Følg os

Den bedste vibrator til kvinder

Liderlig kvinde

Skrevet og udgivet i samarbejde med Belugi.dk

Her på redaktionen henvender vi os til kvinder. Og kun med emner, som vi ved, at kvinder synes er interessante. Nuvel, mænd må da meget gerne læse med, men indholdet er om kvinder og for kvinder. Hvad er mere oplagt end sex og samliv? Et emne, som ofte bliver debatteret her på redaktionen. Og af og til falder samtalen også på onani. Det er krydret med fnis og grin, men også med lidt alvor. For vi ved jo godt, hvad vi synes er dejligt og hvad der kan bringe os i den 7. himmel! Vi satte os for at finde ud af, hvad der er den bedste vibrator til kvinder! Svaret bringer vi i denne artikel.

Input fra Belugi.dk

Vi henvendte os til sexshoppen Belugi.dk for at høre lidt om, hvad de sælger mest af til kvinder. Vi tænkte, at det nok også måtte være den bedste vibrator, hvis det var den mest solgte. Det blev til et længere interview med masser af grin og røde kinder, men Mik Oddershede fra Belugi var nu meget nem og sober at tale med – også selvom han er mand.

Mik Oddershede kunne fortælle, at deres klart mest solgte produkt er en Satisfyer Pro 2 Next Generation. Dem har vi solgt i 1.000-vis af, fortæller Mik Oddershede. Men om det er den bedste vibrator til kvinder, dét er et mere kompliceret spørgsmål. Vi rådgiver rigtig mange kvinder, og mange spørger faktisk efter vores mest solgte produkt, hvis de er i tvivl om, hvad de skal købe. Enten det eller også spørger de hvad er jeres bedste vibrator eller dildo?.

Mik har arbejdet med sexlegetøj i 5 år, og han har efterhånden set så meget sexlegetøj, at han må formodes at vide, hvad han taler om. Han fortæller følgende:

Sexlegetøj er ikke bare sexlegetøj. Som med alt andet her i verden, så findes der forskellige kvaliteter. Og inden for vores branche er der slet ingen tvivl om, at pris og kvalitet følges af. Han fortæller også, at kvaliteten måles i materialet. For der findes i 1.000-vis af producenter af sexlegetøj, men det der adskiller dem, er hovedsageligt materialet, som de anvender. For eksempel kan en dårlig silikone være ru og nubret, imens en god silikone kan føles silkeblød og lækker. Og her taler vi altså om materiale, som man påtænker at anvende intimt.

Hos Belugi har de faktisk en kasse stående til skræk og advarsel. I kassen kan du finde de vareprøver, som Belugi har modtaget igennem tiden. Så finder du ud af, hvad Mik Oddershede mener med dårlig kvalitet. Men der skal jo være noget for enhver pengepung, og derfor er der også forskel på kvaliteten af det sexlegetøj vi sælger, fortæller Mik Oddershede. Du kan finde en billig vibrator til kr. 99,- hos os, men du kan også vælge en LELO til kr. 1.699,- Og selvfølgelig er der stor forskel på de to produkter. Mik Oddershede bliver ved med at gentage, at pris og kvalitet virkelig følges ad inden for sexlegetøj og frækt lingeri.

Findes den perfekte vibrator overhovedet?

Den perfekte vibrator findes derfor ikke, fortæller Mik Odderhede. Den perfekte vibrator for dig afhænger af følgende faktorer:

  1. Budget
  2. Hvilken form for stimulation du godt kan lide
  3. Hvilket materiale du kan lide
  4. Størrelsen på vibratoren (hvis den er til indføring)

Som det tydeligt fremgår, er der en del spørgsmål, der skal tages stilling til, for at komme i den 7. himmel.

Men Mik Oddershede vil da gerne pege på nogle produkter, som dels sælger rigtigt godt, produkter, hvor Belugi dels har meget få eller ingen reklamationer, og produkter, hvor de hører, at kunderne er glade for dem.

Vibrator dildo

Satisfyer Pro 2 Next Generation

Det første produkt jeg vil fremhæve er en Satisfyer Pro 2 Next Generation. Det er som sagt vores mest solgte produkt. Selve vibratoren består af ABS plast og silikone. Den anvender pulsering, som stimulerer klitoris. Jeg har endnu ikke hørt noget negativt om dette produkt. Det skulle da lige være partneren, der har fået stor konkurrence i sengen. Det er kun silikonen, der evt. kommer i kontakt med klitoris. Satisfyer garanterer orgasme, dvs. hvis man ikke får orgasme, kan man levere produktet tilbage. Men Mik Oddershede fortæller, at det endnu ikke er sket. Det er et forholdsvist billigt produkt, som rigtig mange kvinder er glade for.

Fifty Shades of Grey Come to Bed

Det andet produkt han vil anbefale er Fifty Shades of Grey Come to Bed. Dette produkt er en udført i en meget lækker silikone, og længden på 21,5 cm. passer godt til de fleste kvinder. Det er mit indtryk, at det er et rigtigt godt produkt til en middel pris – og ikke mindst udført i lækkert materiale i form af en blød silikone. Egentligt havde jeg forventet, at forbrugerne var kommet til at betale mere for Fifty Shades of Grey sexlegetøj navnet eller, at produkterne ikke ville have en tilstrækkelig høj kvalitet. Men det er altså ikke tilfældet. Pris og kvalitet følges af – også selvom der er tale om en mærkevare.

Real Rock

Det sidste produkt Mik Oddershede vil anbefale, er en Real Rock. Real Rock er en serie af vibratorer fra Pipedream. Det specielle ved Real Rock er dels, at de er udført med en meget lækker silikone (de kalder det selv REALFEEL©, men også at de findes i alle størrelser, farver og med forskellige muligheder. Således fås Real Rock fra størrelse 15 til 35 cm. De fås i hudfarvet, sort og gennemsigtigt. Og sidst, men ikke mindst fås de med og uden boller samt med og uden vibrator og fjernbetjening. Det er den realistiske dildo, vi sælger næstmest af hos Belugi. Så man kan faktisk godt sige, at der er en sammenhæng.

Mik Oddershede fortæller, at de fleste prøver sig lidt frem med sexlegetøj. Først skal man jo finde ud af, om man bedst kan lide indvendig og / eller klitorisstimulation. Derefter skal man prøve forskellige former for materiale og længde. Derefter kan man begynde at tale om den perfekte vibrator, siger Mik Oddershede. For den perfekte vibrator er aldeles individuelt tilpasset fra person til person.