personlighed med en god humor kan også være attraktiv, og ofte overskygger personlighed faktisk de fysiske rammer. Det er personligheden man skal holde ud, og som regel begynder man at tiltrækkes personer med gode personlige egenskaber, herunder humor.

Det er altså vigtigt at man ikke kun fokuserer på den overfladiske verden hvis man vil være attraktiv. Vær en god person, udadvendt og med god humor – det er klart det din bedste egenskab.

Læs mere

Mode

Lacoste: Moderne tøj til enhver lejlighed

Lacoste

Som de fleste andre danske kvinder er tøj næppe en mangelvare for dig. Man kan dog godt opleve, at meget af det tøj man har liggende i garderoben ikke længere passer en – enten størrelsesmæssigt eller stilmæssigt.

Er ovennævnte netop tilfældet for dit vedkommende, så skal du på udkig efter moderne tøj. Lacoste kan i den forbindelse være et godt valg af tøjmærke. De designer og fremstiller i hvert fald kvindetøj (og herretøj) til stort set alle lejligheder. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at Lacoste hovedsageligt gør sig i herretøj. Mangler du derfor en gaveidé af den bløde kaliber til en mand, så overvej at give ham en polo eller et par sko fra dette glimrende mærke. I kan evt. købe matchende tøj, hvis I finder det hyggeligt.

Er Lacoste pengene værd?

Lacoste er ingenlunde et billigt tøjmærke. Derfor vil der helt naturligt opstå følgende spørgsmål; er tøjet pengene værd?

Svaret vil nok afhænge af, hvem man spørger, så vi kan naturligvis kun svare på egen regning. Selvom der er en vis prestige i at bære den lille krokodille (logoet) på ens tøj, så er der også andre gode grunde til at købe tøj fra Lacoste. Lacoste slår sig også på bæredygtig udvikling, høj kvalitet og høj komfort. Her får du altså noget tøj, som du kan føle dig rigtig godt tilpas i, og som holder pasformen og kvaliteten vask efter vask.

Tøjet er ikke kun tilegnet aktive danskere

Lacoste og deres tøj er ganske rigtigt blevet lavet i samarbejde med en kendt tennisspiller, René Lacoste, som har lagt navn til mærket. René var med til at grundlægge mærket tilbage i 1933, kort efter han indstillede sin professionelle tenniskarriere. Den franske forretningsmand og tennisspiller døde i 1996, men hans livsværk – det meget populære tøjmærke – lever fortsat i bedste velgående.

Selvom der står en forhenværende tennisspiller bag mærket, så forholder det sig ikke sådan, at tøjet fra Lacoste udelukkende er henvendt til aktive danskere. F.eks. vil en polo fra det franske tøjmærke kunne gå an til såvel arbejde og sport som mindre formelle fester. Du kan også pakke dig ind i en stor og varm sweater om søndagen, hvis du nyder at bruge søndagen på sofaen med en god film.

Lacoste er mest kendt for deres poloshirts, men udvalget består også af shorts, svedbånd, t-shirts, kasketter, underbukser, sko og meget mere. Du kan opleve det hele via spreeglee.com, hvor udvalget dog udelukkende består af Lacoste tøj til mænd.

Læs mere

Mode

Tips til at finde årets nytårsoutfit

Nytårsoutfit

Der er ikke mange dage til, at nytårsaften står for døren. En fantastisk festaften som de fleste af os ser frem til. Ofte medbringer denne aften dog en enkelt udfordring, som kan overskygge dagen; hvad skal man have på, for at skyde det nye år ind på bedst mulig vis?

Et nytårsoutfit kan være svært at vælge, og derfor kan det være rart med lidt tips og tricks til, hvordan man finder det helt rigtige outfit til den store aften. Vi håber, at nedenstående artikel kan hjælpe dig på rette vej, så du forhåbentlig ikke skal gå og tænke mere over dette, men i stedet for kan nyde den store aften med venner, familie eller bekendte, som du holder af.

Det kan være en idé at kigge efter større brands

Ofte er man ude i dårlig tid, når der skal vælges et outfit til nytår. Derfor kan det være en fordel, hvis du kigger efter større brands, som du allerede kender, da du her kender til pasformen. Alternativet er at gå efter et mindre brand, som du måske aldrig har hørt om, men er du ude i dårlig tid, så kan du risikere, at der er behov for at sende det nye outfit retur, fordi størrelserne simpelthen ikke passer. Det vil du naturligvis gerne undgå.

Et af de brands, der især har udmærket sig på det sidste, er Neo Noir. Neo Noir er et dansk fashion brand til kvinder, og vi vil vove og påstå, at langt de fleste kvinder vil kunne finde et helt fantastisk outfit til nytår, hvis der kigges efter et Neo Noir sortiment.

Vil du se mere til Neo Noir, så klik her: https://www.mollyogmy.dk/collections/neo-noir

Find inspiration på de sociale medier

Sociale medier såsom Facebook, Instagram og Pinterest er fantastiske at finde inspiration på. Især sidstnævnte to kan være fremragende at søge inspiration på. Det kan være svært selv at forestille sig, hvad der vil se godt ud til nytårsaften, og derfor benytter mange sig af at kunne finde inspiration på sociale medier, for derved at kunne se tøjet på en anden. Det kan ofte være nemmere at forestille sig sit outfit, hvis man i forvejen har set det på en anden.

Prøv blot at åbne disse sociale medier og søge efter nytårsoutfit eller tilsvarende keywords/hashtags. Du vil hurtigt falde over et hav af outfits, der kan inspirere dig til lige netop din beklædning til nytårsaften.

Læs mere

Mode

Sådan shopper du tøj med god samvittighed

Bambustøj kvinder

Miljø og bæredygtighed fylder meget i mange menneskers hverdag, og det er blevet vigtigere end nogensinde før at tænke på klimaet i forbindelse med mange af hverdagens gøremål. En af de største belastninger for klimaet er tøjindustrien, og derfor kan det være svært at gennemskue, hvordan man kan shoppe uden at skade klimaet unødvendigt. Her kan tøj af bambus være en god løsning for dig, der gerne vil have tøj af god kvalitet og samtidig være skånsom mod miljøet.

Bambus toppe til kvinder er en ideel tilføjelse til garderoben

Toppe er en nødvendighed for mange og en fast del af garderoben for mange kvinder. Toppe er ideelle om sommeren, når det er for varmt til både lange og korte ærmer. Men også om vinteren kan en top være en fornuftig og funktionel beklædningsdel, som med fordel kan benyttes indenunder andet tøj.

Det er dog ikke alle toppe, der er af lige god kvalitet. Er du træt af at eje toppe, der hurtigt går i stykker, bliver misfarvede eller mister formen, kan bambus toppe være et fornuftigt valg. Foruden at bambusmaterialet i generel forstand er lig med høj kvalitet og skånsomt mod miljøet, er der mange fordele ved at vælge bambustøj, som kan forbedre din hverdag på mange punkter. Materialet er nemlig både antibakterielt, svedabsorberende og lugthæmmende, så du ikke behøver at bekymre dig om uønskede lugte gennem dagen.

Bambustøj til kvinder

Bambus t-shirts til damer er populære

T-shirts er at finde i de flestes garderober, da t-shirts kan være velfungerende i kombination med mange andre beklædningsdele. T-shirts kan både benyttes som del af formelle og uformelle outfits og er derfor essentielle at eje for mange.

De fleste t-shirts bliver dog hurtigt slidte, hvis de ikke er fremstillet i et holdbart materiale. Den dårlige kvalitet kan derfor ofte tydeligt ses, hvilket ofte også fører til, at disse t-shirts hurtigt bliver udskiftet. Derfor kan det være en god idé, hvis man vælger at investere i bambus t-shirts, der kan holde sig pæne i lang tid.

Bambusstrømper til kvinder er et godt alternativ

Strømper kan ofte virke som en kedelig og ligegyldig beklædningsdel, og mange hader at bruge penge på noget så banalt. Men når nu du alligevel skal købe strømper, så brug da dine penge på bambusstrømper til kvinder, som i det mindste er komfortable og hjælper med at holde fødderne friske i løbet af dagen. Det bør du unde dig selv og dine fødder.

Læs mere

Mode

Et fuldendt outfit indeholder stilfulde smykker

Kvindesmykker

En stilfuld kvinde skal ikke kun have styr på selve tøjet og skoene. Der skal også gøres tanker om smykkerne, som naturligvis skal være on point. I sjældne tilfælde fungerer et outfit bedre uden smykker, men i langt de fleste tilfælde vil smykker lige give outfittet 10 % ekstra. Du bør derfor ikke være i tvivl om, hvorvidt det giver mening at investere i accessories. Din udfordring bliver at finde nogle smykker, som passer til din stil og din personlighed. Den opgave hjælper vi dig gerne med at løse.

De fleste kvinder ejer ikke blot et smykkeskrin fyldt med smykker. Mange har valgt at dedikere en hel skuffe til diverse accessories, fordi de har så mange items. Det kan du også vælge at gøre, hvis din samling af smykker er blevet så stor, at dit smykkeskrin ikke længere er tilstrækkeligt stort. Du kan også vælge at sælge dine brugte accessories, så du får råd til lidt nyt. Efterspørgslen på brugte accessories er faktisk ret stor.

Det mest uundværlige smykke

… er uret.

Som kvinde kan man ikke få for mange smykker. Du har sandsynligvis masser af halskæder, armbånd, øreringe og diverse piercinger, men ejer du også et feminint og trendy ur? Ellers bør du slå ørerne ud, så vi kan fortælle dig, hvordan du finder det perfekte armbåndsur.

Uret er det vigtigste smykke, fordi det ikke kun har en positiv indvirkning på dit udseende, men også byder på praktiske funktioner. Foruden at kunne holde øje med klokken vil du kunne måle både puls og holde dig opdateret med datoen, hvis du investerer i et trendy ur. Rigtig mange moderne ure byder dog kun på tidsvisning, hvilket i og for sig også er fint.

Rolex leverer dit drømmeur

Rolex er et af de mærker, som man simpelthen ikke kan komme udenom, når snakken falder på eksklusive ure. De står nemlig bag nogle af de mest luksuriøse ure – til både mænd og kvinder – i hele verden. Desværre har langt fra alle råd til deres ure, da priserne starter fra omkring 35.000 kr. De dyreste ure fra mærket koster over 300.000 kr. Ergo er der ikke noget at sige til, at du overvejer, om et sådant ur er det rette for dig.

Har du været flittig til at spare op, og vil du gerne forkæle dig selv, så tøv ikke med at købe et armbåndsur fra dette eksklusive brand. Rolex dameure kan med god grund købes online, hvor udvalget er stort, og der er styr på sikkerheden.

Læs mere

Mode

Køb din faux fur pelsjakke online og spar penge

Kvinde i pelsjakke

Der går ikke længe, før sommeren er ved at være ovre, og vi atter kan se frem til kolde morgener og behovet for at tage en jakke på. I år er, ligesom sidste år, bestemt ingen undtagelse indenfor modebilledet – faux fur pelsjakker bliver et kæmpe hit, og du kan dermed godt forberede dig allerede nu.

I denne artikel kigger vi lidt nærmere på, hvordan du kan spare penge på at købe uægte pelsjakker på nettet. Der kan nemlig være mange tusinde kroner at spare, og du vil derudover kunne spare en masse tid, hvis du blot klikker din nye fake fur jakke hjem online.

Udvalget af faux fur er stort online

En af de største fordele ved at handle online er, at udvalget er så stort, som det nu engang er. Det kræver ikke ret mange klik eller søgninger, så eksponeres du straks for flere tusinde forskellige fake fur jakker, som kunne have din interesse. Forhandlere slås for at få lov til at servicere dig, og du som forbruger har i højeste grad de gode kort på hånden, når det kommer til at finde den bedste og billigste faux fur jakke.

Internettet er ekstremt transparent hvad priser angår, og derfor kan du ved hjælp af få klik finde frem til den faux fur jakke, som er bedst i pris, og som passer bedst til dig. Det kræver ikke ret lang tid, og set i forhold til priserne i fysiske butikker, så vil du typisk have sparet en god sjat penge.

Læs altid levering- og returneringspolitikken

Når du skal handle på nettet, og især når det omhandler tøj, så er det en god idé at læse leverings- og returneringspolitikken for den givne butik. Du skal nemlig være sikker på, at du relativt nemt kan ombytte størrelsen på din fake fur jakke, hvis ikke den passer. Skulle den mod forventning slet ikke leve op til dine forhåbninger, så skal du naturligvis også kunne returnere den, så du kan få dine penge tilbage.

Mange glemmer ofte at læse disse politikker, før de handler hos en webshop. Det kan lede til ærgerlige overraskelser, hvorfor vi anbefaler, at du altid læser politikkerne igennem først, før du handler et sted. På den måde undgår du trælse oplevelser med en webbutik, som i og for sig kunne have været undgået.

Vi håber, at du finder frem til den faux fur jakke, der falder bedst i din smag.

Kilde: https://americandreams.dk/da/toj/jakker-veste/pelsjakker/

Læs mere

Mode

Sofie Schnoor – lækkert tøj og sko til kvinder

kvinde kigger på sko

Når du vil klæde dig moderigtigt og stilfuldt på fra top til få, får du masser af valgmuligheder med de mange styles fra Sofie Schnoor. Det er unikt og karakterfuldt tøj, som kan mixes og matches, så det passer til din smag.

Det danske modebrand blev grundlagt i år 2001 og producerer i dag tøj og sko til kvinder i alle aldre. De forskellige kollektioner er bygget op omkring de behov, som kvinder har i forhold til tøj. Det skal være stilfuldt, funktionelt og personligt.

Autentiske og personlige styles skabt til hverdagen

Det danske modebrand startede med at lancere sko. Herefter fulgte udviklingen af børnetøjskollektioner. I dag er modebrandet vokset sig stort og tilbyder et smagfuldt udvalg af modetøj i bedste kvalitet til kvinder.

Mange kvinder holder af Sofie Schnoor som følge af den personlige og hverdagsinspirerede stil. Chefdesigneren (som har lagt navn til brandet) har gjort den autentiske tilgang til én af sine kerneværdier. Det har stor betydning som kvinde og som mor, ægtefælle og veninde at kunne klæde sig i tøj, som passer til hverdagenes mange opgaver og aktiviteter.

Det store udvalg af forskellige styles henvender sig både til arbejde og til fritid. Du kan vælge de overdele og underdele, som passer til dig både i snit og i look.

Den stærke holdning til, at tøjet skal være funktionelt, smitter ikke kun af på de mange designs og modeller. Også kvaliteten af tøjet afspejler en holdning til, at tøj skal være slidstærkt og kunne bibeholde sin elegance i lang tid frem.

Find dine favoritter i det store udvalg

Der er rig mulighed for at opbygge eller fuldende din garderobe med det smagfulde udvalg hos Sofie Schnoor.

Du kan blandt andet vælge mellem følgende styles hos det danske modebrand:

  • Multi skirt
  • Bomberjakke
  • Bluser, T-shirts, strik
  • Bukser
  • Jumpsuit
  • Regntøj
  • Sko

Om du er på udkig efter outfit til sommerferien, eller om du har brug for fornyelse til efteråret eller vinteren, kan du finde det tøj, som matcher dine ønsker.

Det særlige ved modebrandet er, at du både finder tøj og sko. Fodtøjet har altid været i fokus for den kvalitetsbevidste chefdesigner, og derfor får du et bredt udvalg af sko, støvler og sandaler at vælge imellem. Med det store udvalg kan du skabe det look, som matcher din personlighed. Om du er til boots i råt udtryk eller til romantiske og feminine slip-ins, kan du finde begge udtryk hos Sofie Schnoor.

Lækkert tøj og sko til kvinder skal skille sig ud fra mængden, og når du handler modetøj, skal det kunne ses på dit outfit, at du går op i kvalitetsdesigns. Farverne i tøjudvalget er med til at gøre det danske brand unikt og afholdt. Grønne sko med hæle, guldkjole, afslappede bukser med feminint mønster eller moderigtige dyreprint på skjorter er blot et lille udsnit.

Tøjdelene findes i alle de klassiske kvindestørrelser fra S til XL. Dermed kan enhver kvinde komme til at klæde sig personligt og stilrent på fra top til tå.

Læs mere

Populære indlæg