Følg os

Børn og unge

Sådan køber du legetøj med god samvittighed

Mor og datter

Som mor ønsker du helt naturligt det bedste for dit barn. Derfor tøver du selvfølgelig ikke med at forkæle din lille guldklump med legetøj af forskellig art.

Foruden at tage højde for dit barns alder og din økonomi bør du også have miljøet med i tankerne, når du shopper legetøj. Der er nemlig noget legetøj, som belaster miljøet mere end andet. Netop dét sætter vi fokus på i denne artikel, som skal handle om at handle miljøvenligt legetøj. Fortsæt læsningen og bliv klogere på hvordan du gør miljøet en stor tjeneste.

legebyen_dk

Miljøvenligt fremstillet legetøj vinder frem i disse år

I en tid hvor der tales meget om miljø og sundhed, er det ikke så besynderligt, at miljøvenligt fremstillet legetøj vinder frem. Alle har nemlig et ansvar for miljøet.

Som mor har du rig mulighed for at skåne miljøet. Det kan du ikke kun gøre ved at købe bæredygtigt legetøj, men også ved at købe stofbleer i stedet for almindelige bleer. Man skal nemlig – set fra miljøentusiastens briller – forsøge at genbruge så meget som muligt.

Det kan umiddelbart være svært at vurdere, om legetøj er fremstillet af genanvendelige materialer eller ej. Derfor er man nødt til at dykke ned i produktbeskrivelserne og evt. spørge ind til materialerne i tvivlstilfælde. Du kan også blot vælge at købe legetøj fra et af de brands, som er kendt for at gøre en stor indsats for miljøet.

Dantoy BIOplastic

Dantoy BIOplastic er en spritny serie af miljøvenligt fremstillet legetøj i alverdens flotte farver. Det særlige ved dette legetøj er, at det er fremstillet af sukkerrør, som egner sig til genanvendelse. Sukkerrør er nemlig et vedvarende råmateriale – i modsætning til plastik. Det er takket være denne nye serie muligt at storshoppe legetøj uden at skulle døje med dårlig samvittighed. Legetøjet kan nemlig genbruges 100 % efter kassering. Det er meget unikt.

Dantoy BIOplastic serien forhandles hos legebyen.dk, som sælger alt til børn i en bred aldersgruppe. Du bør foruden deres bæredygtige legetøj tage et kig på deres unikke udvalg af børnemøbler, sportsprodukter m.v. Der er rig mulighed for at gøre en god handel på legetøj hos denne danske forhandler.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *