Følg os

Kærlighed

Valg af lokaler til dit kommende bryllup

Brud og brudepiger

Et bryllup er en magisk begivenhed, som forhåbentlig kun kommer til at ske én gang i livet. Derfor er det selvfølgeligt også noget, som skal fejres med manér.

For at planlægge og afholde et fantastisk bryllup skal det selvfølgelig ske i lækre bryllupslokaler. Det er simpelthen så vigtigt, at brylluppet bliver holdt det helt rigtige sted, men hvad indgår i dette valg? Vi forsøger at besvare alle dine ubesvarede spørgsmål i denne miniguide.

Hvor mange skal med?

Det kan og vil tit ske, at man undervurderer, hvor mange gæster som kommer. Kort sagt, så er et bryllupslokale med for lidt plads noget rod. Netop det gør, at du skal tænke ret nøje over, hvor mange I har inviteret. Lokalerne skal gerne kunne huse lidt flere end disse mennesker, da der så er plads nok til, at alle kan boltre sig, såvel store som små. Ingen ønsker at sidde klemt.

Hvad skal der ske?

Et bryllup er sjældent bare spisning. Ofte er der en masse andre ting, som finder sted i løbet af aftenen og natten. Og det skal bryllupslokalet da også på en eller anden måde kunne hjælpe med. Eksempelvis kan det være rart at have et dansegulv – skal det være i et separat lokale for sig selv?

Eller vil I gerne kunne mærke vinden blæse i håret? Så er det jo vigtigt at vælge noget, hvor der er mulighed for at opholde sig udendørs. Der skal gøres en hel masse overvejelser.

Hvad er inkluderet i prisen?

Når du får tilbudt en pris, så er det en rigtig god idé rent faktisk at kigge på, hvad den pris indebærer.

For af og til vil det eksempelvis være billigere at leje møblerne fra et andet firma, end det firma du lejer lokalet igennem. Ønsker du at spare penge på festen, er dette i hvert fald værd at undersøge.

Hvad er budgettet?

Det er ikke fordi, at man ikke må drømme, men det typiske bryllupsbudget er allerede ret presset, fordi det ofte er en meget dyr affære.

Så derfor er det selvfølgelig vigtigt at konsultere regnskaberne, når lokalet skal vælges. Det er især tilfældet, hvis I samarbejder med leverandører og folk fra mange forskellige virksomheder, fordi det ofte kan blive sværere at udregne den endelige pris.

Men kort sagt, så er bryllupslokalerne sjældent det, der skal skabe stor økonomisk splid i familien. For ved at tænke lidt taktisk omkring, hvor man skal bestille forskellige services fra, så kan prisen hurtigt trækkes i den rigtige retning.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *