Følg os

Bolig

Skab en feminin indretning med gardiner

Kvinde ligger i sengen med telefon i hånden

En maskulin indretning har en tendens til at være kold, upersonlig og ikke nødvendigvis stilfuld i traditionel forstand. Den er ofte mere orienteret mod praktiske egenskaber, mere end den er fokuseret på at være indbydende og hyggelig.

Derfor vil et hjem med en maskulin indretningsstil for eksempel være udstyret med et par mørklægningsgardiner, fordi så er soveværelset jo mørkt, når man skal sove. Men hvis man gerne vil skabe en feminin indretning, så kan man sagtens få praktiske og funktionelle gardiner, som på samme tid er indbydende og hyggelige at se på.

Vælg gardiner i lyse farver

Hvis du gerne vil skabe en feminin indretning i hjemmet, så er gardinerne et rigtig godt sted at starte. Det er en så lille del af boligen, men alligevel har de en rigtig stor indflydelse på det samlede indtryk, som man får, når man træder ind i et rum.

For at gøre et hjem mere indbydende og feminint kan man vælge gardiner i lyse farver. Det behøver ikke at være rosa gardiner, men blot dét at de er lidt lysere kan gøre en stor forskel. Man kan for eksempel få flotte lysegrå, lysegrønne, hvide og jordfarvede gardiner, som alle stadig sørger for at skærme for solen og holde nysgerrige blikke ude.

Mønstre kan give ekstra spræl

Gardiner i lyse farver kan gøre en kæmpe forskel, men hvis det ikke er feminint nok, så kan du overveje at inkorporere mønstre i din indretning. Det behøver ikke nødvendigvis kun at gælde dine gardiner, men også tæpper, sofaer, puder og lignende.

Men når det så er sagt, så kan man få gardiner med alverdens flotte mønstre. Mens et enkeltfarvet gardin giver et mere roligt look, så kan et mønstret gardin være et statement og er derfor en oplagt mulighed for dig, der er frisk på en lidt mere udfordrende indretning.

Få kompetent rådgivning

Det vigtigste tip, når det kommer til indretning er, at der aldrig er ét korrekt svar. Derfor kan kompetent rådgivning hjælpe dig godt på vej i forhold til at skabe en feminin indretning med gardiner. Gardinbussen København kommer gratis på besøg og tilbyder erfaren vejledning i alverdens former for indretning med gardiner. Her er både stil og funktionalitet i fokus.

Derudover tilbyder de også at måle dine vinduer og døre op, hvorefter de kommer med et uforpligtende tilbud på den perfekte løsning til dit hjem. De kører foruden i København naturligvis også i resten af landet.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *