Følg os

Sundhed

Botox er også en (populær) mulighed i det nye årti

Botox

Botox er sat i verden for at rette op på nogle af de udseendemæssige ting, du ikke er helt tilfreds med. Der er vel at bemærke tale om et godkendt og anerkendt lægemiddel, der har været brugt i utallige år. Også i dette årti kan man få en Botox behandling. I artiklen vil du kunne læse stort set alt om behandlingsformen og dertilhørende effekt, holdbarhed, behandlingssteder m.v.

Botox bruges både til behandling og forebyggelse

Botox er ikke kun for dig, der vil se smukke resultater nu og her. Du kan også få glæde af behandlingen, hvis du er interesseret i at forebygge bl.a. rynker. Dette kan være belejligt, hvis man er oppe i årene og formentlig snart bliver plaget af rynker.

En af de store fordele ved Botox behandlinger er, at de virker hurtigt. Allerede inden for de første par dage efter endt behandling vil du kunne se effekten. Der kan dog gå op til to uger, inden den fulde effekt har indtruffet. I samme anledning er det relevant at sætte fokus på holdbarheden, for hvor lang tid holder resultatet? Svaret afhænger af, hvor mange behandlinger du har fået foretaget. Har du netop fået foretaget din første behandling, så må du påregne en holdbarhed på mellem 3 og 5 måneder.

Før-og-efter billeder siger mere end tusinde ord

Vi kunne godt skrive både 1.000, 5.000 og 20.000 ord om, hvad man kan forvente sig af en Botox behandling. Vi vil dog mene, at du får mere ud af at udforske nogle af de mange før-og-efter billeder, du finder på din foretrukne kliniks hjemmeside. Her vil du typisk opleve, at behandlingen har gjort en verden til forskel. Der er dog ingen garanti for, at du vil opleve et lige så pænt resultat. Resultatet afhænger nemlig af mange faktorer, som klinikken vil kunne gennemgå sammen med dig til en konsultation.

Hvad koster Botox?

Prisen på en Botox behandling afhænger af mange parametre. Det vigtigste parametre er, hvor mange områder der skal behandles. Skal du have behandlet 3 områder bestående af både pande, bekymringsrynke og smilerynker, så betaler du en noget anden pris, end hvis det kun drejede sig om smilerynker. Med andre ord er prisen individuel og afhænger altså af behov. Selvom prisen kan variere, så kan man generelt sige, at Botox behandlinger er rimelige i pris. Du kan evt. lave en afdragsordning, hvis du ikke kan betale 1-2-5.000 kr. på en gang.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *