Følg os

Bolig

Sådan gør du sofaområdet til dit feminine fristed

Kvinde sidder i sofa

Som kvinde foretrækker du sandsynligvis den feminine og moderne boligindretning, hvor der ikke bliver sparet på hverken nips eller farver. Er det korrekt antaget, så bør du også give din stue, ikke mindst sofaområdet, noget kærlighed. De fleste danskere tilbringer adskillige timer i og omkring sofaen hver dag, hvorfor det er alfa og omega, at dette område er hyggeligt og lægger op til maksimal afslapning.

Prøv med lammeskind

Kan man i virkeligheden tale om feminin indretning uden også at tale om lammeskind? Spørger du os, så er der ingen tvivl om, at svaret er nej. Det typiske lammeskind er nemlig indbegrebet af charme og hygge, hvilket falder i de flestes smag. Ikke mindst er trenden udbredt blandt kvinder, der glædeligt dekorerer både spisestole, lænestole og sofaer med skindet. Du kan gøre det samme, hvis du synes, at den store lædersofa eller den klassiske lænestol bliver lidt for kold og sjælløs at se på.

Skal man være med på boligtrenden i dette årti, så må man ikke gå ned på lammeskind. Det er især værd at kigge nærmere på det islandske lammeskind, der byder på høj kvalitet og findes i adskillige størrelser og farver. Du kan købe billigt lammeskind her, hvad enten du er mest til den ene eller anden skindtype.

Vælg en utraditionel vægfarve

Selvom hvid, hvid og mere hvid er det sikre valg, så er det også en god idé at eksperimentere med lidt andre farver. Du kan f.eks. vælge at male én af væggene i stuen lyserød eller babyblå. Det kunne f.eks. være den væg, hvor fjernsynet hænger. At male bare én ud af fire vægge vil kunne gøre en verden til forskel, hvis man ønsker at gøre stuen mere personlig og levende. Bliver resultatet ikke som ønsket, så kan du altid male væggen hvid igen. Ergo er der ingen større risiko forbundet med det.

Gå all in på nips

Der er selvfølgelig ingen regler uden undtagelser, men stort set alle kvinder kan lide nips af forskellige arter. Har du også en stor kærlighed til små pynteting, så hold dig ikke tilbage med at shoppe amok. Du kan f.eks. shoppe søde træfigurer, duftlys, vaser og andre charmerende små pyntegenstande. Selvom det kan være svært at holde sig tilbage, så bør du selvfølgelig tænke over, hvad der passer sammen, så den røde tråd bliver bevaret. Er du glad for dansk design, så kan du i øvrigt med fordel kigge nærmere på de skønne væsener fra Kay Bojesen.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *