Følg os

Bolig

Spar penge på nye vinduer til dit hjem

Vinduer

Bruger du ord som utætte, slidte og fugtige til at beskrive dine vinduer, så bør du alvorligt overveje at skifte dem ud hurtigst muligt. Der er nemlig ingen grund til at stille sig tilfreds med utætte, slidte og fugtige vinduer, når man kan købe nye uden at blive ruineret.

Så hvad skal det handle om i dag? Det skal selvfølgelig handle om, hvordan man sparer penge på nye vinduer til hjemmet. Om du leder efter bondehusvinduer, dannebrogsvinduer eller en helt tredje type vinduer, så tør vi godt at love dig, at du kan opnå store besparelser på dine fremtidige vinduer. Læs hvordan du bærer dig ad i denne artikel.

Shop på nettet

Det er naturligvis online – for eksempel på www.net2kompagniet.dk – at du kan gøre en god handel på vinduer. Her finder du et prangende udvalg af vinduer, som er blevet produceret i de baltiske lande. At shoppe på nettet er en oplagt mulighed for at købe billige vinduer uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hos ovenstående forhandler får du intet mindre end 10 års garanti på dine nye vinduer. Det må siges at være et stort kvalitetsstempel. Med denne lange garantiperiode kan du være sikker på at modtage vinduer, som holder i mange år.

Beregn priser på forskellige vinduesløsninger

For at spare flest mulige penge er du nødt til at undersøge, hvilke forskellige vinduesløsninger der findes, og hvor meget de koster. Beregner du priser online, bliver du bedt om at indtaste dine ønsker til følgende faktorer:

  • Bredde
  • Højde
  • Materiale
  • Farve
  • Glas
  • Spalteventil
  • Glasliste
  • Redningsåbning (tilvalg)

Når du har indtastet ovenstående, vil du blive præsenteret for en pris, som du kan takke ja eller nej til. Ønsker du at benytte dig af tilbuddet, skal du angive ønsket antal og klikke på læg i kurv. Herefter kan du indtaste dine leveringsoplysninger og betale for din ordre. Så nemt er det at shoppe vinduer på nettet.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *