Følg os

Kærlighed

Tre gode råd til at finde dit livs kærlighed

Par på weekendophold

Er du single? Drømmer du om at finde en kæreste og en kommende ægtefælle? Savner du en at dele dine tanker og drømme med? Er du klar til at binde dig? I så fald vil vi gerne komme dig til undsætning.

I denne artikel giver vi dig intet mindre end tre gode råd til at finde kærligheden i dit liv. Vi er næsten overbeviste om, at du vil finde en mand eller kvinde, som du ikke kan leve uden, hvis du handler på vores mange gode råd.

Brug dit netværk

Det er en skrøne, at man kun kan bruge ens netværk, når man skal finde et job eller en bolig. Du kan nemlig også få stor glæde af dit netværk på jagten efter din store kærlighed. Det er i hvert fald ikke helt usandsynligt, at din ven, søster eller kollega kender en, som vil passe perfekt til dig med udgangspunkt i dine interesser, værdier m.v. Dermed ikke sagt, at man nødvendigvis skal gå med til at blive sat på blind dates og sådan. Det er ikke desto mindre sundt at komme ud af ens comfortzone fra tid til anden. Tør du at udfordre dig selv?

Vær åben og ærlig

Det er lettere sagt end gjort at finde en kæreste, hvis man ikke er villig til at give folk en chance. Netop derfor råder vi dig til at være åben i stedet for at dømme potentielle dates på forhånd. Man bør dog kun være åben til en vis grænse, da du selvfølgelig ikke skal tale om kønsbehåring, privatøkonomi og andre private emner allerede på første date, medmindre det falder naturligt ind. Du skulle jo nødig skræmme din date væk.

Foruden at være åben bør man være ærlig. Faktum er nemlig, at man på den lange bane altid kommer længst med ærlighed. Med andre ord får du ikke noget ud af at lyve om din alder, dit job eller din boligsituation. Det vil i hvert fald sende et meget skidt signal.

Prøv kræfter med online dating

Online dating er typisk noget, som man enten elsker eller hader. Det er ikke desto mindre en realitet, at flere og flere danskere finder kærligheden på nettet. Alene dét bør give dig lyst til at besøge nogle af de mange digitale dating sider. Ønsker du at stifte bekendtskab med andre dating sider end dating.dk og single.dk, så find dating sider her. Der er masser af muligheder for både unge, voksne og ældre. Du kan endvidere finde en date, hvad enten du er til kvinder eller mænd. Ergo er dating for alle.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *