Følg os

Sundhed

Sådan får du en flottere og mere feminin krop

Aktiv kvinde

Den kvindelig krop har alle dage været et omdiskuteret emne. Gennem tiderne har kropsidealet ændret sig betragteligt. For kun et par århundreder tilbage foreskrev det kvindelige kropsideal en fyldig krop, da det var tegn på velstand. I vore dage er det kvindelige kropsideal snarere en slank og veltrænet krop. Du bestemmer selvfølgelig selv, hvordan du har lyst til at se ud, men ønsker du en slank og sund krop, så kan du med fordel følge de råd, som du bliver præsenteret for om lidt.

Spis sundt

Sund kost har altid været det vigtigste elmenet for en sund og slank krop. Hvis du hver eneste dag fylder dig med chips, chokolade og sodavand, så er der lang vej til en veltrænet og slank krop. Husk derimod at spise sundt og varieret, hvilket vil sige, at du skal have fokus på hver dag at få spist grøntsager og proteinrigt kød.

Husk træningen

Træningen er et andet nøgleelement i jagten på en sund krop. Træn gerne et par gange om ugen, mindst 2-3 ugentlige træningspas vil være optimalt. Du kan variere din træning, alt efter hvad du er mest til. Er du mest til løb, så vil det være et godt valg. Ligesom cykling, svømning eller styrketræning også udgør gode alternativer.

Kvit smøgerne

Det er veldokumenteret, at rygning har store negative konsekvenser for din krop, og derfor skal du stoppe det hurtigst muligt, hvis du bekymrer dig om din krop. Du kan eventuelt prøve forskellige rygstopskurser.

Sov rigeligt

Mange mennesker undervurderer, hvor stor betydning søvn egentlig har for kroppen. Det er utrolig vigtigt at få sovet rigeligt, da kroppen har brug for hvile for at kunne fungere optimalt. Du skal gå efter at få sovet cirka 7-8 timer hver eneste nat.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sponsoreret

Guide til at vælge de rette skønhedsprodukter

Hudpleje

Det danske skønhedsmarked bugner med skønhedsprodukter – nogle mere effektive end andre.

Da der findes så mange forskellige produkter inden for beauty og hudpleje, kan det være svært at tage stilling til, hvilke man skal vælge. Det er netop derfor, at vi bringer denne guide til at træffe det rigtige valg. Foruden at komme med en håndfuld gode tips vil vi gerne komme med en række udvalgte anbefalinger. Vi har nemlig haft fornøjelsen af at teste nogle meget interessante produkter.

Vægt kvalitet over pris

Pris og kvalitet hænger næsten altid sammen – også når det kommer til skønhedsprodukter.

Skal du forblive smuk og frisk at se på, så bør du bruge tid og penge på at pleje din hud. Du bør i den anledning gøre brug af de bedste produkter til formålet. De mest effektive produkter er som regel en smule dyrere end andre, men de ekstra penge er givet godt ud, hvis produkterne hjælper dig med at opnå det ønskede look, hvad enten du døjer med tør eller uren hud.

Gå efter produkter uden parabener og mineralske olier

Foruden at vægte kvaliteten højt fraråder vi dig at købe produkter, som indeholder parabener og / eller mineralske olier. Det er gennem flere undersøgelser bevist, at foruroligende mange produkter indeholder skadelige stoffer, som kan ophobe sig i bl.a. leveren og milten. Dette kan du heldigvis undgå at bekymre dig om ved at gå efter naturlige produkter uden førnævnte kemikalier.

Da ikke alle produkter er lige gavnlige for dit helbred, råder vi dig til at spørge ind til produktets indhold, hvis du er det mindste i tvivl.

Spørg veninder og kollegaer til råds

Anbefalinger er guld værd – især når de kommer fra gode veninder og kollegaer.

Er du i tvivl om, hvilke skønhedsprodukter du skal investere i? Så kan du med fordel spørge veninder og kollegaer til råds. De kan med al sandsynlighed komme med nogle anbefalinger og måske også nævne nogle produkter, som du bør holde dig fra. Du kan også lede efter anmeldelser på nettet. I de kommende afsnit kommer vi med hele to af slagsen.

Anbefaling: Aviendo Natural Arctic Circle Face Mud

31

Vejledende pris: 189 kr. (75 ml.)

Forhandler: Aviendonatural.com

Aviendo Natural Arctic Circle Face Mud er ikke bare en gennemsnitlig ansigtsmaske – det er til gengæld en af de bedste på markedet. I vores test af produktet erfarede vi, at det indeholder omega-3 fedtsyrer, C-vitamin, unik frøolie ekstrakt og ikke mindst arktisk tyttebær. I samme ombæring kunne vi konstatere, at produktet er fri for både parabener og mineralsk olie – til vores store begejstring i øvrigt.

Selve produktet er nemt at arbejde med, og resultaterne kommer hurtigt til syne. Du skal prøve kræfter med dette produkt, hvis du døjer med porer og pletter på huden. Med dette produkt er du sikret en blød og strålende hud, som andre kvinder vil misunde. Spørger du os, så er det et fremragende produkt til prisen.

Anbefaling:Aviendo Natural Arctic Circle 5 Care Face Cream

32

Vejledende pris: 229 kr. (50 ml.)

Forhandler: Aviendonatural.com

Aviendo Natural Arctic Circle 5 Care Face Cream er også et yderst interessant produkt. Der er tale om en yderst effektiv og velduftende dagcreme, som fugter, nærer og desuden er med til at bekæmpe alderstegn. Produktet indeholder arktisk tyttebær, sheasmør og lakridsrodsekstrakt. Fælles for alle disse ingredienser er, at de er spækket med antioxidanter.

Giv produktet en chance – det vil du med sikkerhed ikke fortryde.

Læs mere

Sponsoreret

I Vejle vil de have mere fokus på kvindefodbold

kvindefodbold

Skruer vi tiden bare et år tilbage, så var noget af det hotteste overhovedet, kvindefodbold. Det danske fodboldlandshold for kvinder havde nemlig sikret Danmark et flot resultat ved EM i fodbold, hvor det lykkedes dem at hente en flot sølvmedalje.

Danmark overraskede alt og alle på deres vej mod sølvmedaljen, men Holland i finalen blev desværre en for stor mundfuld for de danske kvinder. Månederne efter havde hypen endnu ikke lagt sig, og i de danske fodboldklubber kunne man mærke, at der kom flere kvindelige medlemmer.

Hypen fortsatte dog ikke ind i 2018, hvor det igen er meget lidt, man hører til kvindefodbold. Heldigvis er der råd for det, og i Vejle har de planer om at markere sig indenfor kvindefodbold. Det er også nødvendigt i klubben, der tidligere på året havde mistet stort set hele deres elitehold til hhv. Kolding og Aarhus.

Vejle vil markere sig på kvindefronten

I et interview med Vejle24.dk, fortæller kommunikationsansvarlige for kvindeholdet i Vejle, at de har store ambitioner om at bygge på både pige- og kvinde siden. Det er helt nede fra U14 og hele ungdomsrækken, og op til kvinde-eliten i Vejle.

Vejle Boldklub har længe markeret sig på herresiden, hvor de i denne sæson i den grad har vist sig positivt frem i Superligaen, efter at de skulle bruge ni år på at komme tilbage. Kvindesiden har dog ikke fået nær så meget opmærksomhed som herrerne, og i løbet af sommeren mistede kvindeholdet nærmest alle deres spillere.

Dette skyldes, at man i Aarhus og Kolding var længere fremme, og kunne dermed tilbyde bedre vilkår, hvor de samtidig kunne fokusere på deres uddannelse. Vejles kvinder stod dermed tilbage med seks spillere, og måtte rykke hele U19-årgangen op.

fodbold

Odds på Vejles kvinder?

Vejle var desværre et af de hold, der måtte forlade 3F ligaen i forrige sæson, hvilket også betyder, at der ikke længere kan oddses på deres kampe. Betting tips vil der således heller ikke komme nogle af, men det kan der til gengæld til Danmarks kvindelandshold.

De har nemlig fortsat succes, hvor de i skrivende stund ligger på 2. pladsen med 15 point i deres VM kval. Sverige der fører gruppen har ligeledes 15 point, men Danmark har et lettere slutprogram, og det kunne derfor godt tyde på, at Danmark er godt på vej mod endnu en slutrunde. Om det ender med metal denne gang, vil tiden vise, men de danske kvinder er hvert fald godt på vej mod et nyt flot resultat.

Hvem er de bedste kvinder i Danmark?

I løbet af de sidste mange år, har det været Fortuna Hjørring og Brøndby IF, der har været alt dominerende på kvindesiden. Det har faktisk ikke ændret sig, og det er fortsat de to hold, der topper ligaen i dag. Hvor Fortuna Hjørring har stolte traditioner på kvindesiden, så er Brøndby forholdsvis nye i den forbindelse.

FC Nordsjælland og FC København har varslet, at de også vil begynde at satse på kvindefodbolden, men deres hold er fortsat ikke i det bedste danske selskab endnu.

Læs mere

Livsstil

Tips til at få en stærkere og mere feminin krop

Aktiv kvinde på rejsen

Drømmen om at komme det genstridige fedt på sidebenene til livs og opnå en krop, der er slankere, stærkere og sundere er noget de fleste kvinder kender til. Mange løber lange ture og hopper på kondicyklen eller løbebåndet som det første, når turen går forbi træningscenteret.

Der er dog en del, der peger i retningen af, at cardio træning ikke er vejen frem, hvis du ønsker at tabe dig. Herunder kommer et par tips til, hvordan du kan træne mere effektivt og opnå en krop, der er både stærkere og mere feminin. Du kan også finde endnu flere tips på kondition.dk.

Styrke er sexet

Der er ingen, der siger, at du skal have svulmende overarme og vaskebræt, fordi du går ind i vægtlokalet og styrketræner. Tværtimod peger forskningen i retning af, at det er netop denne form for træning, der sætter gang i forbrændingen og får de overskydende kilo til at forsvinde til fordel for en stærk, tonet krop.

Omvendt hvad mange tror, vil du ikke opleve vægttab og toning, hvis du træner med små vægte og mange gentagelser. Laver du til gengæld få gentagelser med tunge løft, vil kroppen begynde at trække på fedtet, for at skaffe den energi den har brug for. Du vil ikke blive stor, men bare stærk og markeret uden at miste dine feminine former.

Pilates

Denne træningsform giver lange, slanke muskler, samtidig med at den styrker din balance og kropskontrol. Kvinder og mænd, der dyrker denne form for træning, får samtidig en flottere og mere rank holdning, hvilket er med til at gøre din krop stærkere i sig selv. Med pilates er der fokus på at styrke det ydre samtidig med det indre, så du får en anden ro i sind og krop.

Kender du ikke til denne form for træning, er det let at tro, at det er let og ikke udfordrende nok at dyrke pilates, men udfører du øvelserne korrekt og fokuserer på at holde din krop aktiv gennem hele passet, vil du hurtigt opdage, at dine muskler bliver rigeligt aktiveret.

Læs mere

Sponsoreret

Tre medicinske produkter du skal være påpasselig med

Apotek

Medicin er ikke noget, man bør spøge med. Læger gennemgår en lang og udfordrende uddannelse for at kunne guide dig til brugen af den helt rigtige medicin. Prøver man derfor selv at eksperimentere med, hvilket medicin man selv tror er den rigtige, kan det ende grueligt galt.

I denne artikel vil vi kort komme ind på tre medicinske produkter, som du skal være meget påpasselig med.

Cannabis olie – en ny tendens

Cannabis olie er blevet diskuteret heftigt de seneste par år. Selve det medicinske præparat er på forsøgsbasis i Danmark, og det er derfor muligt at få udskrevet recept på cannabis olie. Vælger man dog selv at opstøve olien, er der ingen garanti for, hvilken virkning det vil have på dig. Det er derfor ikke en god idé at gå udenom det danske lægesystem, for at få fat på cannabis olie.

Der er endnu ikke kommet evidente forsøgsresultater ud af forsøgsordningen, da man endnu er tidligt i processen. Ønsker du at læse mere om cannabis olie, kan det gøres på dette website.

Lykkepiller – få det på recept

Lykkepiller er desværre et af de medicinske produkter, som mange danskere vælger selv at anskaffe (de stærke lykkepiller). Det kan dog have fatale konsekvenser, hvorfor vores anbefaling lyder på, at du altid skal lytte til din læge. Mange ønsker at få en recept på lykkepiller, men man kan ikke altid få det trumfet igennem hos lægen, da lægen ikke nødvendigvis mener, at det er nødvendigt eller forsvarligt.

Udenlandsk medicin

En tendens i Danmark er desværre, at folk kigger på mulighederne for at købe medicin i udlandet. Det kan være på grund af prisforskellen, eller at den givne medicin ikke er receptpligtig i det givne land. Det kan dog have store konsekvenser, og vi må atter blot anbefale, at man lytter til sin læge, hvad medicin angår.

 

Læs mere

Sponsoreret

Tre uundværlige skønhedsprodukter til hud og hår

Forfængelig kvinde

Man kan let købe sig fattig i skønhedsprodukter, hvis man køber alle de produkter, man støder på, på sin vej, hvorfor vi anbefaler, at man vælger sine produkter med omhu. I dag vil vi præsentere dig og andre forfængelige kvinder for tre uundværlige skønhedsprodukter til hud og hår. Alle produkterne er fundet på bellabellacci.dk, som er en dansk forhandler af naturlig skønhedspleje.

Evolve Organic Beauty Hyaluronic Serum

Evolve Organic Beauty Hyaluronic Serum er et af de produkter, man bare ikke kan komme uden om, hvis man går op i ansigtspleje. Dette produkt er nemlig et af de bedste af slagsen. Det er faktisk så godt, at det har vundet op til flere priser.

Skulle du være i tvivl, så kan vi fortælle, at vi har at gøre med et serum, som fugter huden indefra og dermed sikrer den mest effektive næring. Dette er med til at fylde hudens fine linjer ud og på den måde modvirke rynker. Derudover kan vi fortælle, at serummet har en beskyttende og blødgørende virkning.

Coola Sport Classic SPF 50 Mango

Coola Sport Classic SPF 50 Mango er ikke bare endnu en solcreme i rækken. Der er tale om en ekstraordinær effektiv solcreme, som beskytter mod solens skadelige stråler. Foruden at byde på god beskyttelse er solcremen også vand- og svedafvisende i op til 80 minutter. Derfor vil solcremen også være yderst velegnet til sport på de varme sommerdage.

Coola Sport Classic SPF 50 Mango indeholder 70 % økologiske ingredienser.

Coola Suncare byder også på mange andre skønne produkter, som du bør kigge nærmere på.

Jomfru argan olie by Cosmos Co

Jomfru argan olie by Cosmos Co er det sidste produkt, vi vil kigge på i denne omgang. Som du måske allerede har regnet ud, er det en argan olie, som har en holdbarhed på minimum to år.

Produktet har en ualmindelig god effekt på både urenheder i huden, tørt hår, eksem og meget andet. For en god ordens skyld skal det nævnes, at olien hverken indeholder parabener, parfume eller konserveringsmidler.

Hårolie kan købes til faste lave priser på nettet.

Læs mere

Sponsoreret

Fire gode råd om håndtering af rygsmerter

Kvinde med rygsmerter

De fleste mennesker, mænd såvel som kvinder, kan nikke genkendende til, at det er yderst ubehageligt at døje med rygsmerter.

Det er selvsagt aldrig rart at have smerter, men der er nogle smerter, som er særligt ubehagelige, for eksempel rygsmerter. Derfor vil vi meget gerne give dig fire gode råd om at håndtere rygsmerter.

Prøv med fysiurgisk massage

Det er sund fornuft at opsøge en massør, hvis man døjer med smerter eller spændinger af den ene eller anden art, men hvilken massageform skal man sætte sin lid til? Det afhænger af en række faktorer, men man går som regel aldrig helt galt i byen med fysiurgisk massage, som er en dybdegående massage, hvor der er fokus på de dybe muskler og bindevævet i kroppen. Lyder det som den rette massageform for dig, så kan du booke en dybdegående massage her.

Massage er på alle måder en fantastisk investering i ens krop og helbred.

Undgå længerevarende stillesiddende arbejde

Det er nemmere sagt end gjort at undgå stillesiddende arbejde, hvis man arbejder på et kontor, hvor man sidder foran computeren det meste af dagen. Dog er der selvfølgelig ingen, som siger, at man skal sidde ned gennem hele arbejdsdagen. Med et hæve-/sænkebord er det muligt at hejse skrivebordet, så man kan stå op at arbejde.

Du kan med fordel arbejde stående i mindst én time om dagen – meget gerne endnu mere.

Dyrk core træning

Core træning går kort og godt ud på at stabilisere de muskler, som ligger omkring din ryg og mave. Med core træning kan du mindske din risiko for rygskader, ligesom du kan glæde dig over, at du får en stærkere krop og en sundere kropsholdning. Som du nok kan fornemme, er der mange gode grunde til at dyrke core træning.

Når det kommer til core træning og andre former for styrketræning, er det vigtigt, at man bliver vejledt, før man går i krig med forskellige træningsøvelser. Træning kan nemlig gøre mere skade end gavn, hvis man ikke udfører øvelserne korrekt.

Overvej et vægttab

Er du overbevist om, at dine rygsmerter er kommet af, at du vejer lidt for meget, så bør du seriøst overveje at indlede et vægttab.

Har du held med at smide de overflødige kilo, så kan du ikke blot se frem til at have færre eller ingen rygsmerter, men også at føle dig mere glad og overskudsagtig i hverdagen.

Et vægttab kan faktisk føre til et bedre og længere liv, hvorfor det bestemt er værd at overveje.

Læs mere

Livsstil

Tandblegning er for alle – uanset alder og økonomi

Smilende kvinde

Man skal ikke stole på dem, som påstår, at tandblegning er forbeholdt unge og velhavende kvinder. Der skal nemlig ikke mere end én søgning til at dokumentere, at tandblegning ikke behøver at koste store summer.

Så hvordan får jeg hvide tænder uden at tømme min opsparing eller optage et forbrugslån? Du finder svaret i denne guide omhandlende blegning af tænder for alle.

Clinomyn er løsningen på dine udfordringer

Clinomyn tandpasta er tilegnet dig, som døjer med misfarvede og usunde tænder. Dette firma har specialiseret sig i at fremstille tandpasta, som effektivt løser problemet med misfarvede tænder. Tandblegnings-tandpasta fra denne virksomhed kan helt sikkert gøre en forskel for dig, hvis du drømmer om hvide og flotte tænder.

Clinomyn er et kendt brand, så deres produkter koster vel en formue? Nej, de forhandles faktisk til nogle meget konkurrencedygtige priser. Deres specialfremstillede tandpastaer koster kun 39 kr. pr. tube, og du kan frit vælge mellem flere smagsvarianter.

Kvinde med stort smil

Det ultimative sæt til tandblegning

Det er ikke vores opgave at vurdere, hvilke tandblegningsprodukter der er de bedste på markedet, men vi vil gerne præsentere dig for et fantastisk sæt til tandblegning og tandrensning. Du bliver præsenteret for sættet herunder:

  • 1 x maskine
  • 2 x tandpasta

Forhandler: Mundfrisk.dk

Luna Smile er navnet på den fine tandpoleringsmaskine, som bør bruges en gang om dagen. Maskinen byder på to forskellige funktioner bestående af en poleringsfunktion og en lysfunktion. Sidstnævnte funktion er med til at blege tænderne og gøre dem fine.

Luna Smile er udviklet i tæt samarbejde med eksperter på området. Poleringsmaskinen er udstyret med en lille gummikop, som roterer flere hundrede gange i minuttet. Et godt tip er at bruge maskinen efter tandbørstningen om aftenen.

Det er yderst tvivlsomt, at der findes et mere effektivt poleringsredskab til prisen. Man er i hvert fald nærmest sikret et godt resultat med den omtalte poleringsmaskine og den specielle tandpasta. Derfor kan vi varmt anbefale at bestille sættet og give det en oprigtig chance.

Læs mere

Gæsteindlæg

Gæsteindlæg: 3 tips til mere overskud i hverdagen

Glad kvinde

– Gæsteindlæg af Marlene Hviid (@marlene_hviid / mamaandme.dk)

For mange, og måske særligt for småbørnsmødre som jeg selv, kan det være svært at finde tid og overskud nok i hverdagen. Børnene skal hentes og bringes, jobbet skal passes, der skal handles ind, laves mad, gøres rent og når ja, så vil vi egentlig også rigtig gerne se godt ud, være en skøn kæreste og en fantastisk veninde.

Jeg har derfor samlet 3 tips, der har hjulpet mig til mere overskud og nærvær.

1. Planlægning, planlægning & planlægning

Det lyder måske en anelse kedeligt, men ikke desto mindre er det effektivt. Jo mere du som familie får skemalagt, jo lettere er det at få tingene til at gå op i en højere enhed. Sæt jer eventuelt ned hver søndag aften og få styr på kalenderen for den kommende uge. Aftal hvem der henter børn, hvilke dage der kan arbejdes til sent og hvornår aftaler og praktiske gøremål skal krydses af. Faktisk er planlægning helt hype for tiden på både Instagram og Pinterest i form af de såkaldte bullet-journals, der fungerer som detaljerede to-do lister.

Levering af mad

2. Mad til døren

De fleste af os vil rigtig gerne leve sundt og varieret, men vi har svært ved opfinde nye retter og ikke mindst finde tiden til de omfattende indkøb, det kan kræve. Heldigvis findes der efterhånden et bredt udvalg af forskellige løsninger, der gør det hele lidt lettere for dig. Både Årstiderne, Kokkens hverdagsmad og Ret Nemt tilbyder måltidskasser med detaljerede opskrifter og alle råvarer sendt lige til din hoveddør. Andre som for eksempel Sund Takeway leverer færdiglavede retter og hos Nemlig.com kan du shoppe alle dine dagligvarer online. En kærkommen aflastning til en ellers daglig tidsrøver.

Afslappet kvinde

3. Prioriter tid til dig selv

Selvom det måske nogle gange kan virke som om, at det næsten er umuligt at finde tid til dig selv, så sørg for at have det som punkt flere gange i din ugeplan. Tit og ofte er bare 30 minutter nok, – en kort løbetur, en halv times yoga eller et karbad og et kapitel i din yndlingsbog gør underværker for humøret og overskuddet. Husk på at du er en bedre mor og en sjovere kæreste, hvis du føler dig godt tilpas fremfor udbrændt og stresset.

Følg skribenten på Instagram (@marlene_hviid)

Spring, sunday & rosé 🍀 #sundays #luckyme #roséoclock

A post shared by Mama & Me ❥ (@marlene_hviid) on

Læs mere

Populære indlæg