Følg os

Bolig

Skal du flytte fra kæresten? Sådan får du opbevaret dine ting

Parkrise

Et forhold kan gå i stykker af mange forskellige årsager. Uanset årsagen er det svært at skulle sige farvel til en partner og gå en ny hverdag i møde. Det er ikke desto mindre, hvad man bliver nødt til, hvis man ikke trives og derfor vil være bedre tjent som single.

At flytte fra en kæreste, man har holdt af og tilbragt megen tid med er på mange måder hårdt. Det bliver ikke mindre hårdt af, at man skal tage stilling til en masse praktiske ting. Du skal for eksempel tænke i opmagasinering, såfremt du flytter ud og lader din ekskæreste bo i jeres hidtil fælles hjem. Det er heldigvis ikke noget problem at få opmagasineret forskellige ting og sager. Lad os give dig en introduktion til mulighederne her.

Depothuset er din redning

Skal du flytte hjem til din mor, veninde eller kollega for en stund, så er du nødt til at finde ud af, hvad du gør med alle dine møbler og diverse ting. Disse kan du næppe tage med dig, medmindre værten har en stor kælder eller et ubenyttet rum, hvor du kan have dine ting stående. Heldigvis er der rig mulighed for at få opbevaret møbler og andre ejendele ude i byen. Depothuset er i den anledning din redning. De tilbyder nemlig sikker og billig opbevaring i en lang række byer bestående af bl.a. Aalborg, Haderslev, Vejle, Viborg, Skive og mange flere. De har helt sikkert også et passende depotrum nær dig.

Læs mere her: https://www.depothuset.dk/

Fire tips til at sikre god opmagasinering

Det siger næsten sig selv, at man naturligvis ikke skal kaste møbler og diverse ind i et rum, medmindre man ikke går op i, om det tager skade. For at afslutte artiklen på en god måde vil vi gerne give dig nogle tips til at opbevare dine ting på sikker og fornuftig vis.

  • Dæk møbler med tæpper og lagner
  • Pak glas og andre skånsomme ting i kasser med flamingo og bobleplast
  • Undlad at sætte alt for mange tunge flyttekasser ovenpå dine møbler
  • Notér kassernes indhold med en sprittusch (fremmer overblikket)

Du bør endvidere tænke nøje over, hvordan du stabler dine flyttekasser. Kunsten er at få plads til så meget som muligt uden at beskadige indholdet. Du skal i den forbindelse være opmærksom på, at der er grænser for, hvor mange flyttekasser man kan have stående ovenpå hinanden. I øvrigt bør du stille de ting, som du forventer at bruge først så tæt på indgangen som muligt, så du ikke skal kravle rundt for at finde de ønskede kasser. For at sikre en god oplevelse med opmagasinering bør du planlægge det ned til mindste detalje.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *