Følg os

Børn og unge

Gode gaveidéer til den lille kok

Legekøkken

Mange børn nyder at hjælpe til i køkkenet, selvom de endnu ikke er gamle nok til at håndtere komfuret, ovnen eller mikrobølgeovnen.

Er dit barn begyndt at vise interesse for madlavning, så skal du lade barnet udfolde sin kreativitet. Dermed ikke sagt, at du skal lade dit barn slå sig løs i køkkenet. I stedet bør du forkæle ham eller hende med nogle skønne gaver.

Legemad

Et legekøkken med tilhørende legemad er en perfekt gaveidé til et madlavningsglad barn. I dag findes der rigtig mange forskellige former for legemad. Det er muligt at købe både juicekartoner, burgere, hotdogs, piskefløde, bagerbrød og meget mere som legemad. Du har også mulighed for at købe legemad i sæt. Der kan være mange penge at spare ved at købe disse legetøjssæt.

Babytoys.dk fører et stort udvalg af legemad til priser, hvor alle børnefamilier kan være med. Hos denne forhandler kan du foruden legemad også købe gyngeheste, bamser, brætspil, legetøjsbiler og meget mere til din lille guldklump. Det er på alle måder fordelagtigt at handle gaver til børn på nettet.

Børnevenlig opskriftsbog

Langt de fleste opskriftsbøger er henvendt til voksne, men der findes også børnevenlige opskriftsbøger. Det karakteristiske ved disse bøger er, at de er spækket med simple opskrifter og flotte madbilleder. Der findes desuden billedbøger om mad.

En børnevenlig opskriftsbog vil være en interessant gaveidé til barnet, som lige er begyndt at læse. Før du køber en bog, bør du sætte dig ind i, hvilken aldersgruppe bogen er henvendt til. Mange af de populære børnebøger er nemlig tilegnet større børn.

Køkkenudstyr i træ

En helt tredje gaveidé lyder på at købe køkkenudstyr i træ. Der findes rigtig meget fint udstyr til et legekøkken. Det er for eksempel muligt at købe køleskabe, kaffemaskiner, røremaskiner og toastere til legekøkkenet. Faktisk eksisterer det meste køkkenudstyr også som legetøj. Du kan med få klik bestille det ønskede træ legekøkken til drenge og piger i dag – det foregår selvfølgelig via internettet.

Selvom et veludrustet legekøkken gerne skal indeholde alle former for legeudstyr og legemad, så skal man selvfølgelig være realistisk omkring, hvor meget der er plads til på børneværelset.

For både din egen og dit barns skyld bør du kun købe legetøj, som lever op til de strengeste krav vedr. sikkerhed og sundhed. I denne artikel linker vi til en forhandler, som udelukkende sælger sikkerhedsgodkendt legetøj til danske forbrugere. Dermed kan du være sikker på, at du ikke modtager legetøj, som skader dit barn på nogen måde. Tag med fordel højde for forskellige sikkerhedsmærkninger, når du køber legetøj og børneudstyr.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *