Følg os

Andet

Vælg det helt rigtige lokale til din kommende fest

Festtøj

Alle kvinder elsker fester, da det er til fester, at man klæder sig pænt på, får ordnet hår og har mulighed for at danse hele natten. At holde fest er en måde, hvorpå man kan fejre, at man lever og er omgivet af gode mennesker.

Du kan holde en større eller mindre fest i forbindelse med din fødselsdag, jubilæum eller en helt tredje begivenhed. I realiteten behøves der slet ikke at være en særlig anledning.

Lad os antage, at du har besluttet dig for at holde en fest for venner, familie og / eller kollegaer. Det er nu, at det store planlægningsarbejde begynder. Først skal du beslutte dig for, hvor festen skal holdes. Skal festen finde sted derhjemme, eller vil du leje et festlokale i dit lokalområde? Læs videre, hvis du foretrækker at leje et festlokale.

Størrelse og kapacitet

Der findes både store og små festlokaler, så spørgsmålet er, hvor stort det ideelle festlokale er? For at svare på dette spørgsmål skal du vide eller som minimum have en fornemmelse af, hvor mange personer du vil invitere. Det er nemlig ikke helt uden betydning, om du vil invitere 50 eller 100 personer.

Er du i tvivl om den ideelle kapacitet, så vælg hellere et lidt for stort lokale end et lidt for småt. Det er trods alt ikke rart at sidde alt for tæt.

Beliggenhed og omgivelser

Foruden størrelsen og kapaciteten skal du også gøre dig tanker om beliggenhed og omgivelser. Det gælder her om at finde en lokalitet, som er nem at komme til for alle (eller de fleste af) dine gæster. Vælg med fordel en lokalitet, som ligger tæt på udendørs græsarealer og fodboldbaner, såfremt du påtænker at invitere børn til festen.

Fænøsund Konference og Ferie A/S råder over en lang række selskabslokaler, som du nemt og billigt kan booke, hvis du fortsat leder efter det perfekte festlokale. Book et lækkert festlokale her, hvis du gerne vil have styr på den del af planlægningen med det samme.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *