Følg os

Bolig

Sådan beskytter du dine møbler i forbindelse med en renovering

Opmagasinering

Uanset om du renoverer dit køkken eller badeværelset – eller laver en helt tredje renovering i hjemmet – kan det være en stor udfordring. I den forbindelse er det vigtigt, at du beskytter dine møbler fra alt det støv, maling og gips, der opstår i forbindelse med en renovering. Særligt støv kan være et problem, da det kan sprede sig over hele huset og sætte sig i møblerne og lave grimme mærker. For at undgå skader på møbler i forbindelse med renoveringer skal du følge en række tips. Du kan her læse alt om, hvordan du kan beskytte din møbler.

Dæk med gamle lagener

Det er meget nemt og hurtigt at dække sine møbler med gamle lagner. Med dette tiltag kan du let ryste støvet af og smide lagnet ud. Du skal dog være opmærksom på, at lagner ikke altid yder god beskyttelse mod f.eks. maling og gips, da dette langsomt kan trænge ned gennem stoffet og misfarve din møbler, der ellers burde være i sikkerhed.

Brug afdækningsplast

En anden måde at dække sine møbler under et renoveringsprojekt er ved at benytte afdækningsplast. Det er meget nemt og billigt, og det går hurtigt, når man dækker sine møbler med dette. Men hvis du dækker dine møbler for længe med afdækningsplast, kan det resultere i skimmelvækst og en fugtig lugt. Ergo er dette ikke nødvendigvis den bedste løsning.

Flyt dine møbler til et andet værelse

En nem løsning når du skal renovere er at flytte dine møbler til et andet værelse, hvis du har mulighed for dette. På den måde undgår du at skulle dække dine møbler til. Men det er dog de færreste, der har mulighed for dette, da det kan være, at de andre værelser i dit hjem allerede er spækket med møbler og derfor ikke kan rumme flere.

Opmagasinér dine møbler ved renovering

Det er selvfølgelig også muligt at betale sig fra professionel opmagasinering i Sønderjylland, hvis du eksempelvis skal have renoveret dit køkken. På den måde skal du kun flytte dine møbler én gang, og du ved, at de står sikkert. Dermed slipper du for at skulle bekymre dig om, hvorvidt de får støv eller maling på sig. Derudover er det også meget hurtigere og nemmere at renovere, når der ikke står møbler, man skal tage hensyn til. Udgifterne til opmagasinering er givet godt ud.

Husk at lufte ud

Hvis vejret tillader det, skal du lufte ud, mens du renoverer. Dette sikrer ikke blot en sund og tiltrængt udluftning, men forhindrer også støv og snavs i at blive liggende overalt i hjemmet.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *