Følg os

Bolig

Tre skønne og feminine tips til indretning af stuen

Hjem

Hvis du ønsker at gøre din stue endnu mere indbydende, så er der råd og vejledning at hente. I dette skriv har vi nemlig gravet tre skønne tips frem, som kan være med til at give dig en stue, som du kan være endnu mere stolt af at vise frem. Det er endvidere vigtigt for os at understrege, at disse tips vil ligge forskellige steder på den økonomiske skala. Derfor burde der være noget for enhver smag og økonomi. Lad os kaste os ud i det.

Tip 1: Benyt dig af billeder til stuen

Har du endnu ikke nogen billeder hængende i din stue, så er det på høje tid. Billeder til stuen er nemlig et must, hvis du ønsker at skabe en atmosfære og stemning, som sætter sit præg i dit hjem. Det er naturligvis også muligt med et maleri, men billeder til stuen skaber en lidt mere moderne atmosfære, hvorfor du kunne overveje, om ikke det skal prøves af. Det er endvidere en ret billig løsning. Se blot denne plakat af en grøn plante, som nemt kan skabe en fantastisk stemning i dit hjem.

Billeder til stuen

Tip 2: Overvej om du skal investere i nye møbler

Dine nuværende møbler har du højst sandsynligt haft i adskillige år. Overvej derfor, om det er ved at være tid til, at din kære sofa eller dit gamle stuebord skal skiftes ud. Din indretning af stuen skal gerne afspejle, hvem du er som person, hvorfor du her gerne må spendere lidt ekstra for derved at imponere dine gæster.

Tip 3: Er den nuværende maling på væggene den rigtige?

Det kan være et svært spørgsmål at besvare. Derfor anbefaler vi dig, at du finder inspiration på nettet (eksempelvis på Pinterest eller på Instagram). Det kan nemlig gøre underværker at skifte farverne på væggene i stuen – prøv det selv.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *