Følg os

Sundhed

Sådan får du en flottere og mere feminin krop

Aktiv kvinde

Den kvindelig krop har alle dage været et omdiskuteret emne. Gennem tiderne har kropsidealet ændret sig betragteligt. For kun et par århundreder tilbage foreskrev det kvindelige kropsideal en fyldig krop, da det var tegn på velstand. I vore dage er det kvindelige kropsideal snarere en slank og veltrænet krop. Du bestemmer selvfølgelig selv, hvordan du har lyst til at se ud, men ønsker du en slank og sund krop, så kan du med fordel følge de råd, som du bliver præsenteret for om lidt.

Spis sundt

Sund kost har altid været det vigtigste elmenet for en sund og slank krop. Hvis du hver eneste dag fylder dig med chips, chokolade og sodavand, så er der lang vej til en veltrænet og slank krop. Husk derimod at spise sundt og varieret, hvilket vil sige, at du skal have fokus på hver dag at få spist grøntsager og proteinrigt kød.

Husk træningen

Træningen er et andet nøgleelement i jagten på en sund krop. Træn gerne et par gange om ugen, mindst 2-3 ugentlige træningspas vil være optimalt. Du kan variere din træning, alt efter hvad du er mest til. Er du mest til løb, så vil det være et godt valg. Ligesom cykling, svømning eller styrketræning også udgør gode alternativer.

Kvit smøgerne

Det er veldokumenteret, at rygning har store negative konsekvenser for din krop, og derfor skal du stoppe det hurtigst muligt, hvis du bekymrer dig om din krop. Du kan eventuelt prøve forskellige rygstopskurser.

Sov rigeligt

Mange mennesker undervurderer, hvor stor betydning søvn egentlig har for kroppen. Det er utrolig vigtigt at få sovet rigeligt, da kroppen har brug for hvile for at kunne fungere optimalt. Du skal gå efter at få sovet cirka 7-8 timer hver eneste nat.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Livsstil

Tandblegning er for alle – uanset alder og økonomi

Smilende kvinde

Man skal ikke stole på dem, som påstår, at tandblegning er forbeholdt unge og velhavende kvinder. Der skal nemlig ikke mere end én søgning til at dokumentere, at tandblegning ikke behøver at koste store summer.

Så hvordan får jeg hvide tænder uden at tømme min opsparing eller optage et forbrugslån? Du finder svaret i denne guide omhandlende blegning af tænder for alle.

Clinomyn er løsningen på dine udfordringer

Clinomyn tandpasta er tilegnet dig, som døjer med misfarvede og usunde tænder. Dette firma har specialiseret sig i at fremstille tandpasta, som effektivt løser problemet med misfarvede tænder. Tandblegnings-tandpasta fra denne virksomhed kan helt sikkert gøre en forskel for dig, hvis du drømmer om hvide og flotte tænder.

Clinomyn er et kendt brand, så deres produkter koster vel en formue? Nej, de forhandles faktisk til nogle meget konkurrencedygtige priser. Deres specialfremstillede tandpastaer koster kun 39 kr. pr. tube, og du kan frit vælge mellem flere smagsvarianter.

Kvinde med stort smil

Det ultimative sæt til tandblegning

Det er ikke vores opgave at vurdere, hvilke tandblegningsprodukter der er de bedste på markedet, men vi vil gerne præsentere dig for et fantastisk sæt til tandblegning og tandrensning. Du bliver præsenteret for sættet herunder:

 • 1 x maskine
 • 2 x tandpasta

Forhandler: Mundfrisk.dk

Luna Smile er navnet på den fine tandpoleringsmaskine, som bør bruges en gang om dagen. Maskinen byder på to forskellige funktioner bestående af en poleringsfunktion og en lysfunktion. Sidstnævnte funktion er med til at blege tænderne og gøre dem fine.

Luna Smile er udviklet i tæt samarbejde med eksperter på området. Poleringsmaskinen er udstyret med en lille gummikop, som roterer flere hundrede gange i minuttet. Et godt tip er at bruge maskinen efter tandbørstningen om aftenen.

Det er yderst tvivlsomt, at der findes et mere effektivt poleringsredskab til prisen. Man er i hvert fald nærmest sikret et godt resultat med den omtalte poleringsmaskine og den specielle tandpasta. Derfor kan vi varmt anbefale at bestille sættet og give det en oprigtig chance.

Læs mere

Gæsteindlæg

Gæsteindlæg: 3 tips til mere overskud i hverdagen

Glad kvinde

– Gæsteindlæg af Marlene Hviid (@marlene_hviid / mamaandme.dk)

For mange, og måske særligt for småbørnsmødre som jeg selv, kan det være svært at finde tid og overskud nok i hverdagen. Børnene skal hentes og bringes, jobbet skal passes, der skal handles ind, laves mad, gøres rent og når ja, så vil vi egentlig også rigtig gerne se godt ud, være en skøn kæreste og en fantastisk veninde.

Jeg har derfor samlet 3 tips, der har hjulpet mig til mere overskud og nærvær.

1. Planlægning, planlægning & planlægning

Det lyder måske en anelse kedeligt, men ikke desto mindre er det effektivt. Jo mere du som familie får skemalagt, jo lettere er det at få tingene til at gå op i en højere enhed. Sæt jer eventuelt ned hver søndag aften og få styr på kalenderen for den kommende uge. Aftal hvem der henter børn, hvilke dage der kan arbejdes til sent og hvornår aftaler og praktiske gøremål skal krydses af. Faktisk er planlægning helt hype for tiden på både Instagram og Pinterest i form af de såkaldte bullet-journals, der fungerer som detaljerede to-do lister.

Levering af mad

2. Mad til døren

De fleste af os vil rigtig gerne leve sundt og varieret, men vi har svært ved opfinde nye retter og ikke mindst finde tiden til de omfattende indkøb, det kan kræve. Heldigvis findes der efterhånden et bredt udvalg af forskellige løsninger, der gør det hele lidt lettere for dig. Både Årstiderne, Kokkens hverdagsmad og Ret Nemt tilbyder måltidskasser med detaljerede opskrifter og alle råvarer sendt lige til din hoveddør. Andre som for eksempel Sund Takeway leverer færdiglavede retter og hos Nemlig.com kan du shoppe alle dine dagligvarer online. En kærkommen aflastning til en ellers daglig tidsrøver.

Afslappet kvinde

3. Prioriter tid til dig selv

Selvom det måske nogle gange kan virke som om, at det næsten er umuligt at finde tid til dig selv, så sørg for at have det som punkt flere gange i din ugeplan. Tit og ofte er bare 30 minutter nok, – en kort løbetur, en halv times yoga eller et karbad og et kapitel i din yndlingsbog gør underværker for humøret og overskuddet. Husk på at du er en bedre mor og en sjovere kæreste, hvis du føler dig godt tilpas fremfor udbrændt og stresset.

Følg skribenten på Instagram (@marlene_hviid)

Spring, sunday & rosé 🍀 #sundays #luckyme #roséoclock

A post shared by Mama & Me ❥ (@marlene_hviid) on

Læs mere

Livsstil

Udstyr og gadgets til den aktive kvinde

Motion

En aktiv kvinde skal ikke kun have en masse forskelligt træningstøj, men også træningsudstyr og diverse gadgets. Det gælder jo om at være klædt godt på, hvis man skal kunne opfylde sin store drøm om at få en flot og veltrænet krop.

Udstyr og gadgets til træning er en meget bred betegnelse, så du er helt sikkert interesseret i at vide, hvilke specifikke gadgets og redskaber du skal købe til din hjemmetræning. Det kan du selvfølgelig blive klogere på i denne korte guide.

Balancebræt

Træning handler ikke kun om, at man skal opnå øget styrke, selvom styrke naturligvis er en vigtig parameter. Foruden styrke skal du også fokusere på din balance, idet din balance har stor indflydelse på din træning og dit helbred generelt. For at træne din balance rådes du til at købe et balancebræt. Der findes masser af fine balanceredskaber i både plastik og træ, så dit ideelle balancebræt findes også derude.

Du skal som udgangspunkt forvente, at et godt balancebræt koster et sted mellem 300 og 600 kr. Der findes både billigere og dyrere produkter.

Hulahopring

Den aktive kvinde skal også have adgang til minimum én hulahopring. Der er flere gode grunde til at bruge tid på hulahop-træning. Du kan nemlig både forbrænde kalorier og træne dine mavemuskler ved at spendere tid med den kære hulahopring.

Vær opmærksom på, at hulahopringe forhandles både med og uden vægt. For nybegynderens vedkommende vil det selvfølgelig være smartest at købe en hulahopring uden vægt, da man dermed har mulighed for lige at blive komfortabel med træningsformen, før man evt. sætter niveauet op.

De bedste hulahopringe koster omkring 100-200 kr.

Foam roller

Som kvinde vil du helt sikkert have en naturlig interesse i at træne både forlår, baglår, lægmuskler, skinneben og baldemuskler. Hertil kan du bruge forskelligt træningsudstyr – eksempelvis en foam roller. Der er nærmest uanede muligheder med en foam roller, hvorfor det er en god investering.

En foam roller kan koste fra 80 og op til 300 kr.

Stepbænk

Er du allerede indehaver af både balancebræt, hulahopring og foam roller, så kan du supplere med en stepbænk. Der er rig mulighed for at steppe sig i form, så hvorfor ikke bruge penge på en fleksibel og rengøringsvenlig stepbænk til hjemmet?

En stepbænk hjælper dig med at få din puls op, styrke dine muskler i underkroppen, træne din balance og meget mere. Dermed kan du sikre dig en effektiv og varieret træning. En stepbænk kan koste alt fra 300 og op til 1.200 kr. Dette redskab er altså lidt dyrere end de føromtalte redskaber.

Læs mere

Livsstil

Bliv bikiniklar på seks uger

Bikiniklar

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, hvorfor det på ingen måde er for tidligt at sætte gang i træningen. I dag skal det handle om, hvordan man bliver bikiniklar på blot seks uger. Det lyder måske for godt til at være sandt, at det overhovedet kan lade sig gøre, men det kan det altså. Er du interesseret i at kende hemmeligheden bag en flot bikinikrop? Så læs hele artiklen.

Hvornår er du klar til at trække i din bikini?

Det er først og fremmest vigtigt at slå fast, hvornår man er bikiniklar.

Der er mange forskellige definitioner på en bikinikrop. Den ene definition er ikke nødvendigvis mere rigtig end den anden, hvorfor du selvfølgelig har lov til at have din egen definition. Det vigtigste er, at du sætter nogle konkrete mål. Dine mål kan for eksempel være at få slanke lår, en flad mave og faste baller, inden sommeren er over os. Alle disse mål kan du nå på blot seks uger, hvis du er villig til at give den gas på alle parametre.

Sådan bliver du bikiniklar

I dette afsnit kommer vi med en række konkrete tips til at blive bikiniklar på ingen tid. Det er herfra op til dig, hvor meget tid og energi du vil lægge i din træning. Du kan om ikke andet gøre klogt i at gøre følgende:

 • Sæt mindst én time af til træning hver dag (både styrke og cardio)
 • Sæt ekstra stor fokus på de vigtigste områder (mave, arme og lår)
 • Spis sundt og varieret
 • Kvit alkohol og cigaretter
 • Undgå at overspise
 • Sov godt og rigeligt
 • Få en motiverende træningsmakker

Billig Fitness vil hjertens gerne hjælpe dig med at blive bikiniklar. De kan ikke bestemme, hvornår og hvor meget du skal træne, men de kan bidrage med udfordrende og effektive træningsredskaber. Du kan eksempelvis investere i en hulahopring, yogamåtte, sjippetov og foam roller, så du kan komme i form i en fart. Ingen siger, at man nødvendigvis skal ligne en supermodel efter de seks uger, da mindre jo også kan gøre det.

Læs mere

Livsstil

Forebyggelse og behandling af hårtab hos kvinder

Hårtab hos kvinder

Hårtab hos kvinder er fortsat en tabubelagt lidelse, selvom lidelsen er meget udbredt blandt både unge og ældre kvinder. Du er langt fra ene om at kæmpe med dette problem, selvom du måske føler det.

Det er først og fremmest relevant at kigge på, hvad der kan forårsage hårtab. Hårtab vil under normale omstændigheder blive udløst af enten stress, jernmangel eller p-piller, men det kan også skyldes noget helt fjerde. Læs meget mere om forebyggelse og behandling af hårtab i denne korte guide. Du bør også besøge følgende hjemmeside: https://www.crescina.dk/

Forebyggelse – Fire effektive tips

Ja, du læste rigtigt: Det er muligt at forebygge hårtab, så hvorfor ikke gøre brug af vores gode tips? Vil du for alt i verden undgå at tabe dit hår, så skal du gøre følgende:

 1. Reducér dit stressniveau (arbejd mindre, lav færre planer, find mere tid til afslapning)
 2. Brug en anden form for prævention end p-piller
 3. Indtag masser af væske samt fødevarer med et højt indhold af antioxidanter
 4. Undgå at bruge hårprodukter, som indeholder skadelige kemikalier (rådfør dig med din forhandler af hårprodukter, hvis du er i tvivl)

Behandling (hårtab kvinde)

Der bør ikke herske nogen tvivl om, at det er nemmere at forebygge hårtab end at behandle lidelsen. Dermed ikke sagt, at man ikke kan gøre noget, når uheldet er ude. Der er mulighed for at indlede en behandling, hvad enten der er tale om et midlertidigt eller langvarigt hårtab. Crescina er løsningen på dit problem. Crescina er både lægeligt og videnskabeligt testet, og resultaterne er imponerende. Testresultaterne har vist, at behandlingen kan stabilisere kvindeligt hårtab og desuden kan stimulere fornyet hårvækst.

Du kan læse mere om hårtab hos kvinder på nettet, hvor du også kan blive klogere på de forskellige behandlingsmuligheder. Vær opmærksom på, at det faktiske behandlingsresultat kan variere fra person til person, da resultatet blandt mange andre faktorer afhænger af den bagvedliggende årsag.

Læs mere

Livsstil

Spis dig til en sundere krop og et langt liv

Sundere krop

Hvad er hemmeligheden bag en sund krop? Det er et af livets store spørgsmål.

De fleste kan realisere drømmen om en sundere krop og et langt liv, hvis de blot holder sig i gang og desuden indtager det rigtige mad og kosttilskud.

Er det vigtigt for dig at passe godt på din krop, så du får et langt og lykkeligt liv? Ifald gør du dig selv en stor tjeneste ved at læse denne artikel, hvor vi giver dig en håndfuld gode råd. Det er faktisk ikke nogen større videnskab at holde sig sund.

Sund, nærende og varieret kost

Drømmer du om et sundere liv, så skal du forstå, hvor vigtigt det er, at din kost er sund, nærende og varieret. Det hjælper nemlig ikke noget at fylde sig med mad, som er spækket med sukker og fedt. Derimod har din krop brug for proteiner, vitaminer, mineraler, enzymer og meget andet.

Sund og nærende kost består blandt mange andre produkter af havregryn, skyr, rugbrød, kød, fisk, frugt og grøntsager. Din opgave er at sikre dig, at din krop får alt den næring, som den har brug for. Derfor bør du fremadrettet tænke over, hvad du putter i munden, og hvordan det vil påvirke din krop, hvis du eksempelvis spiser en hel pizza, en stor burger eller en pose chips.

Kosttilskud bør også indgå i din sunde livsstil

I dag kan man købe en verden af kosttilskud, så hvordan skal du have en jordisk chance for at finde ud af, hvad der er pengene værd, og hvad der ikke er?

Herbanordic.dk er en af de forhandlere, som du bør kende, hvis du interesserer dig for kosttilskud. Denne forhandler ved stort set alt om, hvordan danske og nordiske lægeurter kan fungere helende og lægende. Den viden kan komme dig til gode, hvis du griber muligheden.

Hos førnævnte forhandler kan du gøre en god handel på detox til udrensning. Det kan du med fordel benytte dig af, hvis du ønsker en normal mave- og leverfunktion. Du kan købe produkterne enkeltvis eller på abonnement. Du bestemmer helt selv.

Læs mere

Sponsoreret

Gode grunde til at træne med kettlebells

Kettlebells

Danske kvinder træner som aldrig før. Det er især crossfit, yoga og styrketræning, som er populært blandt kvinderne.

Såfremt du gerne vil i form og få en mere feminin krop, kan du undersøge, hvilke træningsformer der passer til dig og dit temperament. Du kan f.eks. stifte bekendtskab med kettlebell træning, da der er mange fordele ved denne træningsform.

Derfor anbefaler vi kettlebell træning

Der er med al sandsynlighed flere af dine veninder, som benytter sig af kettlebells, når de træner. Der er i hvert fald rigtig mange mennesker, som har fået øjnene op for kettlebell træning de seneste år.

Hvorfor anbefaler vi denne træningsform? Det finder du svar på herunder:

 1. Træning af hele kroppen – Træn hele kroppen alene ved brug af kettlebells. Der findes adskillige øvelser til træning af både ryg, mave, arme og skuldre, så vær ikke bange for at løbe tør for idéer. Det er kun håndvægte, der kan sikre en lige så god all-round træning.
 2. Fokus på både styrke og udholdenhed – Du træner både styrke og udholdenhed, når du træner med kettlebells. Træningen gavner dermed din krop på flere forskellige parametre.
 3. Effektivt – Det er et faktum, at kettlebell træning er en effektiv træningsform, som kan udføres på kort tid. Det er altså ikke nødvendigt at sætte flere timer af til at træne med kettlebells, da træningen kan klares på under én time.
 4. Perfekt til hjemmetræning – Uanset om du bor i hus eller lejlighed, bør du kunne finde plads til et sæt kettlebells. De fylder nemlig ikke det store, hvorfor de er velegnet til hjemmetræning.

Du kan med fordel købe billige kettlebells, hvis du er sikker på, at denne træningsform er noget for dig. Der findes et væld af forskellige kettlebells, så du bør kigge dig lidt omkring for at finde de helt rigtige.

Læs mere

Populære indlæg