Følg os

Kærlighed

Klæd din mandlige kæreste pænt på med disse tips

Herremode

Elsker du din kæreste højere end noget andet, men bryder du dig ikke synderligt meget om hans tøjstil, så kan du med god samvittighed hjælpe ham med at få styr på det stilmæssige. Det handler ikke om, at du skal lave om på ham, men nærmere om at du skal komme med idéer og inspirere ham, så han får lyst til at gøre mere ud af sig selv.

Herremode er som udgangspunkt ikke ret komplekst, men det er desuagtet ikke alle mænd, som evner at sammensætte et pænt outfit. Det er her, du kommer ind i billedet, da du sikkert har helt styr på, hvilket tøj der passer sammen.

Gør køb af herretøj til en fælles aktivitet

Sender du din mand alene ud på en shoppingtur, så skal du håbe på det bedste, men frygte det værste, da det ikke nødvendigvis ender godt. Er din udkårne ikke begejstret for shopping, så kan du forsøge at lokke ham med dit behagelige selskab og evt. en god frokost et sted i byen. Hvilken mand kan sige nej til godt selskab og god mad?

Jovist findes der adskillige fysiske herretøjsforretninger, men man må ikke glemme, at der også sælges herretøj på nettet. Besøg eksempelvis SNT – www.sntstore.dk – hvis du gerne vil forkæle din kæreste med et par nye og velsiddende bukser.

På den anviste webshop vil du blandt mange andre interessante produkter blive præsenteret for de anerkendte ’the perfect pants’, som nærmest er blevet et must-have. SNT bukserne har en unik pasform og byder på mere komfort og frihed, end man kunne ønske sig. Find bukserne på https://sntstore.dk/.

Søg inspiration i modemagasiner og modeblogs

Drømmer du om at kunne tale om tøj og mode med din kæreste, så kan du gøre dig selv en tjeneste og introducere ham for forskellige modemagasiner og modeblogs tilegnet mænd. Dermed ikke sagt, at han skal dedikere hele sin fritid til at læse artikler og blogindlæg, da mindre selvfølgelig også kan gøre det.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *