Følg os

Bolig

Se de nye boligtrends for 2019 til den moderne kvinde

Boliginspiration

Boligtrends skifter hele tiden, og ofte holder trends ikke meget mere end et par år. Heldigvis er det muligt at opdatere nogle enkelte ting i indretningen, og på den måde være med på moden, uden at skulle bruge en masse tid, energi og penge på det. Med få enkle trin kan man altså få ny energi ind i sit hjem. De nye boligtrends for 2019 er et frisk pust ind i de fleste moderne kvinders hjem. Få også mere inspiration her.

Farver på væggene og knald på accessories

Selvom den skandinaviske stil med hvide vægge og naturmaterialer stadig er meget udbredt i de danske hjem, er der alligevel begyndt at komme mere knald på farverne. Man kan se hos flere boligbloggere og trendsættere at der oftere kommer farver på væggene, og nu er det ikke kun i børneværelserne. Som kontrastvæg i stuen eller som bagbeklædning i køkkenet, kan en velvalgt farve virkelig give nyt liv til et rum. Frem for billeder og nips kan farver på væggen faktisk gøre et rum mere roligt og behageligt, og ikke forvirre øjet som meget nips kan gøre. Strategisk brug af farvede vægge kan fungere som sengegærde bag ved en seng, eller opdele et rum i to. Der er mange muligheder inden for vægmaling og det samme inden for mønstret tapet.

Naturmaterialer og brune farver holder stadig

Trenden med masser af træ, fletkurve, bambus og planter er stadig yderst populær i de skandinaviske hjem. Faktisk er naturtrenden blevet endnu større end før, i takt med at vores hjem bliver mere og mere digitale. Som modreaktion vil vi gerne gøre vores base mere lig en hjemlig oase.

Derfor er kurvemøbler, bløde tæpper, hængende planter, kernelæder og terrakotta krukker alle elementer, der ikke går af mode inde for den nærmeste fremtid. Brune og beige nuancer er en opdateret version af indretningsstilen fra 70’erne, hvor de rolige nuancer fungerer som en afslappende farve, der hjælper os med at holde jordforbindelsen i vores hjem.

Hold øje med specielle materialer

Velour har været det helt store møbelbetræk i 2018, og trenden fortsætter i 2019. Men som tilføjelse til velour er det nu også materialer som fløjl og kanvas der kommer til at dominere i 2019.

Det hele skal ikke længere være læder, hvide overflader og glas, som det var engang. I dag eksperimenteres der med anderledes materialer på både møbler og kunst. For eksempel er vægkunst som vævede tæpper blevet et stort hit, der trender både hos boligvirksomheder, men også hos DIY-entusiaster.

Vis personlighed gennem nips og tilbehør

Det er ikke længere sejt at have præcis det samme som alle andre. Vis i stedet hellere personlighed gennem særlige fund fra loppemarkeder, og mix og match forskellige stilarter og materialer.

Opdatér gamle møbler med frisk maling, ryk rundt i indretningen og prøv noget nyt. Hvis man ikke vil investere i helt nye møbler, kan en opdatering af puder, nips, lamper og planter ofte gøre en ret stor forskel i dit hjems udtryk. Ofte kan en lille opdatering gå rigtig langt. For eksempel kan forskellige opstillinger af nips skabe små ”stilleben” rundt omkring, som kan ændres alt efter humør eller nye tilkøb.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *