Følg os

Bolig

Sådan gør du flytningen lettere

Moderne møbler

En flytning kan hurtigt udvikle sig til en stresset og problemfyldt affære, hvis man ikke er tilstrækkeligt organiseret. I dette blogindlæg får du en masse gode råd til en problemfri flytning, hvor du ikke er nødsaget til at belaste hverken krop eller hjerne. Brug fem minutter på at læse blogindlægget, hvis du gerne vil blive klogere på emnet.

Lad et flyttefirma klare det hårde arbejde

Der er ingen grund til, at du og dine nærmeste venner skal bruge timer og atter timer på at slæbe kasser og møbler op på tredje sal, når det er muligt at overlade det hårde arbejde til et flyttefirma. Du bør gøre brug af professionel flytteservice, hvis du hverken har tiden eller kræfterne til at varetage det krævende arbejde på egen hånd.

I stedet for kun at anmode om ét flyttefirma tilbud bør du bede om 3 tilbud på flytning, så du ikke skal betale flere penge for flytningen end højst nødvendigt. Det er ikke unormalt, at der er flere tusinde kroners forskel på det billigste og dyreste tilbud.

Colego

Du kan læse meget mere om at indhente tilbud på forskellige serviceydelser på https://colego.dk/, som er et nemt, gratis og tidsbesparende digitalt værktøj.

Vær organiseret fra start til slut

Det er alfa omega, at du er organiseret fra start til slut, hvis du skal undgå at miste overblikket undervejs. Der er intet at sige til, at du kan have svært ved at bevare overblikket, hvis din nuværende bolig er fyldt med kasser og møbler, men lad dig ikke slå ud af lidt flytterod.

I relation til ovenstående får du lige en håndfuld gode tips:

  • Lav en liste over alle flytterelaterede opgaver (skriv dem i prioriteret rækkefølge og notér evt. deadlines)
  • Skriv på alle dine flyttekasser (så du nemmere kan huske, hvad de forskellige kasser indeholder – køkkenmaskiner, tøj, boligtilbehør, kontorartikler m.v.)
  • Undgå at gå i panik, selvom din tidsplan skrider en smule

Nogle mennesker er fra naturens side mere organiserede end andre, men det ændrer ikke på, at alle mennesker kan lære at mestre denne disciplin.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *