Følg os

Livsstil

Stigende interesse for golf blandt danske kvinder

Kvindelige golfspillere

Golf er – stik modsat manges opfattelse – ikke kun for mænd. Sporten er i mindst lige så høj grad for kvinder og piger. Faktisk oplever vi i disse år, at flere og flere kvinder finder vej til de velplejede golfbaner i både ind- og udland. Du har nu også mulighed for at tilslutte dig rækken af danske golfspillere ved at købe det nødvendige udstyr og tegne et medlemskab i din lokale golfklub. Golf er en forholdsvis dyr hobby, men prioriterer du sport og sundhed højt, kan du formentlig også finde penge til denne populære sport. Du kan evt. starte med at lægge et budget.

Hvad koster det at spille golf?

Du har sikkert hørt, at golf er forbeholdt de rige og succesfulde. Det er dog ikke helt korrekt. Golf hører ganske rigtigt til blandt nogle af de dyrere sportsgrene og hobbyer, men det betyder ikke, at man nødvendigvis skal være millionær for at kunne finansiere denne hobby. Dog skal det ikke være nogen hemmelighed, at den typiske golfspiller er mere velhavende end den gennemsnitlige dansker.

Du kan ret let beregne, hvor mange penge du skal spendere for at udfolde din indre golfspiller. Det kræver blot, at du indhenter priser på følgende:

  • Begyndersæt
  • Bolde
  • Tøj og sko samt handsker m.v.
  • Medlemskab

Hele jernsæt kan ofte købes til favorable priser, hvorfor man ikke nødvendigvis skal optage et lån for at få råd til kvalitetsudstyr. Man kan typisk spare en del penge på jernsæt til damer, herrer og børn ved at handle på nettet. Fælles for de fleste digitale forhandlere af golfudstyr er nemlig, at de forsøger at konkurrere på prisen. Det medfører en masse attraktive besparelser, som du naturligvis ikke må gå glip af. Du kan med fordel sammenligne priser på jernsæt og andet udstyr for at finde den billigste forhandler.

Kunsten at blive en bedre golfspiller

Det er lettere sagt end gjort at blive god til golf. Det kræver nemlig hårdt arbejde og timevis af træning på golfbanen. Med andre ord skal du være villig til at investere både blod, sved og tårer, hvis du skal blive en succesfuld kvindelig golfspiller. Nedenfor kommer vi med nogle gode råd til dig, som gerne vil blive en bedre golfspiller:

  • Træn dit blik og koncentrationsevne
  • Træn din holdning
  • Dyrk målrettet fysisk træning

Træning, træning og atter træning er vejen frem, hvis man gerne vil præstere sit absolut bedste på golfbanen. Ingen kommer sovende til succes i sportens verden.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *