Følg os

Bolig

Skriveborde behøver ikke at være klodsede at se på

Forretningskvinde ved sit skrivebord

Enhver forbruger med sans for stil og boligindretning ved, at et skrivebord ikke bare er et skrivebord. Der findes nemlig en hel verden af forskellige skriveborde i forskellige materialer, størrelser og med forskellige funktioner.

Det er ingen hemmelighed, at nogle skriveborde er meget store, klodsede og kedelige at se på, men det gælder altså ikke for alle skriveborde. I dag vil vi præsentere dig for et skrivebord, som skriger af elegance, stil og klasse.

Nanna Ditzel skrivebord

Nanna Ditzel var navnet på en meget anerkendt designer, som står bag mange populære designs. Hun har bl.a. skabt følgende møbler:

  • Det Hængende Æg
  • Trissen
  • Bænk for to
  • Icon
  • Dynamostol Incharge

Man behøver ikke at have levet i 50’erne og 60’erne for at vide, at ovenstående designs hører til blandt de mest succesfulde nogensinde.

Nanna Ditzel har også vakt stor opsigt med sit unikke skrivebord, som blev formgivet i 1956. Skrivebordet er udført hos Søren Villadsen, Vejen.

Nanna Ditzel skrivebord

Det udvalgte skrivebord forhandles i to forskellige størrelser og i to forskellige træsorter. Du kan her købe et nanna ditzel skrivebord af enten eg eller valnød. Foruden at vælge træsort skal du også vælge størrelse. Du kan vælge mellem følgende størrelser:

  • Small (3 skuffer)
  • Large (4 skuffer)

Men hvad koster et skrivebord fra den kendte designer? Du skal forvente at investere et sted mellem 21.900 og 28.500 kroner, hvis du skal have fingrene i et af de smukke skriveborde. Du bør også overveje at erhverve dig en sofa, sofabord eller lænestol fra samme designer. Det største udvalg finder du selvfølgelig på nettet.

Nanna Ditzel skriveborde er alt andet end klodsede og kedelige at se på. De er derimod meget elegante, stilrene og moderne at se på. Derfor vil vi mene, at det er en fremragende investering, idet man får leveret et tidløst skrivebord af ubeskrivelig høj kvalitet.

Forkæl dig selv med et nyt skrivebord og oplev glæden ved at blive ejer af et designermøbel.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *