Følg os

Sundhed

Sådan får du en flottere og mere feminin krop

Aktiv kvinde

Den kvindelig krop har alle dage været et omdiskuteret emne. Gennem tiderne har kropsidealet ændret sig betragteligt. For kun et par århundreder tilbage foreskrev det kvindelige kropsideal en fyldig krop, da det var tegn på velstand. I vore dage er det kvindelige kropsideal snarere en slank og veltrænet krop. Du bestemmer selvfølgelig selv, hvordan du har lyst til at se ud, men ønsker du en slank og sund krop, så kan du med fordel følge de råd, som du bliver præsenteret for om lidt.

Spis sundt

Sund kost har altid været det vigtigste elmenet for en sund og slank krop. Hvis du hver eneste dag fylder dig med chips, chokolade og sodavand, så er der lang vej til en veltrænet og slank krop. Husk derimod at spise sundt og varieret, hvilket vil sige, at du skal have fokus på hver dag at få spist grøntsager og proteinrigt kød.

Husk træningen

Træningen er et andet nøgleelement i jagten på en sund krop. Træn gerne et par gange om ugen, mindst 2-3 ugentlige træningspas vil være optimalt. Du kan variere din træning, alt efter hvad du er mest til. Er du mest til løb, så vil det være et godt valg. Ligesom cykling, svømning eller styrketræning også udgør gode alternativer.

Kvit smøgerne

Det er veldokumenteret, at rygning har store negative konsekvenser for din krop, og derfor skal du stoppe det hurtigst muligt, hvis du bekymrer dig om din krop. Du kan eventuelt prøve forskellige rygstopskurser.

Sov rigeligt

Mange mennesker undervurderer, hvor stor betydning søvn egentlig har for kroppen. Det er utrolig vigtigt at få sovet rigeligt, da kroppen har brug for hvile for at kunne fungere optimalt. Du skal gå efter at få sovet cirka 7-8 timer hver eneste nat.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sundhed

Tre medicinske produkter du skal være påpasselig med

Apotek

Medicin er ikke noget, man bør spøge med. Læger gennemgår en lang og udfordrende uddannelse for at kunne guide dig til brugen af den helt rigtige medicin. Prøver man derfor selv at eksperimentere med, hvilket medicin man selv tror er den rigtige, kan det ende grueligt galt.

I denne artikel vil vi kort komme ind på tre medicinske produkter, som du skal være meget påpasselig med.

Cannabis olie – en ny tendens

Cannabis olie er blevet diskuteret heftigt de seneste par år. Selve det medicinske præparat er på forsøgsbasis i Danmark, og det er derfor muligt at få udskrevet recept på cannabis olie. Vælger man dog selv at opstøve olien, er der ingen garanti for, hvilken virkning det vil have på dig. Det er derfor ikke en god idé at gå udenom det danske lægesystem, for at få fat på cannabis olie.

Der er endnu ikke kommet evidente forsøgsresultater ud af forsøgsordningen, da man endnu er tidligt i processen. Ønsker du at læse mere om cannabis olie, kan det gøres på dette website.

Lykkepiller – få det på recept

Lykkepiller er desværre et af de medicinske produkter, som mange danskere vælger selv at anskaffe (de stærke lykkepiller). Det kan dog have fatale konsekvenser, hvorfor vores anbefaling lyder på, at du altid skal lytte til din læge. Mange ønsker at få en recept på lykkepiller, men man kan ikke altid få det trumfet igennem hos lægen, da lægen ikke nødvendigvis mener, at det er nødvendigt eller forsvarligt.

Udenlandsk medicin

En tendens i Danmark er desværre, at folk kigger på mulighederne for at købe medicin i udlandet. Det kan være på grund af prisforskellen, eller at den givne medicin ikke er receptpligtig i det givne land. Det kan dog have store konsekvenser, og vi må atter blot anbefale, at man lytter til sin læge, hvad medicin angår.

 

Læs mere

Sponsoreret

Tre uundværlige skønhedsprodukter til hud og hår

Forfængelig kvinde

Man kan let købe sig fattig i skønhedsprodukter, hvis man køber alle de produkter, man støder på, på sin vej, hvorfor vi anbefaler, at man vælger sine produkter med omhu. I dag vil vi præsentere dig og andre forfængelige kvinder for tre uundværlige skønhedsprodukter til hud og hår. Alle produkterne er fundet på bellabellacci.dk, som er en dansk forhandler af naturlig skønhedspleje.

Evolve Organic Beauty Hyaluronic Serum

Evolve Organic Beauty Hyaluronic Serum er et af de produkter, man bare ikke kan komme uden om, hvis man går op i ansigtspleje. Dette produkt er nemlig et af de bedste af slagsen. Det er faktisk så godt, at det har vundet op til flere priser.

Skulle du være i tvivl, så kan vi fortælle, at vi har at gøre med et serum, som fugter huden indefra og dermed sikrer den mest effektive næring. Dette er med til at fylde hudens fine linjer ud og på den måde modvirke rynker. Derudover kan vi fortælle, at serummet har en beskyttende og blødgørende virkning.

Coola Sport Classic SPF 50 Mango

Coola Sport Classic SPF 50 Mango er ikke bare endnu en solcreme i rækken. Der er tale om en ekstraordinær effektiv solcreme, som beskytter mod solens skadelige stråler. Foruden at byde på god beskyttelse er solcremen også vand- og svedafvisende i op til 80 minutter. Derfor vil solcremen også være yderst velegnet til sport på de varme sommerdage.

Coola Sport Classic SPF 50 Mango indeholder 70 % økologiske ingredienser.

Coola Suncare byder også på mange andre skønne produkter, som du bør kigge nærmere på.

Jomfru argan olie by Cosmos Co

Jomfru argan olie by Cosmos Co er det sidste produkt, vi vil kigge på i denne omgang. Som du måske allerede har regnet ud, er det en argan olie, som har en holdbarhed på minimum to år.

Produktet har en ualmindelig god effekt på både urenheder i huden, tørt hår, eksem og meget andet. For en god ordens skyld skal det nævnes, at olien hverken indeholder parabener, parfume eller konserveringsmidler.

Hårolie kan købes til faste lave priser på nettet.

Læs mere

Sponsoreret

Fire gode råd om håndtering af rygsmerter

Kvinde med rygsmerter

De fleste mennesker, mænd såvel som kvinder, kan nikke genkendende til, at det er yderst ubehageligt at døje med rygsmerter.

Det er selvsagt aldrig rart at have smerter, men der er nogle smerter, som er særligt ubehagelige, for eksempel rygsmerter. Derfor vil vi meget gerne give dig fire gode råd om at håndtere rygsmerter.

Prøv med fysiurgisk massage

Det er sund fornuft at opsøge en massør, hvis man døjer med smerter eller spændinger af den ene eller anden art, men hvilken massageform skal man sætte sin lid til? Det afhænger af en række faktorer, men man går som regel aldrig helt galt i byen med fysiurgisk massage, som er en dybdegående massage, hvor der er fokus på de dybe muskler og bindevævet i kroppen. Lyder det som den rette massageform for dig, så kan du booke en dybdegående massage her.

Massage er på alle måder en fantastisk investering i ens krop og helbred.

Undgå længerevarende stillesiddende arbejde

Det er nemmere sagt end gjort at undgå stillesiddende arbejde, hvis man arbejder på et kontor, hvor man sidder foran computeren det meste af dagen. Dog er der selvfølgelig ingen, som siger, at man skal sidde ned gennem hele arbejdsdagen. Med et hæve-/sænkebord er det muligt at hejse skrivebordet, så man kan stå op at arbejde.

Du kan med fordel arbejde stående i mindst én time om dagen – meget gerne endnu mere.

Dyrk core træning

Core træning går kort og godt ud på at stabilisere de muskler, som ligger omkring din ryg og mave. Med core træning kan du mindske din risiko for rygskader, ligesom du kan glæde dig over, at du får en stærkere krop og en sundere kropsholdning. Som du nok kan fornemme, er der mange gode grunde til at dyrke core træning.

Når det kommer til core træning og andre former for styrketræning, er det vigtigt, at man bliver vejledt, før man går i krig med forskellige træningsøvelser. Træning kan nemlig gøre mere skade end gavn, hvis man ikke udfører øvelserne korrekt.

Overvej et vægttab

Er du overbevist om, at dine rygsmerter er kommet af, at du vejer lidt for meget, så bør du seriøst overveje at indlede et vægttab.

Har du held med at smide de overflødige kilo, så kan du ikke blot se frem til at have færre eller ingen rygsmerter, men også at føle dig mere glad og overskudsagtig i hverdagen.

Et vægttab kan faktisk føre til et bedre og længere liv, hvorfor det bestemt er værd at overveje.

Læs mere

Livsstil

Tandblegning er for alle – uanset alder og økonomi

Smilende kvinde

Man skal ikke stole på dem, som påstår, at tandblegning er forbeholdt unge og velhavende kvinder. Der skal nemlig ikke mere end én søgning til at dokumentere, at tandblegning ikke behøver at koste store summer.

Så hvordan får jeg hvide tænder uden at tømme min opsparing eller optage et forbrugslån? Du finder svaret i denne guide omhandlende blegning af tænder for alle.

Clinomyn er løsningen på dine udfordringer

Clinomyn tandpasta er tilegnet dig, som døjer med misfarvede og usunde tænder. Dette firma har specialiseret sig i at fremstille tandpasta, som effektivt løser problemet med misfarvede tænder. Tandblegnings-tandpasta fra denne virksomhed kan helt sikkert gøre en forskel for dig, hvis du drømmer om hvide og flotte tænder.

Clinomyn er et kendt brand, så deres produkter koster vel en formue? Nej, de forhandles faktisk til nogle meget konkurrencedygtige priser. Deres specialfremstillede tandpastaer koster kun 39 kr. pr. tube, og du kan frit vælge mellem flere smagsvarianter.

Kvinde med stort smil

Det ultimative sæt til tandblegning

Det er ikke vores opgave at vurdere, hvilke tandblegningsprodukter der er de bedste på markedet, men vi vil gerne præsentere dig for et fantastisk sæt til tandblegning og tandrensning. Du bliver præsenteret for sættet herunder:

 • 1 x maskine
 • 2 x tandpasta

Forhandler: Mundfrisk.dk

Luna Smile er navnet på den fine tandpoleringsmaskine, som bør bruges en gang om dagen. Maskinen byder på to forskellige funktioner bestående af en poleringsfunktion og en lysfunktion. Sidstnævnte funktion er med til at blege tænderne og gøre dem fine.

Luna Smile er udviklet i tæt samarbejde med eksperter på området. Poleringsmaskinen er udstyret med en lille gummikop, som roterer flere hundrede gange i minuttet. Et godt tip er at bruge maskinen efter tandbørstningen om aftenen.

Det er yderst tvivlsomt, at der findes et mere effektivt poleringsredskab til prisen. Man er i hvert fald nærmest sikret et godt resultat med den omtalte poleringsmaskine og den specielle tandpasta. Derfor kan vi varmt anbefale at bestille sættet og give det en oprigtig chance.

Læs mere

Gæsteindlæg

Gæsteindlæg: 3 tips til mere overskud i hverdagen

Glad kvinde

– Gæsteindlæg af Marlene Hviid (@marlene_hviid / mamaandme.dk)

For mange, og måske særligt for småbørnsmødre som jeg selv, kan det være svært at finde tid og overskud nok i hverdagen. Børnene skal hentes og bringes, jobbet skal passes, der skal handles ind, laves mad, gøres rent og når ja, så vil vi egentlig også rigtig gerne se godt ud, være en skøn kæreste og en fantastisk veninde.

Jeg har derfor samlet 3 tips, der har hjulpet mig til mere overskud og nærvær.

1. Planlægning, planlægning & planlægning

Det lyder måske en anelse kedeligt, men ikke desto mindre er det effektivt. Jo mere du som familie får skemalagt, jo lettere er det at få tingene til at gå op i en højere enhed. Sæt jer eventuelt ned hver søndag aften og få styr på kalenderen for den kommende uge. Aftal hvem der henter børn, hvilke dage der kan arbejdes til sent og hvornår aftaler og praktiske gøremål skal krydses af. Faktisk er planlægning helt hype for tiden på både Instagram og Pinterest i form af de såkaldte bullet-journals, der fungerer som detaljerede to-do lister.

Levering af mad

2. Mad til døren

De fleste af os vil rigtig gerne leve sundt og varieret, men vi har svært ved opfinde nye retter og ikke mindst finde tiden til de omfattende indkøb, det kan kræve. Heldigvis findes der efterhånden et bredt udvalg af forskellige løsninger, der gør det hele lidt lettere for dig. Både Årstiderne, Kokkens hverdagsmad og Ret Nemt tilbyder måltidskasser med detaljerede opskrifter og alle råvarer sendt lige til din hoveddør. Andre som for eksempel Sund Takeway leverer færdiglavede retter og hos Nemlig.com kan du shoppe alle dine dagligvarer online. En kærkommen aflastning til en ellers daglig tidsrøver.

Afslappet kvinde

3. Prioriter tid til dig selv

Selvom det måske nogle gange kan virke som om, at det næsten er umuligt at finde tid til dig selv, så sørg for at have det som punkt flere gange i din ugeplan. Tit og ofte er bare 30 minutter nok, – en kort løbetur, en halv times yoga eller et karbad og et kapitel i din yndlingsbog gør underværker for humøret og overskuddet. Husk på at du er en bedre mor og en sjovere kæreste, hvis du føler dig godt tilpas fremfor udbrændt og stresset.

Følg skribenten på Instagram (@marlene_hviid)

Spring, sunday & rosé 🍀 #sundays #luckyme #roséoclock

A post shared by Mama & Me ❥ (@marlene_hviid) on

Læs mere

Livsstil

Udstyr og gadgets til den aktive kvinde

Motion

En aktiv kvinde skal ikke kun have en masse forskelligt træningstøj, men også træningsudstyr og diverse gadgets. Det gælder jo om at være klædt godt på, hvis man skal kunne opfylde sin store drøm om at få en flot og veltrænet krop.

Udstyr og gadgets til træning er en meget bred betegnelse, så du er helt sikkert interesseret i at vide, hvilke specifikke gadgets og redskaber du skal købe til din hjemmetræning. Det kan du selvfølgelig blive klogere på i denne korte guide.

Balancebræt

Træning handler ikke kun om, at man skal opnå øget styrke, selvom styrke naturligvis er en vigtig parameter. Foruden styrke skal du også fokusere på din balance, idet din balance har stor indflydelse på din træning og dit helbred generelt. For at træne din balance rådes du til at købe et balancebræt. Der findes masser af fine balanceredskaber i både plastik og træ, så dit ideelle balancebræt findes også derude.

Du skal som udgangspunkt forvente, at et godt balancebræt koster et sted mellem 300 og 600 kr. Der findes både billigere og dyrere produkter.

Hulahopring

Den aktive kvinde skal også have adgang til minimum én hulahopring. Der er flere gode grunde til at bruge tid på hulahop-træning. Du kan nemlig både forbrænde kalorier og træne dine mavemuskler ved at spendere tid med den kære hulahopring.

Vær opmærksom på, at hulahopringe forhandles både med og uden vægt. For nybegynderens vedkommende vil det selvfølgelig være smartest at købe en hulahopring uden vægt, da man dermed har mulighed for lige at blive komfortabel med træningsformen, før man evt. sætter niveauet op.

De bedste hulahopringe koster omkring 100-200 kr.

Foam roller

Som kvinde vil du helt sikkert have en naturlig interesse i at træne både forlår, baglår, lægmuskler, skinneben og baldemuskler. Hertil kan du bruge forskelligt træningsudstyr – eksempelvis en foam roller. Der er nærmest uanede muligheder med en foam roller, hvorfor det er en god investering.

En foam roller kan koste fra 80 og op til 300 kr.

Stepbænk

Er du allerede indehaver af både balancebræt, hulahopring og foam roller, så kan du supplere med en stepbænk. Der er rig mulighed for at steppe sig i form, så hvorfor ikke bruge penge på en fleksibel og rengøringsvenlig stepbænk til hjemmet?

En stepbænk hjælper dig med at få din puls op, styrke dine muskler i underkroppen, træne din balance og meget mere. Dermed kan du sikre dig en effektiv og varieret træning. En stepbænk kan koste alt fra 300 og op til 1.200 kr. Dette redskab er altså lidt dyrere end de føromtalte redskaber.

Læs mere

Livsstil

Bliv bikiniklar på seks uger

Bikiniklar

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, hvorfor det på ingen måde er for tidligt at sætte gang i træningen. I dag skal det handle om, hvordan man bliver bikiniklar på blot seks uger. Det lyder måske for godt til at være sandt, at det overhovedet kan lade sig gøre, men det kan det altså. Er du interesseret i at kende hemmeligheden bag en flot bikinikrop? Så læs hele artiklen.

Hvornår er du klar til at trække i din bikini?

Det er først og fremmest vigtigt at slå fast, hvornår man er bikiniklar.

Der er mange forskellige definitioner på en bikinikrop. Den ene definition er ikke nødvendigvis mere rigtig end den anden, hvorfor du selvfølgelig har lov til at have din egen definition. Det vigtigste er, at du sætter nogle konkrete mål. Dine mål kan for eksempel være at få slanke lår, en flad mave og faste baller, inden sommeren er over os. Alle disse mål kan du nå på blot seks uger, hvis du er villig til at give den gas på alle parametre.

Sådan bliver du bikiniklar

I dette afsnit kommer vi med en række konkrete tips til at blive bikiniklar på ingen tid. Det er herfra op til dig, hvor meget tid og energi du vil lægge i din træning. Du kan om ikke andet gøre klogt i at gøre følgende:

 • Sæt mindst én time af til træning hver dag (både styrke og cardio)
 • Sæt ekstra stor fokus på de vigtigste områder (mave, arme og lår)
 • Spis sundt og varieret
 • Kvit alkohol og cigaretter
 • Undgå at overspise
 • Sov godt og rigeligt
 • Få en motiverende træningsmakker

Billig Fitness vil hjertens gerne hjælpe dig med at blive bikiniklar. De kan ikke bestemme, hvornår og hvor meget du skal træne, men de kan bidrage med udfordrende og effektive træningsredskaber. Du kan eksempelvis investere i en hulahopring, yogamåtte, sjippetov og foam roller, så du kan komme i form i en fart. Ingen siger, at man nødvendigvis skal ligne en supermodel efter de seks uger, da mindre jo også kan gøre det.

Læs mere

Livsstil

Forebyggelse og behandling af hårtab hos kvinder

Hårtab hos kvinder

Hårtab hos kvinder er fortsat en tabubelagt lidelse, selvom lidelsen er meget udbredt blandt både unge og ældre kvinder. Du er langt fra ene om at kæmpe med dette problem, selvom du måske føler det.

Det er først og fremmest relevant at kigge på, hvad der kan forårsage hårtab. Hårtab vil under normale omstændigheder blive udløst af enten stress, jernmangel eller p-piller, men det kan også skyldes noget helt fjerde. Læs meget mere om forebyggelse og behandling af hårtab i denne korte guide. Du bør også besøge følgende hjemmeside: https://www.crescina.dk/

Forebyggelse – Fire effektive tips

Ja, du læste rigtigt: Det er muligt at forebygge hårtab, så hvorfor ikke gøre brug af vores gode tips? Vil du for alt i verden undgå at tabe dit hår, så skal du gøre følgende:

 1. Reducér dit stressniveau (arbejd mindre, lav færre planer, find mere tid til afslapning)
 2. Brug en anden form for prævention end p-piller
 3. Indtag masser af væske samt fødevarer med et højt indhold af antioxidanter
 4. Undgå at bruge hårprodukter, som indeholder skadelige kemikalier (rådfør dig med din forhandler af hårprodukter, hvis du er i tvivl)

Behandling (hårtab kvinde)

Der bør ikke herske nogen tvivl om, at det er nemmere at forebygge hårtab end at behandle lidelsen. Dermed ikke sagt, at man ikke kan gøre noget, når uheldet er ude. Der er mulighed for at indlede en behandling, hvad enten der er tale om et midlertidigt eller langvarigt hårtab. Crescina er løsningen på dit problem. Crescina er både lægeligt og videnskabeligt testet, og resultaterne er imponerende. Testresultaterne har vist, at behandlingen kan stabilisere kvindeligt hårtab og desuden kan stimulere fornyet hårvækst.

Du kan læse mere om hårtab hos kvinder på nettet, hvor du også kan blive klogere på de forskellige behandlingsmuligheder. Vær opmærksom på, at det faktiske behandlingsresultat kan variere fra person til person, da resultatet blandt mange andre faktorer afhænger af den bagvedliggende årsag.

Læs mere

Populære indlæg