Følg os

Andet

Tip: Privat lektiehjælp til overkommelige priser

Lektier

Privat lektiehjælp er en ydelse, som kan koste en herregård. I dag er fri lektiehjælp henvendt til alle børn og unge takket være en ny dansk tjeneste. I artiklen skal vi kigge nærmere på, hvilken tjeneste vi har at gøre med.

Få adgang til fri lektiehjælp

Studido har formået at kombinere deleøkonomi og lektiehjælp på en måde, som man næsten ikke kan andet end at beundre. Konceptet er meget simpelt. Du giver én time og får én time eller giver to timer og får én time – afhængig af om du vælger freemium eller premium.

Eleverne lærer at tage socialt ansvar for hinanden og oplever glæden ved at hjælpe hinanden. Du kan som mor til et skolebarn med fordel fortælle dit barn om konceptet, så dit barn også kan hoppe med på bølgen. Det er meget sandsynligt, at dit barn vil få et mere positivt syn på skolearbejde og lektier efter at have stiftet bekendtskab med konceptet.

Studido tilbyder fri lektiehjælp for alle betalende medlemmer, så tegn et medlemskab i dag og oplev et helt nyt univers. Klik på følgende link for at besøge hjemmesiden.

Optjen point og vind fede præmier

Eleverne – store som små – kan optjene point og vinde fede præmier, når de hjælper hinanden med lektier og opgaver. Dermed kan dit barn lave noget fornuftigt foran computeren i stedet for at chatte, se videoer eller spille voldelige computerspil.

Det er en realitet, at lektiehjælp ikke længere kun er forbeholdt familier med en stor pengepung, da alle har råd til et abonnement.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *