Følg os

Sundhed

EMS Cph hitter hos aktive kvinder – derfor skal du også aflægge studiet et visit

EMS Cph

I dag kan du frit vælge mellem et væld af træningsformer i Danmark. Derfor er det ikke alle, der har nemt ved at vælge. I de seneste år har flere og flere kvinder eksempelvis taget EMS træning til sig. At det netop er denne træningsform, der har vundet større indpas, er ikke uden grund.

Derimod er der flere grunde til, at mange danske kvinder har besluttet sig for at klare deres træning på denne måde. Har du selv gjort dig tanker om dette, er du sandsynligvis nysgerrig efter at få kendskab til nogle af fordelene ved denne træningsform.

Klar din træning på kun 20 minutter

Den mest markante fordel er, at du kan klare din træning på kort tid. Rigtig mange har en idé om, at de er nødt til at bruge timevis på at styrketræne, hvis de vil holde sig i form. Sådan forholder det sig ikke, og det er takket være EMS træning.

Her er der tale om en træningsform, hvor der benyttes en særlig dragt udstyret med elektroder. En sådan dragt er udviklet til, at impulserne kan stimulere de største muskelgrupper. Dette omfatter naturligvis både arme, skuldre, ben, baller, mave, ryg og bryst.

En træningsform, som alle kan bruge

En anden fordel ved EMS træning er, at det er en træningsform, som alle kan bruge. Hvis du leder efter en skånsom måde at træne på, er det derfor værd at undersøge. Dette betyder også, at alle kan give sig i kast med det, da det tilmed kan bruges i forbindelse med genoptræning.

Hvis du selv vil vide mere om denne træningsform, bør du klikke dig ind på https://emscph.dk/. Her kan du læse mere om, hvad de har at tilbyde. Ud fra dette kan du vurdere, hvorvidt det er en træningsform, der er noget for dig.

I denne forbindelse er det værd at nævne, at det ikke er den billigste træningsform. Langt de fleste oplever dog, at det er pengene værd. Du kan evt. købe et klippekort til dit foretrukne træningsstudio, hvis du gerne vil spare penge.

Læs mere
1 Kommentar

1 Kommentar

  1. Jette Warnock

    19. marts 2024 at 12:02

    Det er den fedeste omgang træning. Det tager kun 20 min. men jeg har det hver gang som om jeg har været i gang i 1 1/2 time.
    Og hellere bruge lidt flere penge på noget jeg rent faktisk går til og som gør noget godt for min krop, end at have et fitnesskort som jeg gladeligt betaler for hver måned men som jeg aldrig bruger.
    Jeg går hos emscph og er rigtig glad for det.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *