Følg os

Sundhed

Værd at vide om fedtfrysning

Fedt på kroppen

Fedtfrysning, også kendt som kryolipolyse, er en ikke-invasiv behandling, der er rettet mod genstridige fedtceller. Under proceduren påføres et køleapparat på det ønskede område og sænkes til en temperatur, der fryser fedtcellerne. De frosne celler krystalliserer og dør derefter og bliver i sidste ende naturligt elimineret af kroppen.

Resultaterne kan normalt ses fra ca. seks uger og forbliver permanente, så længe man opretholder en sund livsstil. En af fordelene ved fedtfrysning er, at den kun er rettet mod fedtceller og lader det omkringliggende væv være uskadt. Selv om det måske ikke resulterer i et betydeligt vægttab, kan det være en effektiv måde at reducere lokale fedtområder og forbedre den generelle kropsform på. Fedtfrysning kan anvendes på forskellige dele af kroppen, f.eks. mave, lår, arme og hage. Det bør dog ikke betragtes som en erstatning for sunde kost- og motionsvaner eller en slankekur i sig selv. Vær i øvrigt opmærksom på, at omkring 2 % ikke responderer på behandlingen.

Permanente resultater, hvis man vil

En af ulemperne ved mange former for skønhedsbehandlinger er, at resultaterne ikke er permanente, og man derfor skal gentage behandlingen ad flere omgange. Fordelen ved fedtfrysning er, at resultaterne er permanente, hvis man opretholder en sund livsstil.

Med andre ord, så vil man ikke opnå et permanent resultat, hvis man lever usundt og forsømmer motion. Det er derfor op til den enkelte klient, om de vil have et permanent resultat. Ved at spise sundt og dyrke regelmæssig motion vil man nemlig ikke have behov for flere behandlinger, men kan nyde sin nye kropsform mange år ud i fremtiden.

Hvor kan man få denne form for behandling?

Hvis du ønsker at ændre din kropsform på specifikke områder, så er fedtfrysning en af de bedste metoder. Hvis man gerne vil behandles med denne metode, så bør man først og fremmest konsultere sin læge for at sikre sig, at ens krop og generelle tilstand tillader det. Hvis lægen giver grønt lys, så skal man have fundet en sundhedsklinik, der tilbyder denne behandlingsform.

En af de førende klinikker inden for denne type behandling, Bloom Copenhagen, befinder sig i Hellerup nord for København. De benytter sig af en af de mest effektive fedtfrysningsbehandler kaldet Cooltech. Læs mere om Cooltech fedtfrysning ved at besøge deres hjemmeside, hvor du også kan booke en tid til en fedtfrysningsbehandling. På linket kan du også finde før / efter billeder og priser.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *