Følg os

Sponsoreret

Tre uundværlige skønhedsprodukter til hud og hår

Forfængelig kvinde

Man kan let købe sig fattig i skønhedsprodukter, hvis man køber alle de produkter, man støder på, på sin vej, hvorfor vi anbefaler, at man vælger sine produkter med omhu. I dag vil vi præsentere dig og andre forfængelige kvinder for tre uundværlige skønhedsprodukter til hud og hår. Alle produkterne er fundet på bellabellacci.dk, som er en dansk forhandler af naturlig skønhedspleje.

Evolve Organic Beauty Hyaluronic Serum

Evolve Organic Beauty Hyaluronic Serum er et af de produkter, man bare ikke kan komme uden om, hvis man går op i ansigtspleje. Dette produkt er nemlig et af de bedste af slagsen. Det er faktisk så godt, at det har vundet op til flere priser.

Skulle du være i tvivl, så kan vi fortælle, at vi har at gøre med et serum, som fugter huden indefra og dermed sikrer den mest effektive næring. Dette er med til at fylde hudens fine linjer ud og på den måde modvirke rynker. Derudover kan vi fortælle, at serummet har en beskyttende og blødgørende virkning.

Coola Sport Classic SPF 50 Mango

Coola Sport Classic SPF 50 Mango er ikke bare endnu en solcreme i rækken. Der er tale om en ekstraordinær effektiv solcreme, som beskytter mod solens skadelige stråler. Foruden at byde på god beskyttelse er solcremen også vand- og svedafvisende i op til 80 minutter. Derfor vil solcremen også være yderst velegnet til sport på de varme sommerdage.

Coola Sport Classic SPF 50 Mango indeholder 70 % økologiske ingredienser.

Coola Suncare byder også på mange andre skønne produkter, som du bør kigge nærmere på.

Jomfru argan olie by Cosmos Co

Jomfru argan olie by Cosmos Co er det sidste produkt, vi vil kigge på i denne omgang. Som du måske allerede har regnet ud, er det en argan olie, som har en holdbarhed på minimum to år.

Produktet har en ualmindelig god effekt på både urenheder i huden, tørt hår, eksem og meget andet. For en god ordens skyld skal det nævnes, at olien hverken indeholder parabener, parfume eller konserveringsmidler.

Hårolie kan købes til faste lave priser på nettet.

Læs mere
1 Kommentar

1 Kommentar

  1. Jan

    3. august 2018 at 14:28

    Jeg er også vild med hudplejen fra Evolve Organic Beauty.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *