Følg os

Sundhed

Sådan får du en flottere og mere feminin krop

Aktiv kvinde

Den kvindelig krop har alle dage været et omdiskuteret emne. Gennem tiderne har kropsidealet ændret sig betragteligt. For kun et par århundreder tilbage foreskrev det kvindelige kropsideal en fyldig krop, da det var tegn på velstand. I vore dage er det kvindelige kropsideal snarere en slank og veltrænet krop. Du bestemmer selvfølgelig selv, hvordan du har lyst til at se ud, men ønsker du en slank og sund krop, så kan du med fordel følge de råd, som du bliver præsenteret for om lidt.

Spis sundt

Sund kost har altid været det vigtigste elmenet for en sund og slank krop. Hvis du hver eneste dag fylder dig med chips, chokolade og sodavand, så er der lang vej til en veltrænet og slank krop. Husk derimod at spise sundt og varieret, hvilket vil sige, at du skal have fokus på hver dag at få spist grøntsager og proteinrigt kød.

Husk træningen

Træningen er et andet nøgleelement i jagten på en sund krop. Træn gerne et par gange om ugen, mindst 2-3 ugentlige træningspas vil være optimalt. Du kan variere din træning, alt efter hvad du er mest til. Er du mest til løb, så vil det være et godt valg. Ligesom cykling, svømning eller styrketræning også udgør gode alternativer.

Kvit smøgerne

Det er veldokumenteret, at rygning har store negative konsekvenser for din krop, og derfor skal du stoppe det hurtigst muligt, hvis du bekymrer dig om din krop. Du kan eventuelt prøve forskellige rygstopskurser.

Sov rigeligt

Mange mennesker undervurderer, hvor stor betydning søvn egentlig har for kroppen. Det er utrolig vigtigt at få sovet rigeligt, da kroppen har brug for hvile for at kunne fungere optimalt. Du skal gå efter at få sovet cirka 7-8 timer hver eneste nat.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *