Følg os

Kærlighed

Tre måder du kan glæde din mand på

Herretøj

Selvom mænd til tider kan være højtråbende og irriterende, så er de svære at undvære. Elsker du din mand mere end noget andet, men er du ikke altid så god til at vise det, så bør du gøre brug af vores idéer. Læs hele artiklen, hvis du har en mandlig kæreste eller ægtefælle, som du gerne vil forkæle.

Lad ham shoppe tøj på din regning

Shopping er ikke den traditionelle mands foretrukne beskæftigelse, men din mand kan jo være anderledes. Uanset om din mand er glad for at shoppe eller ej, så vil han med al sandsynlighed takke ja til at købe tøj på din regning. Det er i hvert fald svært at takke nej til sådan et tilbud.

Der findes fortsat mange fysiske butikker, som sælger tøj til mænd, men der er altså også mulighed for at købe herretøj på nettet. Besøg MR, hvis du gerne vil glæde din mand med nye skjorter, jeans eller noget helt tredje. Oplev også det store udvalg af strik. Sæt dig ved siden af din udkårne og byd ind med din mening.

Invitér ham med til en fodboldkamp

Stort set alle mænd elsker fodbold, så mon ikke han vil blive ellevild, hvis du inviterer ham med til en fodboldkamp? Ser man bort fra de få ferier og pauser, så kan man se fodbold hver weekend hele året rundt. Det burde med andre ord være muligt at finde en interessant fodboldkamp i en af de kommende weekender. Fodbold kan ses i fjernsynet, men bør ses på stadion, hvis man vil have den bedst mulige oplevelse.

Arranger en dag i romantikkens tegn

Mænd og romantik er ikke altid en god kombination, men du kan være helt sikker på, at han vil blive rigtig glad, hvis du arrangerer en hel dag i romantikkens tegn. En romantisk dag kan f.eks. indebære massage, gourmetmad, små gaver og film. Det er kun fantasien, som sætter grænser for mulighederne, så tænk stort og glæd din elskede mand.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *