Følg os

Livsstil

Tre gode gaveidéer til den musikglade kvinde

Musik

Hvad giver man i gave til en kvinde, som elsker at lytte til musik på alle tidspunkter af døgnet? Det er netop, hvad vi vil forsøge at gøre dig klogere på i denne miniguide. I guiden bliver du introduceret for tre gaveidéer, som alle sammen vedrører musik på den ene eller anden måde. Læs med og find den perfekte gave til din søster, veninde, kæreste eller datter.

Abonnement på en musiktjeneste

I dag er der rig mulighed for at lytte til musik uden at skulle have penge op af lommen, men skal man kunne lytte til musik uden at blive generet af reklamer, så skal man være betalende bruger. Det koster normalt omkring 50-150 kr. om måneden at abonnere på en musiktjeneste. Det er ikke en formue, men det løber selvfølgelig op.

Skal du glæde en musikglad kvinde, så kan du aldrig træde helt ved siden af ved at give hende et abonnement på en musiktjeneste. Blandt de mest populære musiktjenester er det værd at kende til Spotify, Deezer og Google Play Music. De fleste danskere foretrækker at bruge Spotify, men det er en god idé at undersøge alternativerne.

DAB radio – eller DAB+

En DAB radio eller en DAB+ radio er også en glimrende gaveidé. Med den sidstnævnte radiotype er man sikret flere kanaler samt bedre og mere stabil lyd. Ergo kan det varmt anbefales at købe en DAB+ radio til den musikalske kvinde.

Er din viden om dab radioer ret begrænset? Så søg viden på nettet.

Trådløse høretelefoner

Sidst, men ikke mindst er det oplagt at nævne trådløse høretelefoner som en god gaveidé.

De fleste musikalske kvinder nyder at høre musik på farten, hvorfor et par høretelefoner er en pragtfuld gaveidé. Er du overbevist om, at denne gaveidé vil falde i god jord hos modtageren, så tag et kig på udvalget af høretelefoner fra Bose, Beats, Jabra og B&O.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *