Følg os

Sponsoreret

Tre medicinske produkter du skal være påpasselig med

Apotek

Medicin er ikke noget, man bør spøge med. Læger gennemgår en lang og udfordrende uddannelse for at kunne guide dig til brugen af den helt rigtige medicin. Prøver man derfor selv at eksperimentere med, hvilket medicin man selv tror er den rigtige, kan det ende grueligt galt.

I denne artikel vil vi kort komme ind på tre medicinske produkter, som du skal være meget påpasselig med.

Cannabis olie – en ny tendens

Cannabis olie er blevet diskuteret heftigt de seneste par år. Selve det medicinske præparat er på forsøgsbasis i Danmark, og det er derfor muligt at få udskrevet recept på cannabis olie. Vælger man dog selv at opstøve olien, er der ingen garanti for, hvilken virkning det vil have på dig. Det er derfor ikke en god idé at gå udenom det danske lægesystem, for at få fat på cannabis olie.

Der er endnu ikke kommet evidente forsøgsresultater ud af forsøgsordningen, da man endnu er tidligt i processen. Ønsker du at læse mere om cannabis olie, kan det gøres på dette website.

Lykkepiller – få det på recept

Lykkepiller er desværre et af de medicinske produkter, som mange danskere vælger selv at anskaffe (de stærke lykkepiller). Det kan dog have fatale konsekvenser, hvorfor vores anbefaling lyder på, at du altid skal lytte til din læge. Mange ønsker at få en recept på lykkepiller, men man kan ikke altid få det trumfet igennem hos lægen, da lægen ikke nødvendigvis mener, at det er nødvendigt eller forsvarligt.

Udenlandsk medicin

En tendens i Danmark er desværre, at folk kigger på mulighederne for at købe medicin i udlandet. Det kan være på grund af prisforskellen, eller at den givne medicin ikke er receptpligtig i det givne land. Det kan dog have store konsekvenser, og vi må atter blot anbefale, at man lytter til sin læge, hvad medicin angår.

 

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *