Følg os

Livsstil

Rejs mere uden at bruge flere penge med disse forslag

Rejser

Er du glad for at rejse, men har du indset, at din økonomi ikke rækker til mere end én rejse om året? Så skal du vide, at du sagtens kan rejse mere uden at bruge flere penge. Det lyder måske for godt til at være sandt, men det kan lade sig gøre. Du får vores bedste forslag til at spare penge på rejser og oplevelser i denne artikel.

Lav en rejseopsparing eller lån penge

Går næsten hele din indkomst til at dække udgifter til husleje, mad, tøj og diverse, så er der intet at sige til, at du har svært ved at finde penge til rejser og oplevelser. I stedet for at ærgre dig over, at du ikke har råd til at rejse i år, bør du allerede nu begynde at spare op til din næste rejse. Du skal i den anledning have oprettet en rejseopsparing. Det kan du gøre via netbank.

Er du dårlig til at spare op? Så skal du vide, at du altid kan optage et lån på nettet. Du kan for eksempel optage et forbrugslån eller et kviklån. Lån kun penge, hvis du ikke kan finansiere drømmerejsen på andre måder. Læs mere her.

Står valget mellem at spare op eller låne penge, så bør der ikke herske nogen tvivl om, hvilken løsning der er den billigste og mest fornuftige. Du er herre over din egen økonomi, så det er selvfølgelig op til dig, hvilken løsning du vil benytte dig af.

Få råd til flere og bedre rejser

Hvordan får jeg råd til flere og bedre rejser? Det kommer vi med en håndfuld gode bud på i dette afsnit. Læs med nedenfor:

  1. Undgå de dyre rejseuger – Skal du have råd til at rejse mere, så skal du så vidt muligt undgå at rejse i de dyre rejseuger. Det er som regel dyrest at rejse i skolernes officielle ferier, idet mange børnefamilier efterspørger rejser i disse uger. Priserne bliver reguleret efter udbud og efterspørgsel, hvorfor det er hensigtsmæssigt at rejse uden for skolernes ferier. Det kan have en stor økonomisk betydning, om du rejser i den ene eller anden uge.
  2. Bestil i god tid eller i sidste øjeblik – Skal dit budget række til flere rejser, så skal du enten bestille i god tid eller i sidste øjeblik. Du kan med fordel bestille din næste rejse et helt eller halvt år før afrejse. Alternativt kan du tage chancen og bestille i sidste øjeblik. Her skal du selvfølgelig gå efter de prisvenlige afbudsrejser.
  3. Slip din indre rejsearrangør løs – Det tredje forslag går på at klare alt vedr. booking af fly, hotel og lejebil på egen hånd i stedet for at booke gennem et rejseselskab. Det er dyrt at overlade det hele til et rejseselskab, hvorfor man skal undgå det, hvis man gerne vil holde sine udgifter nede.

Nu er der kun et spørgsmål tilbage: Hvor skal din næste ferie gå hen? Du kan med fordel overveje destinationer som Malaga, Nice, Paris, Tokyo, Los Angeles og London.

Læs mere
Klik for at kommentere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *