Følg os

Livsstil

Tandblegning er for alle – uanset alder og økonomi

Smilende kvinde

Man skal ikke stole på dem, som påstår, at tandblegning er forbeholdt unge og velhavende kvinder. Der skal nemlig ikke mere end én søgning til at dokumentere, at tandblegning ikke behøver at koste store summer.

Så hvordan får jeg hvide tænder uden at tømme min opsparing eller optage et forbrugslån? Du finder svaret i denne guide omhandlende blegning af tænder for alle.

Clinomyn er løsningen på dine udfordringer

Clinomyn tandpasta er tilegnet dig, som døjer med misfarvede og usunde tænder. Dette firma har specialiseret sig i at fremstille tandpasta, som effektivt løser problemet med misfarvede tænder. Tandblegnings-tandpasta fra denne virksomhed kan helt sikkert gøre en forskel for dig, hvis du drømmer om hvide og flotte tænder.

Clinomyn er et kendt brand, så deres produkter koster vel en formue? Nej, de forhandles faktisk til nogle meget konkurrencedygtige priser. Deres specialfremstillede tandpastaer koster kun 39 kr. pr. tube, og du kan frit vælge mellem flere smagsvarianter.

Kvinde med stort smil

Det ultimative sæt til tandblegning

Det er ikke vores opgave at vurdere, hvilke tandblegningsprodukter der er de bedste på markedet, men vi vil gerne præsentere dig for et fantastisk sæt til tandblegning og tandrensning. Du bliver præsenteret for sættet herunder:

  • 1 x maskine
  • 2 x tandpasta

Forhandler: Mundfrisk.dk

Luna Smile er navnet på den fine tandpoleringsmaskine, som bør bruges en gang om dagen. Maskinen byder på to forskellige funktioner bestående af en poleringsfunktion og en lysfunktion. Sidstnævnte funktion er med til at blege tænderne og gøre dem fine.

Luna Smile er udviklet i tæt samarbejde med eksperter på området. Poleringsmaskinen er udstyret med en lille gummikop, som roterer flere hundrede gange i minuttet. Et godt tip er at bruge maskinen efter tandbørstningen om aftenen.

Det er yderst tvivlsomt, at der findes et mere effektivt poleringsredskab til prisen. Man er i hvert fald nærmest sikret et godt resultat med den omtalte poleringsmaskine og den specielle tandpasta. Derfor kan vi varmt anbefale at bestille sættet og give det en oprigtig chance.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *