Følg os

Livsstil

Forbered dig til den kommende store fest med disse tips

Skønhed

Stort set alle kvinder elsker at danse, feste, synge og drikke kolde jordbærdrinks, så det gælder med al sandsynlighed også dig.

Er du blevet inviteret til en stor fest, men ved du ikke, hvad du skal tage på, eller hvordan du skal gøre dig ekstra flot og feminin? I så fald vil dette blogindlæg være som skrevet til dig. Vi forkæler dig nemlig med en masse nyttige tips.

Kjole og stiletter er et sikkert hit

Går du efter det moderne, feminine og beundringsværdige look, så vil du aldrig kunne gå helt galt i byen ved at iklæde dig din flotteste festkjole og et par elegante stiletter. Kunsten er at klæde sig efter anledningen. Du bør eksempelvis ikke troppe op til et barnedåb i en nedringet kjole og et par tårnhøje stiletter. Du må i hvert fald forvente at få mange dømmende blikke, hvis du vælger at gøre det.

I forhold til valg af stiletter bør du vælge et par, som passer til din kjole, og som du kan holde ud at have på en hel aften og evt. nat. Det er her værd at tage højde for, at høje stiletter er pæne, men ikke altid så praktiske.

Få langt hår med clips extensions

I eventyrer har prinsesser langt hår, så det skal du selvfølgelig også have, hvis du altså bliver draget af det prinsesseagtige look. Er dit hår hverken så langt eller flot, som du ville ønske, så kan du købe hair extensions clips. Det er i hvert fald en fremragende metode til at få langt og fint hår på få minutter. Den måske største fordel ved hår extensions clip on ligger i, at denne type extensions kan bruges af alle kvinder, uanset om man har tykt eller tyndt hår. De specialsyede hair extensions er desuden nemme at klipse af og på.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *