Følg os

Livsstil

Udstyr og gadgets til den aktive kvinde

Motion

En aktiv kvinde skal ikke kun have en masse forskelligt træningstøj, men også træningsudstyr og diverse gadgets. Det gælder jo om at være klædt godt på, hvis man skal kunne opfylde sin store drøm om at få en flot og veltrænet krop.

Udstyr og gadgets til træning er en meget bred betegnelse, så du er helt sikkert interesseret i at vide, hvilke specifikke gadgets og redskaber du skal købe til din hjemmetræning. Det kan du selvfølgelig blive klogere på i denne korte guide.

Balancebræt

Træning handler ikke kun om, at man skal opnå øget styrke, selvom styrke naturligvis er en vigtig parameter. Foruden styrke skal du også fokusere på din balance, idet din balance har stor indflydelse på din træning og dit helbred generelt. For at træne din balance rådes du til at købe et balancebræt. Der findes masser af fine balanceredskaber i både plastik og træ, så dit ideelle balancebræt findes også derude.

Du skal som udgangspunkt forvente, at et godt balancebræt koster et sted mellem 300 og 600 kr. Der findes både billigere og dyrere produkter.

Hulahopring

Den aktive kvinde skal også have adgang til minimum én hulahopring. Der er flere gode grunde til at bruge tid på hulahop-træning. Du kan nemlig både forbrænde kalorier og træne dine mavemuskler ved at spendere tid med den kære hulahopring.

Vær opmærksom på, at hulahopringe forhandles både med og uden vægt. For nybegynderens vedkommende vil det selvfølgelig være smartest at købe en hulahopring uden vægt, da man dermed har mulighed for lige at blive komfortabel med træningsformen, før man evt. sætter niveauet op.

De bedste hulahopringe koster omkring 100-200 kr.

Foam roller

Som kvinde vil du helt sikkert have en naturlig interesse i at træne både forlår, baglår, lægmuskler, skinneben og baldemuskler. Hertil kan du bruge forskelligt træningsudstyr – eksempelvis en foam roller. Der er nærmest uanede muligheder med en foam roller, hvorfor det er en god investering.

En foam roller kan koste fra 80 og op til 300 kr.

Stepbænk

Er du allerede indehaver af både balancebræt, hulahopring og foam roller, så kan du supplere med en stepbænk. Der er rig mulighed for at steppe sig i form, så hvorfor ikke bruge penge på en fleksibel og rengøringsvenlig stepbænk til hjemmet?

En stepbænk hjælper dig med at få din puls op, styrke dine muskler i underkroppen, træne din balance og meget mere. Dermed kan du sikre dig en effektiv og varieret træning. En stepbænk kan koste alt fra 300 og op til 1.200 kr. Dette redskab er altså lidt dyrere end de føromtalte redskaber.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *