Følg os

Andet

Fordomme om kvinder og biler

Kvinde kører bil

Hvem kører bedst bil? Mænd eller kvinder?

Dén diskussion slipper vi formentlig aldrig af med. Lige så længe der har eksisteret biler, har der i hvert fald været en hed, men samtidig venskabelig, diskussion om, hvem der er bedst til at køre bil. I dag vil vi kigge på nogle af de mest udbredte fordomme om kvinder og biler. Du har med al sandsynlighed stødt på en eller flere af de udvalgte fordomme tidligere. Lad os i fællesskab kigge nærmere på dem.

De mest udbredte fordomme

  • Kvinder kan ikke køre bil
  • Kvinder har ikke forstand på biler
  • Kvinder hører hjemme på passagersædet
  • Kvinder egner sig ikke som bilmekanikere

Ovenstående er blot et mindre udpluk af de mange fordomme.

Stik imod mange af fordommene, så viser mange undersøgelser, at kvinder rent faktisk er dygtigere bilister end mænd. Det hænger sammen med, at mandlige bilister som regel har flere klip i kortet end bilisterne af modsatte køn. Danske mænd er ikke kun slemme til at køre for stærkt. De er også kendt for at indkassere mange bøder for manglende brug af sele, for at tale i telefon under kørsel m.v. Derfor kan vi nu konkludere følgende; mænd er ikke bedre bilister end kvinder.

Næste gang du støder på en af de mange fordomme, så kan du henvise til denne hjemmeside, hvor vi netop kommer med modargumenter.

Væk din indre bilmekaniker til live

Er din elskede bil gået i stykker, så er du nødt til at kigge på den selv eller lægge vejen forbi en mekaniker nær dig. Er du træt af dyre mekanikerregninger, så kan du overveje at vække din indre bilmekaniker til live. Mangler du værktøj til formålet, så find og køb på denne side www.autodeleshop.dk, hvor udvalget er stort, og priserne er lave. På anviste link kan du finde stort set alt i værktøj og reservedele til din bil.

Foruden de påkrævede reservedele, så skal du ud at købe forskellige former for værktøj. Hvilket værktøj du skal købe vil naturligvis afhænge af, hvilken reparation der skal foretages. Du vil dog som udgangspunkt være godt stillet med en fastnøgle, båndsliber, topnøgle, mikrometer og klemtang.

Tag dine forholdsregler

Selvom man ikke behøver at være uddannet mekaniker for at reparere en bil, så skal man selvfølgelig vide, hvad man laver. Man kan nemlig komme galt afsted, hvis man ikke tager sig nogle vigtige forholdsregler. I forhold til sikkerheden, så bør man benytte sig af arbejdstøj, arbejdshandsker og beskyttelsesbriller. Derudover bør man sætte sig grundigt ind i den eventuelle monteringsvejledning, inden man går i gang med en reparation. Det handler om at være godt forberedt.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *