Følg os

Sundhed

Vejen til verdens flotteste hænder og fødder

Sunde fødder

Der er mange ting, man kan gøre for sig selv, der kan medvirke til en følelse af skønhed. Få klippet en fin frisure, køb et nyt sæt tøj, forkæl dig selv med en ansigtsmaske og agurker på øjnene osv. Men i jagten på følelsen af skønhed må man ikke glemme hænderne og fødderne. Læs her, hvordan du får de flotteste hænder og fødder.

Pedicure

Forkæl dine fødder med en pedicure. Fødderne er vores bedste venner, idet de bærer rundt på os hver eneste dag. De får os frem i verden, de gør holdt, når vi har brug for en pause, de tager os ud at danse, når vi trænger til det. De er på arbejde i alle vores vågne timer, og derfor fortjener de noget forkælelse.

Der er mange ting, der kan slide på vores fødder. Går man i for små sko, så kan man få vabler. Sveder man meget på fødderne, har man strømper, der klemmer de forkerte steder, eller har man arvet sin mors hårde hud, så vil det også kunne ses og mærkes. Uanset hvilke skavanker der rammer ens fødder, kan en pedicure hjælpe. Her lægges der ud med et dejligt varmt og afslappende fodbad, der sætter tonen for en rolig stund, der kun handler om dig og dine fødder. Herefter bliver fødderne smurt ind i en god creme, neglene bliver ordnet, plejet og lakeret i en fin farve, og du vil gå derfra med verdens gladeste fødder.

Manicure

Dét, som pedicure er for fødderne, er manicure for hænderne. Især i de kolde vintermåneder bliver vores hænder sat på prøve.

At tage vanter af, tage vanter på, komme ud i kulden, komme ind i varmen, vaske hænder for ofte, glemme at bruge creme – vi udsætter vores hænder for lidt af hvert. Men heldigvis er det dét, de er skabt til. De kan sagtens holde til det, men at forkæle dem lidt engang imellem tager de bestemt heller ikke skade af. Med en manicure får du plejet dine tørre og måske sprukne hænder og neglebånd. Du får lakeret dine negle med en farve, der gør dig glad. Du får masseret dine håndflader, der faktisk kan indeholde flere spændinger, end man lige skulle gå og tro. Når du går fra salonen, vil du have følelsen af at have fået et par nye, friske hænder, der er klar til at tage verden med storm. Det er helt klart en investering, der er alle pengene værd.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *