Følg os

Bolig

Sådan finder du inspiration til din bordopdækning

Borddækning

Bordopdækning er muligvis lidt af en kunst. Det er dog ingenlunde umuligt at skabe et flot og indbydende bord. Det kræver bare, at man tager sig god tid og bruger sin kreative sans. Føler du dig en smule blank og uerfaren på området, så vil vi gerne hjælpe dig lidt videre. I artiklen afslører vi, hvordan og hvor du kan søge inspiration til din borddækning.

Sociale medier

Sociale medier møder ofte massiv kritik fra både medier og politikere, men det betyder selvfølgelig ikke, at man ikke kan bruge dem til noget nyttigt. Via de sociale medier er der rig mulighed for at finde inspiration til alt fra boligindretning og tøjsammensætning til borddækning. Instagram er et af de medier, du kan overveje at bruge, hvis du savner inspiration. Du kan for eksempel søge efter hashtags som festbord, borddækning, selskabsbord eller sommerbord.

Boligblade

Man behøves ikke at sidde på nettet fra morgen til aften for at søge inspiration og blive klogere. Man kan lige så vel søge inspiration via nogle af landets mange boligblade. Boligliv og BO BEDRE hører til blandt de førende boligblade, så disse kan du med fordel kigge nærmere på. Køb et af de mange blade, bryg en kop kaffe og sæt dig til rette i din lænestol. Mange af disse faglige medier er også til stede online, hvorfor du ikke nødvendigvis skal købe et fysisk blad for at holde dig opdateret på de seneste trends inden for borddækning.

Butikker og webshops

Foruden sociale medier og boligblade er det værd at besøge såvel fysiske butikker som webshops. Disse kommercielle virksomheder gør typisk en dyd ud af at byde på en masse flotte udstillinger. Her er der ikke kun mulighed for at søge inspiration, men også for at shoppe en masse lækkert til bordet. Du kan bl.a. shoppe tallerkner, glas, bestik m.v. til favorable priser. En idé kan være at købe Christian Bitz bestik – det er et sikkert valg.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *